Ποια ζώδια φημίζονται για την καλή τους μνήμη και ποια έχουν μνήμη... Ψαριού;

Εσύ σε ποια κατηγορία από τις δύο ανήκεις;

Ποια ζώδια φημίζονται για την καλή τους μνήμη και ποια έχουν μνήμη... Ψαριού;

Μνήμη ελέφαντα ή χρυσόψαρου; Υπάρχουν ζώδια που φημίζονται για την καλή τους μνήμη; Ποιο δεν ξεχνά τίποτα, όσα χρόνια και αν περάσουν; Ποιο δίνει υποσχετικές και μετά σφυρίζει... κλέφτικα και αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά;

Από κάτι απλό, όπως το «τι έφαγα χτες», μέχρι μια πολύ σημαντική ημερομηνία, η μνήμη κάποιες φορές μας εγκαταλείπει, είτε γιατί έχουμε στρες είτε γιατί είναι ο χαρακτήρας μας έτσι. Ζώδια όπως Τοξότες, Ιχθύες και Δίδυμοι, που είναι γενικά στην «κοσμάρα» τους, μπορούν να μας εκπλήξουν κάποιες φορές με την καλή τους μνήμη! Αντίθετα ο Καρκίνος, ο Σκορπιός, η Παρθένος και ο Αιγόκερως, ποτέ δεν ξεχνούν. Ο Ταύρος, πάλι, ανήκει σε αυτά τα ζώδια που η μνήμη τους είναι... επιλεκτική!

Αν ανήκεις στα ζώδια που έχουν μειωμένη μνήμη σου έχουμε νέα! Ναι, η μνήμη μας φθίνει, καθώς περνούν τα χρόνια, όμως μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό!
Από την ηλικία των 20 ετών, αρχίζουμε να χάνουμε εγκεφαλικά κύτταρα. Αυτό συμβαίνει σταδιακά. Ο οργανισμός μας αρχίζει να παράγει λιγότερες από εκείνες τις χημικές ουσίες που χρειάζονται για τη λειτουργία του εγκεφάλου. Όσο προχωρά η ηλικία τόσο περισσότερο, οι παραπάνω αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν τη μνήμη μας.

Η ενίσχυση μνήμης όμως, είναι εφικτή μέσα από προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό! Το SUPERFOODS® MEMOACT είναι ο σύμμαχός σου στη μνήμη και θα σε βοηθήσει με τον πιο φυσικό τρόπο!

Τι περιέχει το MemoACT;

Memoact

Το MemoACT είναι συνδυασμός τεσσάρων φυτών: Κακάο, Ελευθερόκοκκος, Πράσινο Τσάι Και Ιπποφαές.

Το Κακάο συμβάλλει στην υγιή νοητική λειτουργία και την ενίσχυση της μνήμης. Αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών στον πλανήτη. Μάλιστα, οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει υπερέχουν ποσοτικά σε σχέση με τα περισσότερα τρόφιμα.

Ο Ελευθερόκοκκος έχει προσαρμογόνο δράση και συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Χαρίζει πνευματική διαύγεια και χρησιμοποιείται σε περιόδους κούρασης και μείωσης της ικανότητας για εργασία και συγκέντρωση.

Το Πράσινο Τσάι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά (πολυφαινόλες) και καφεΐνη.Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και τις νοητικές λειτουργίες.

Το εκχύλισμα του Ιπποφαούς είναι πηγή πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση οξειδωτικού στρες που δημιουργείται σε περιόδους αυξημένων πνευματικών απαιτήσεων.

Με λίγα λόγια το SUPERFOODS® MEMOACT είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας, της συγκέντρωσης, της γνωσιακής λειτουργίας και της μνήμης.

Πότε χρειάζεται τόνωση της πνευματικής δραστηριότητας;

womanmnimi

- Όταν έχεις να κάνεις πολλά πράγματα ο νους σου κουράζεται

- Όταν παρατηρείς ότι και πολλές φορές το μυαλό σου αδυνατεί να συγκεντρώσει πληροφορίες ή να θυμηθεί γεγονότα που θεωρεί δευτερεύοντα

- Όταν ακούς συχνά τον εαυτό σου να λέει: «Τι έλεγα τώρα;» και ξεχνάς λέξεις, ονόματα ή φυσιογνωμίες.

- Όταν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και η προσοχή σου διασπάται συνεχώς.

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου το SUPERFOODS® MEMOACT και αντιμετώπισε την κάθε ημέρα με τόνωση και συγκέντρωση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved