Ελληνικές ταινίες για κάθε ζώδιο!

Βρείτε την παλιά, ελληνική ταινία που σας ταιριάζει, με βάση το ζώδιο σας!

Ελληνικές ταινίες για κάθε ζώδιο!

Μεγαλώσαμε μαζί τους και όσες φορές και αν τις έχουμε δει, ποτέ δεν βαριόμαστε να τις ξαναδούμε και να γελάσουμε ή να κλάψουμε με αυτές. Ο λόγος για τις αγαπημένες μας ελληνικές ταινίες!

Αλήθεια, αν έπρεπε να διαλέξετε μια μόνο ταινία του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου, ποια θα προτιμούσατε να δείτε; Αν δυσκολεύεστε να αποφασίστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την παλιά, ελληνική ταινία που σας ταιριάζει, με βάση το ζώδιό σας!

ΚΡΙΟΣ: «Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης».

PHOTO1

Είστε δυναμικοί και γενναίοι χαρακτήρες και δεν φοβάστε να πάρετε μεγάλα ρίσκο και φυσικά, να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Αν πρωταγωνιστούσατε σε μια παλιά, ελληνική ταινία, τότε θα βλέπατε τον εαυτό σας στο πρόσωπο της Ρένας Κατσαρού (Αλίκη Βουγιουκλάκη) από το φιλμ «Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης. Η θαρραλέα Ρένα αποφάσισε να «αποδράσει» από το σπίτι της και να εγκαταλείψει τις ανέσεις της για να έχει την ελευθερία της και να βρει τον άντρα που επιθυμεί η κάρδιά της.

ΤΑΥΡΟΣ: «Θα σε κάνω βασίλισσα»

Αγαπημένοι μου Ταύροι, είστε άνθρωποι υπομονετικοί και πιστοί, ωστόσο, έχετε μερικά σημαντικά ελαττώματα: Το πείσμα και την... τσιγκουνιά σας! Τα οικονομικά σας βρίσκονται συνεχώς υπό αυστηρό έλεγχο και μάλλον, πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Για τις τσέπες σας που έχουν λίγα... «καβουράκια», λοιπόν, εμείς σας προτείνουνε να δείτε την ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα» με τον Θανάση Βέγγο ο οποίος υποδύεται έναν φιλάργυρο εργολάβο οικοδομών, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα παντού και πάντα. Σας θυμίζει κάτι;

ΔΙΔΥΜΟΣ: «Μια τρελή... τρελή οικογένεια»

Λένε ότι οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι και κυνικοί, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως πρόκειται απλά για άτομα που πολλές φορές βρίσκονται αντιμέτωπα με... τον ίδιο τους τον εαυτό. Διότι μέσα τους ζει «Μια τρελή... τρελή οικογένεια». Δείτε την απίστευτη κωμική ελληνική ταινία και θα καταλάβετε τι εννοούμε! Σίγουρα, η Πάστα Φλώρα (Μαίρη Αρώνη) είναι μια προσωπικότητα γνώριμη σε εσάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Της κακομοίρας» (Ο Μπακαλόγατος)

PHOTO4

«Της Κακομοίρας»! Αυτή είναι ταινία για τα ευαίσθητα, κυκλοθυμικά, δυναμικά, γκρινιάρικα αλλά συχνά ανασφαλή Καρκινάκια! Ο λατρεμένος επαρχιώτης Ζήκος πρέπει να ήταν Καρκίνος! Δεν εξηγείται διαφορετικά! Ευαίσθητος, ειλικρινής, ονειροπόλος, ρομαντικός: Τα είχε όλα!
«Σας μερσώ μαντάμ, ορεντουβάρ»!

ΛΕΩΝ: «Κατήφορος»

Λιονταράκια μου, είστε οι «βασιλιάδες» του... δράματος γι’ αυτό η ιδανική ταινία για εσάς είναι ένα πραγματικό δράμα: Ο «Κατήφορος»! Θέλετε να σας λατρεύουν όλοι και να τραβάτε πάνω σας όλη την προσοχή. Ωστόσο, με τη συμπεριφορά σας δημιουργείτε συχνά προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους οι οποίοι αισθάνονται ότι προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τους επιβληθείτε. Ναι, είστε μελοδραματικοί και αν δεν αλλάξετε συμπεριφορά, το δράμα δεν θα λείπε ποτέ από η ζωή σας! Προσέξτε, λοιπόν, μην πάρετε κι εσείς τον... «κατήφορο»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Δεσποινίς Διευθυντής»

Είστε απόλυτοι, απαιτητικοί και κάποιες φορές λίγο... ψυχροί, ωστόσο, την ίδια ώρα είστε αξιόπιστοι και εξυπηρετικοί. Ναι, Παρθένοι μου εσείς είστε αυτοί και ποια άλλη ταινία θα ταίριαζε περισσότερο σε εσάς από το υπέροχο φιλμ με τη Τζένη Καρέζη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη, «Δεσποινίς Διευθυντής»; Μα φυσικά καμία!
«Τι έγινε παιδιά, γιατί πιανόσαστε;».

ΖΥΓΟΣ: «Η χαρτοπαίχτρα»

PHOTO7

Είστε άτομα ισορροπημένα, ωστόσο, επειδή λατρεύετε τις δημόσιες σχέσεις και θεωρείστε ένα ζώδιο τυχερό, μπορείτε να βρεθείτε κι εσείς -κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής σας- στη θέση της αγιάτρευτης χαρτοπαίχτρας, της Αλέκας Αλέκα (Ρένα Βλαχοπούλου). Ναι, καλά καταλάβατε! Η ταινία «Η χαρτοπαίχτρα» είναι η καλύτερη επιλογή για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Τα Κίτρινα Γάντια»

Είστε πιστοί, δυναμικοί αλλά και πολύ... ζηλιάρηδες! Ναι, η ζήλια είναι ένα από τα μεγάλα ελαττώματά σας και πολύ συχνά, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Σε εσάς, τους ζηλιάρηδες Σκορπιούς, λοιπόν αφιερώνουμε την κλασική ταινία παθολογικής ζήλιας «Τα κίτρινα γάντια»! Σίγουρα έχετε νιώσει κι εσείς όπως ο Ορέστης (Νίκος Σταυρίδης), ο παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος που τα πάντα γύρω του, του φαίνονται ύποπτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Οι θαλασσιές οι χάντρες»

Ναι, Τοξότες μου! Αν θέλετε να δείτε απόψε το βράδυ μια παλιά, ελληνική ταινία, τότε προτιμήστε το φιλμ «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Είστε άνθρωποι ανεξάρτητοι, περιπετειώδεις και οι φίλοι σας, λένε ότι έχετε μια... τρέλα.
«Crazy girl I want you, crazy girl I need you so, crazy girl I love you, more than you know...»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια»

PHOTO10

Όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας, το πετυχαίνετε γιατί είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι, υπομονετικοί πάνω από όλα εργασιομανείς. Όπως και η Λίζα (Αλίκη Βουγιουκλάκη) στην ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», έτσι και εσείς δίνετε πάντα τον καλύτερό σας εαυτό για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Η θεία από το Σικάγο»

Τι θα κάνατε για να πέτυχετε τους στόχους σας; Με την... όμορφη τρέλα που έχετε, μέχρι και στάμνες θα σπάζατε, όπως ακριβώς η Καλλιόπη (Γεωργία Βασιλειάδου), στην ταινία «Η θεία από το Σικάγο». Έχετε απίστευτο χιούμορ, σας αρέσει να κάνετε πάντα την ανατροπή, είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί και γεννημένοι επαναστάτες!
«...είμαστε very very... πώς το λέτε εδώ στην Ελλάδα; Χολοσκασμένες»!

ΙΧΘΥΣ: «Μανταλένα»

Ευαίσθητα μου Ψαράκια, δεν είναι τυχαίο ότι η «Μανταλένα» είναι η ταινία που σας εκφράζει. Η πιο σημαντική παράμετρος είναι ότι στο συγκεκριμένο φιλμ, κυριαρχεί το φυσικό σας στοιχείο, το νερό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί ακόμη λόγοι για τους οποίους θέλετε να βλέπετε ξανά και ξανά τη «Μανταλένα». Όπως η πρωταγωνίστρια, Αλίκη Βουγιουκλάκη, έτσι κι εσείς, είστε ευαίσθητοι, ρομαντικοί, απίστευτα δημιουργικοί και έχετε πολλές καλλιτεχνικές ευαισθησίες.
«Άλλος με την βάρκα μας;»

**Θέλεις να μάθεις τα ζώδια από την καλή κι... από την ανάποδη; Πάτησε εδώ!**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved