Πού ξοδεύουν τα ζώδια τα χρήματά τους;

Μπορείς να μάθεις πολλά για τις συνήθειες των ζωδίων από το τι αγοράζουν

Πού ξοδεύουν τα ζώδια τα χρήματά τους;

Κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια έχει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα «ψώνια» και πού τα κάνει, και τι αγοράζει, και πώς πληρώνει. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα τύχει να πας στα μαγαζιά με τους φίλες ή τις φίλες σου, παρατήρησε καλύτερα τι αγοράζουν ή τι τραβάει περισσότερο την προσοχή τους και θα ανακαλύψεις πολλά για το χαρακτήρα τους...

Κριός

Να πούμε πρώτα ότι ο Κριός ψωνίζει σχεδόν πάντα με μετρητά και οτιδήποτε είναι καινούργιο, κυρίως ρούχα και παπούτσια. Μισεί τις εκπτώσεις γιατί πάντα βρίσκει ό,τι έχει απομείνει. Αν είχε την οικονομική δυνατότητα, επειδή βαριέται εύκολα, θα άλλαζε κάθε δεύτερο χρόνο (άντε τρίτο χρόνο για να μην είμαστε υπερβολικοί) αυτοκίνητο ή μηχανή.

Ταύρος

Οι Ταύροι το σίγουρο είναι ότι δεν εμπιστεύονται το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά καταστήματα και προτιμούν να ψωνίζουν στα μαγαζιά, στα οποία είναι χρόνια πελάτες, τους ξέρουν και τους κάνουν καλύτερες τιμές. Το ιδανικό τους είναι να αγοράσουν σπίτι. Αν ήδη έχουν, την προσοχή τους τραβάνε τα έπιπλα. Επίσης, είναι από τα λίγα ζώδια που λατρεύουν τα σούπερ μάρκετ και εκεί μπορεί να χαλάσουν αρκετά χρήματα χωρίς να λυπηθούν.

Δίδυμοι

Σε αντίθεση με τους Ταύρους, οι Δίδυμοι λατρεύουν τις αγορές μέσω διαδικτύου και το «οργώνουν» κανονικά, παίρνοντας από βιβλία και περιοδικά, μέχρι apps, παιχνίδια, θήκες κινητών, ακουστικά και γενικά ό,τι κάτσει στο μάτι τους.

Καρκίνος

Δεν είναι να πας με τον Καρκίνο για ψώνια... Εσύ θα κοιτάς ρούχα και παπούτσια, αυτός κατσαρόλες, τηγάνια και αρτοπαρασκευαστές. Γενικά, είναι από τα ζώδια που τους αρέσει να χαλάνε χρήματα σε οικιακές συσκευές, σερβίτσια, μικροσυσκευές και είδη σπιτιού.

Λέων

Αν αντέχει οικονομικά, θα αγοράσει τα πιο πολυτελή ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ επώνυμων brands, ωστόσο, είναι επίσης πολύ χαρούμενος, αν πετύχει σε πολύ καλή τιμή κάτι από τα παραπάνω, λόγω προσφοράς ή μεγάλης έκπτωσης.

Παρθένος

Επίσης, δεν πρέπει να πας για ψώνια με την Παρθένο, αφού θα πάρει όλους τους εμπορικούς δρόμους σβάρνα, μπαινοβγαίνοντας στα μαγαζιά, συγκρίνοντας τιμές και ποιότητα και τελικά ίσως δεν αγοράσει τίποτα. Πάντως, της αρέσουν τα περίεργα αξεσουάρ και αντικείμενα και κυνηγάει τις προσφορές σαν τρελή. Θα το λέει μια ζωή για την τσάντα, τάδε μάρκας, που βρήκε δεύτερο χέρι με 50 ευρώ.

Θερινές Εκπτώσεις 2017: Απόκτησε Αστρολογικά Βιβλία και Αξεσουάρ στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Ζυγός

Πρώτα στη λίστα του Ζυγού είναι τα αρώματα, μετά καλλυντικά και μετά όλα τα υπόλοιπα. Όχι ότι δεν αγοράζει ρούχα και παπούτσια αλλά είναι καλός στους συνδυασμούς και με τις κατάλληλες προσθήκες 3 είδη παίρνει, 13 σύνολα φτιάχνει και μάλιστα ξεχωρίζει.

Σκορπιός

Ο (νορμάλ οικονομικά) Σκορπιός επίσης πληρώνει μετρητά, ώστε να έχει τον έλεγχο του τι ξοδεύει, ο... άλλος με πιστωτική. Λατρεύει τη μεσαιωνική ή γοτθική εποχή κι αγοράζει αντικείμενα που του την θυμίζουν, όπως επίσης πολυτελή εσώρουχα και πράγματα που οι άλλοι επιθυμούν, αλλά δεν μπορούν να αποκτήσουν ή είναι συλλέκτες σπανίων χειρόγραφων και βιβλίων.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγοράζει τα απολύτως απαραίτητα, όταν είναι εντός των τειχών κι εκτός μπορεί να σηκώσει όλα τα καταστήματα, ιδιαίτερα αυτά που πουλάνε αναμνηστικά, μινιατούρες, είδη και κοσμήματα λαϊκής τέχνης, μουσικά όργανα, σπόρους, μέχρι εξωτικά μπαχαρικά.

Αιγόκερως

Προτιμά να δώσει αρκετά χρήματα για να πάρει μια αντίκα ή ένα διαχρονικό, αξίας κομμάτι, παρά λίγα λεφτά για να αγοράσει αρκετά και κατώτερης ποιότητας. Ξέρει να εκτιμά το «καλό πράγμα» και στα ρούχα και αξεσουάρ. Μια τσάντα, ένα ρολόι χειρός, ένα κοστούμι κασμίρ ιταλικής ραφής, ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια... Σιγά-σιγά μαζεύει. Κάποια στιγμή το περιεχόμενο της ντουλάπας είναι αρκετά ακριβό!

Υδροχόος

Η λόξα του, εκτός από τα περίεργα βιβλία, είναι τα gadgets που αφορούν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηχοσυστήματα και τηλεοράσεις, τα οποία συχνά βαριέται και αγοράζει άλλα... κι άλλα. Μπλούζα της προκοπής μπορεί να μην έχει να φορέσει αλλά μπορεί να είναι κι ο μόνος που έχει ηλεκτρονικό... τιρμπουσόν...

Ιχθύες

Κατ’ αρχάς του Ιχθύ δεν του αρέσουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Προτιμά να χαλά τα χρήματά του σε οτιδήποτε είναι σχετικό με μουσική ή ζωγραφική, όπως επίσης με βότανα, αιθέρια έλαια, κρυστάλλους και κρυσταλλάκια. Στην πλειοψηφία τους αγοράζουν μπιχλιμπίδια και είδη που τους «κάθονται» κάπως, ελάχιστης ως καμίας χρηστικής αξίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved