Aν έχει Ερμή ανάδρομο, πήγαινε απ’τον… παράδρομο!

Πόσα να αντέξει πια αυτός ο Ερμής; Πόσα να φορτωθεί;

Aν έχει Ερμή ανάδρομο, πήγαινε απ’τον… παράδρομο!

Δεν υπάρχει άλλος στην Ιστορία της ανθρωπότητας που να έχει φορτωθεί περισσότερα «κρίματα» από τον ανάδρομο Ερμή. Από λιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς μέχρι τον… πονοκέφαλο. Ναι, αυτόν που… θυμάστε οι γυναίκες πριν το σεξ. Κι αυτόν που είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχνάμε οι άντρες ακόμη κι αν έχουμε ξυπνήσει στις 5 το πρωί κι έχουμε δουλέψει μέχρι το… άλλο πρωί. Αλλά είπαμε: «Δεν φταίω εγώ αγάπη μου, έχει ανάδρομο Ερμή!». Όχι αγάπη μου, ποτέ δεν φταις εσύ! Όταν δεν φταίω εγώ για ότι συμβαίνει, φταίει ο κακομοίρης ο Ερμής ο ανάδρομος! Το έχουμε μάθει το ποίημα μια χαρά! Σιγά μην φταις εσύ…

Ο Ερμής φταίει, ο ανάδρομος πάντα να εξηγούμαστε, που κάηκε το φαγητό ή το έκανες πιο άνοστο και από του νοσοκομείου. Ο Ερμής φταίει που δεν έβαλες σίδερο εδώ και δέκα μέρες και πάω στη δουλειά σαν να βγήκα από το πλυντήριο. Ο Ερμής, φυσικά και φταίει που ήρθε η μάνα σου εδώ για μια εβδομάδα και κατσικώθηκε ένα μήνα, είχε άποψη για όλα, τσιμέντωσε το τηλεκοντρόλ για να μην αλλάζουμε κανάλι ούτε στις διαφημίσεις του Μπρούσκο και έμαθα τι κάνει ο Σήφης με τη Μελίνα, ο Μηνάς με την Λουκία και το παιδί της Αλέκας με το γιο του Μύρου! Τυχαία, φυσικά, τα παραδείγματα και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις είναι… συμπτωματική σύμπτωση που έλεγε και μια ψυχή.

Είπαμε. Ο Ερμής, αυτός ο αλήτης, ο ανάδρομος φταίει για ότι κακό συμβαίνει. Για την ακρίβεια ότι περισσεύει από τη λίστα ευθυνών που έχει κάθε γυναίκα για τον άντρα της, τον κύρη της, την κολώνα του σπιτιού της! Μια λίστα που αν την έβλεπε ο Σίντλερ θα έβαζε τα κλάματα…. Όχι παίζουμε!

Πόσα να αντέξει πια αυτός ο Ερμής; Πόσα να φορτωθεί; Αυτός δεν είναι πια πλανήτης. Η χωματερή των Άνω Λιοσίων είναι… Βρε Ερμή, να δεις που σε λίγο θα σε συμπαθήσω βρε μπαγάσα… Σε νιώθω! Άσε που αν βγεις κι εσύ από το λογαριασμό, θα μείνουμε μόνο οι άντρες. Που θα φταίμε για όλα… Λέει; Δεν λέει… Κράτα γερά Ερμή! Άντρες μια συμβουλή: Αν έχει Ερμή ανάδρομο, πηγαίντε από τον παράδρομο… Ήτοι: Μην της πάτε κόντρα! Θα χάσετε… Όπως πάντα!

Διάβασε επίσης:

Πώς επηρεάζει την ερωτική μας ζωή ο ανάδρομος Ερμής;

Ανάδρομος Ερμής: Μύθοι, αλήθειες και παράξενα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved