Ζώδια και DIY περιποίηση

Ανακάλυψε το καλλυντικό που ταιριάζει στο ζώδιό σου και φτιαξ’ το μόνη σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Ζώδια και DIY περιποίηση

Τα Λιονταράκια θέλουν λαμπερά και μεταξένια μαλλιά και τα Ψαράκια φροντίζουν πάντα να διατηρούν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη! Παρ’ όλα αυτά, όποιο και αν είναι το ζώδιό σου και οι «αδυναμίες» σου, σίγουρα προσπαθείς να φροντίζεις την επιδερμίδα σου με τον καλύτερο τρόπο, χρησιμοποιώντας αγνά φυσικά προϊόντα που ταιριάζουν στις προσωπικές σου ανάγκες.

Πώς όμως θα είσαι σίγουρη ότι τα καλλυντικά που χρησιμοποιείς περιέχουν αγνά συστατικά; Μόνο αν επιλέξεις να τα παρασκευάσεις μόνη σου! Για να σε βοηθήσουμε σου προτείνουμε τα καλύτερα DIY προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ζωδίου. Ανακάλυψε αυτό που είναι καλύτερο για εσένα και φτιαξ’ το μόνη σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

the pionears

Κριός
Οι γυναίκες Κριοί αγαπούν την περιπέτεια, προσαρμόζονται γρήγορα και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες και φυσικά... νέα προϊόντα! Είναι αυτές που θα υιοθετήσουν πρώτες τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά, ενώ αγαπούν να πειραματίζονται με διαφορετικά κουρέματα. Επειδή λοιπόν, η περιποιημένη τους κόμη είναι πάντα το «δυνατό» τους σημείο, θα επέλεγαν να δημιουργήσουν μόνες τους ένα Beer Treatment Shampoo, για θρέψη και αναδόμηση. Έτσι, θα ενδυναμώσουν την τρίχα, θα αποφύγουν την ψαλίδα και θα αποκτήσουν τα μακριά μεταξένια μαλλιά που ονειρεύονται!

Ταύρος
Οι Ταυρίνες είναι ήρεμες, ευγενικές και ιδιαίτερα δημιουργικές. Είναι σταθερές και συνήθως επιλέγουν πολύ συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης, που τις γεμίζουν αυτοπεποίθηση και τις κάνουν να νιώθουν σιγουριά για την εξωτερική τους εμφάνιση. Αγαπούν την απλότητα και εστιάζουν στην περιποίηση του προσώπου τους, για αυτό και θα επέλεγαν την εξαιρετικά θρεπτική κρέμα ημέρας-λάμψης Vanilla Passion, ώστε να δείχνουν φρέσκιες και αψεγάδιαστες. Μίας και τους αρέσει να περνούν πολλές ώρες στο σπίτι, θα ευχαριστηθούν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο να δημιουργήσουν τα δικά τους καλλυντικά!

Δίδυμοι
Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να χαρακτηρίσουμε μία Δίδυμο βαρετή. Διαρκώς βρίσκει τρόπους να ανανεώνει την εμφάνισή της ενώ η συλλογή της με καλλυντικά κάθε τύπου και χρώματος είναι εντυπωσιακή! Φυσικά, το μυστικό για να διαρκέσει περισσότερο το μακιγιάζ μας, αλλά και να διατηρηθεί φρέσκο και λαμπερό το πρόσωπό μας κρύβεται στην ενυδάτωση. Οι Δίδυμοι θα επέλεγαν να «μαγειρέψουν» μόνες με αγνά υλικά που έχουν στο ψυγείο τους την Aqua Sugar Kiss που είναι εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια και βελτιώνει άμεσα την όψη του προσώπου κάθε γυναίκας!

Καρκίνος
Τα Καρκινάκια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα για αυτό και η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν καθημερινά είναι ένα είδος προστασίας ενάντια στον κόσμο. Τους αρέσει να χαλαρώνουν στο σπίτι και ένα μπάνιο είναι αρκετό για να τους χαλαρώσει και να τους τονώσει, ώστε να συνεχίσουν τη μέρα τους. Αγαπούν τα αφρόλουτρα με ελαφρύ άρωμα όπως το Fresh Milky Bath Shower που φρεσκάρει την επιδερμίδα τους και έχει υψηλή αντιβακτηριδιακή́ δράση.

canc

Λέων
Στα Λιονταράκια αρέσει να ξεχωρίσουν και θέλουν πάντα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Φροντίζουν πολύ κάθε τους εμφάνιση και αγαπούν να εκφράζουν τον εσωτερικό τους κόσμο μέσα από αυτή. Το δυνατό τους σημείο; Μα φυσικά, η πλούσια «χαίτη» τους. Αναμφίβολα θα επέλεγαν να δημιουργήσουν μόνες τους ένα τονωτικό σαμπουάν όπως το Repair Treatment Shampoo που κάνει «θαύματα» χάρη στη συνδυαστική δράση των αγνών συστατικών του και μπορεί να επανορθώσει ακόμη και τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Παρθένος
Η γυναίκα Παρθένος είναι δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Είναι ενημερωμένη γύρω από θέματα ομορφιάς και θέλει πάντα είναι προσεγμένη. Επιλέγει προϊόντα που θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα και έχουν όμορφα αρώματα που την αναζωογονούν και την κάνουν να αισθάνεται άνετα. Ιδανική επιλογή για αυτήν θα ήταν ένα dyi butter σώματος που κάνει την επιδερμίδα μεταξένια και χαρίζει μοναδική λάμψη για να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση. Το άρωμά του άλλωστε, είναι ακαταμάχητο...

Ζυγός
Οι γυναίκες Ζυγοί αγαπούν την ισορροπία σε κάθε τομέα της ζωής τους. Θέλουν όχι μόνο να δείχνουν αλλά και να αισθάνονται όμορφες. Αυτή είναι η βασική τους προτεραιότητα για αυτό και περιποιούνται με μεγάλη προσοχή κάθε σημείο του σώματός τους, ενώ αφιερώνουν πολύ χρόνο στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν. Το προϊόν περιποίησης από τη σειρά Made By You που είναι ιδανικό για τις γυναίκες Ζυγούς είναι το Vanilla Touch Bath Gel που είναι αφρόλουτρο και παράλληλα ενυδατική κρέμα σώματος με μοναδική υφή και μυρωδιά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

libra

Σκορπιός
Οι Σκορπίνες είναι ιδιαιτέρως γοητευτικές και μπορούν να σαγηνεύσουν οποιονδήποτε με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Άλλωστε, είναι γνωστό πως πάντα καταφέρνουν να πάρουν αυτό που θέλουν. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο, για αυτό και ενθουσιάζονται στην ιδέα να δημιουργήσουν το γαλάκτωμα σώματος Honey Lovers Body Milk, που περιέχει αιθέρια έλαια και μέλι και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα. Το υπέροχό του άρωμα θα τις βοηθήσει να κατακτήσουν να γίνουν ακαταμάχητες και να κατακτήσουν κάθε τους στόχο!

Τοξότης
Τα Τοξοτάκια φημίζονται για την περιέργειά τους και αγαπούν να μαθαίνουν διαρκώς κάτι νέο. Ενημερώνονται διαρκώς για θέματα ομορφιάς και επενδύουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο στην φροντίδα της επιδερμίδας τους. Το Deluxe Body Sugar Milk είναι ιδανικό κάθε γυναίκα Τοξότη, καθώς περιποιείται την επιδερμίδα με απαλότητα και χαρίζει δροσιά. Το καλύτερο; Περιέχει τα πιο αγνά φυσικά συστατικά και θα είναι έτοιμο σε λιγότερο από δέκα λεπτά!

tox

Αιγόκερως
Οι γυναίκες Αιγόκεροι αγαπούν τη Φύση και είναι προσγειωμένες και γήινες. Επιλέγουν πάντα αγνά προϊόντα για να φροντίσουν τον εαυτό τους, και προσπαθούν να είναι όσο πιο απλές γίνεται και να μην τραβούν την προσοχή με την εμφάνισή τους. Ιδανικό καλλυντικό για αυτές το Fresh Kiwi Body Butter που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογονεί σώμα και πνεύμα. Με φρέσκο ακτινίδιο και έλαιο αβοκάντο και ηλιοτρόπιου θρέφει σε βάθος τα πολύ ξηρά και ερεθισμένα δέρματα!

cap

Υδροχόος
Δεν φοβούνται να τολμήσουν και λατρεύουν τις αλλαγές! Θέλουν να προκαλούν με την εμφάνισή τους και τις επιλογές τους. Χρειάζονται προϊόντα που τους επιτρέπουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Θα ενθουσιάζονταν και μόνο στην ιδέα να «μαγειρέψουν» τα δικά τους καλλυντικά με υλικά από τα ράφια της κουζίνας ή το ψυγείο τους. Ιδανικό προϊόν από την σειρά Made By You για τις Υδροχόους είναι το Souffle Body Butter που περιέχει σοκολάτα, βιταμίνη E, αμυγδαλέλαιο και άλλα φυσικά θρεπτικά συστατικά που θα τις κάνουν να λάμπουν από την κορυφή ως τα νύχια!

aqua

Ιχθύες
Τα Ψαράκια είναι μυστηριώδη και ρομαντικά. Τους αρέσει να εκφράζονται με κάθε τρόπο και φυσικά μέσα από την εμφάνισή τους. Αποτελούν την ήρεμη δύναμη και καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίζουν με το προσωπικό τους στυλ. Για την φροντίδα της επιδερμίδας τους επιλέγουν συνήθως προϊόντα που περιέχουν αιθέρια έλαια ή άλατα. Το καλλυντικό που θα τους ταίριαζε λοιπόν περισσότερο είναι η ενυδατική κρέμα Aqua Sugar Kiss που περιέχει ζάχαρη και ένα ενυδατικό σύστημα, που δεσμεύει τα μόρια του νερού και τα συγκρατεί στις βαρύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας αναγεννώντας τους άτονους ιστούς!

pis

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, δοκίμασε να δημιουργήσεις τα δικά σου προϊόντα ομορφιάς με τα πιο αγνά υλικά και να αισθανθείς τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά σου. Φρόντισε τον εαυτό σου καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο και επίλεξε όποιο προϊόν από την νέα πρωτοποριακή σειρά Made By You, της ελληνική εταιρεία The Pionears σου ταιριάζει περισσότερο. Κάνε τα «μαγικά» σου, εξέφρασε τη δημιουργικότητά σου και φτιάξε μόνη σου τα δικά σου φρέσκα καλλυντικά σε ελάχιστα λεπτά!

Πάρε μία γεύση για τη διαδικασία της παρασκευής εδώ:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved