Ζώδια και αγαπημένες γεύσεις καφέ

Ζώδια και αγαπημένες γεύσεις καφέ

Ζώδια και αγαπημένες γεύσεις καφέ

Καφές! Τον λατρεύουμε γιατί ξυπνά τις αισθήσεις μας, μας τονώνει και μας γεμίζει ενέργεια. Ναι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από μια ζεστή κούπα καπουτσίνο για να χαλαρώσουμε έπειτα από μια έντονη μέρα στη δουλειά.

Ωστόσο, όπως έχουμε ξαναγράψει και γνωρίζετε πολύ καλά, το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και προτιμήσεις, ακόμη και όσον αφορά στον καφέ! Επειδή, λοιπόν, ο καφές αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και συνιστά αναμφίβολα μια από τις μικρές απολαύσεις της ζωής, που μας γεμίζουν ικανοποίηση, αξίζει να ανακαλύψουμε τον καφέ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο!


Make it strong για τον Κριό!

Με κυβερνήτη τον πλανήτη Άρη, ο ισχυρογνώμον, δυναμικός και φιλόδοξος Κριός χρειάζεται ένα καφέ που ταιριάζει στην προσωπικότητά του και του προσφέρει την τόνωση που χρειάζεται και να «φορτίσει» τις μπαταρίες του.

Ένας Strong Cappuccino θα ενεργοποιήσει τα χαρακτηριστικά του Κριού και θα του χαρίσει μια έντονη εμπειρία απόλαυσης. Ό,τι πρέπει για ένα Κριαράκι που θέλει να επανακτήσει τις δυνάμεις του, να χαλαρώσει και να απολαύσει μία έντονη εμπειρία καφέ, όπως ακριβώς τη χρειάζεται!

«Πλούσια» απόλαυση για τον Ταύρο

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη ο Ταύρος αναζητά τα πράγματα που μπορούν να του προσφέρουν ευχαρίστηση. Τον λένε… «καλοπερασάκια» και «σπιτόγατο» και η αλήθεια είναι ότι ο Ταύρος ξέρει πώς να απολαμβάνει τα καλά πράγματα αυτής της ζωής, όπως ένας καφές!

Λάτρης της πολυτέλειας, ο Ταύρος δεν θα μπορούσε να διαλέξει κάτι άλλο πέρα από έναν «πλούσιο» και απολαυστικό Cappuccino από τα καλύτερα χαρμάνια!


Ο Δίδυμος, ο καφές και η… αναποφασιστικότητά του

Τι ζητά ο Δίδυμος από τη ζωή του και τον… καφέ του; Ελευθερία! Το ενεργητικό, ανεξάρτητο και την ίδια στιγμή παρορμητικό ζώδιο, λατρεύει τις αλλαγές και αυτό σημαίνει ότι θέλει να δοκιμάζει συνεχώς νέες γεύσεις.

Μπορεί τη μια μέρα να πιει έναν latte με γεύση βανίλια και την επόμενη έναν δυνατό Cappuccino. Ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή του, αλλάζει και καφέ! Ωστόσο, το πρόβλημα της αναποφασιστικότητάς του, δημιουργεί συχνά προβλήματα στον Δίδυμο ο οποίος καταλήγει συχνά να κάνει υπερβολές!


Καρκίνος και… Mocha, Mocha, Mocha!

Πιστός, ευαίσθητος, ρομαντικός και λάτρης του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής. Ο Καρκίνος περιμένει με ανυπομονησία να τελειώσει τη δουλειά για να γυρίσει σπίτι, να φτιάξει τον καφέ του και να χαλαρώσει, συζητώντας με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Καρκίνος είναι και κυκλοθυμικός, γεγονός που σημαίνει ότι τα γούστα του μπορούν να αλλάξουν, ανάλογα με τη διάθεσή του. Ωστόσο, ποτέ δεν θα πει «όχι» σε έναν απολαυστικό καφέ Mocha, με πλούσιο άρωμα και βελούδινη κρέμα που συνθέτουν μία πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία!


Καφές για «χρυσές» στιγμές για τον Λέοντα

Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού κύκλου θέλει να βρίσκει και να απολαμβάνει μόνο τα καλύτερα. Δεν πρέπει, λοιπόν, να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι θα επέλεγε να επιβραβεύσει τον εαυτό του με τον πιο γευστικό καφέ ο οποίος θα είχε και την πιο εντυπωσιακή συσκευασία!

Και τι πιο εντυπωσιακό υπάρχει από το χρυσό για έναν «βασιλιά»; Αν είσαι Λιοντάρι, δες τη συλλογή Nescafé® Cappuccino η οποία απέκτησε νέα «χρυσή» όψη, για «χρυσές» στιγμές απόλαυσης!


Ένας απολαυστικός ντεκαφεϊνέ για τα… νευράκια του Παρθένου

Ο Παρθένος είναι συνήθως οργανωτικός και του αρέσει να έχει τη ζωή του σε μια τάξη. Ωστόσο, επειδή δεν είναι εύκολο να έχει κάθε στιγμή τα πάντα στην εντέλεια, συχνά αναστατώνεται, εκνευρίζεται και αγχώνεται, ακόμη και για ασήμαντα πράγματα.

Για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του και να μην αποκτήσει περισσότερα νεύρα, καλό είναι να πίνει όσο πιο συχνά μπορεί ντεκαφεϊνέ καφέ. Ένας απολαυστικός Cappuccino Decaf με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα, θα του χαρίσουν ηρεμία και μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία καφέ, από το πρωί έως το βράδυ!

Ζυγός και… ισορροπία!

Κοινωνικός, ρομαντικός, φιλόξενος διπλωμάτης και.. αναποφάσιστος. Ο Ζυγός, ο οποίος κυβερνάται από την Αφροδίτη, έχει την ικανότητα να γοητεύει εύκολα όποιον θέλει αλλά παρόλα αυτά, παραμένει ένα ζώδιο ρομαντικό που του αρέσει να απολαμβάνει τα μικρά και καθημερινά πράγματα της ζωής, όπως ο καφές! Τι ψάχνει ο Ζυγός στον καφέ; Αυτό που ζητά να έχει και στη ζωή του: Ισορροπία!

Ένας Cappuccino με έντονη αλλά ισορροπημένη γεύση καφέ και πλούσια κρέμα, αποτελεί το τέλειο ρόφημα για τις ώρες που θέλει να χαλαρώσει ένας Ζυγός.


Δυνατός καφές για τον έντονο Σκορπιό

Ποιος είναι ο κατάλληλος καφές για τον έντονο ζυγό; Μα φυσικά ένας… έντονος καφές! Ο καφές ξυπνά τις αισθήσεις και ενεργοποιεί τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού, βγάζοντας στην επιφάνια την αισθησιακή του πλευρά.

Το πολύπλοκο αυτό ζώδιο, χρειάζεται έναν δυνατό καφέ, ο οποίος θα του προσφέρει σε καθημερινό επίπεδο την ενέργεια που έχει ανάγκη, για να μπορεί να κάνει πραγματικότητα τους στόχους και τα σχέδιά του!


Κάθε γεύση και μια νέα εμπειρία για τον Τοξότη

Ο ταξιδιάρης Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα. Ο καφές είναι μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης για τον Τοξότη, ο οποίος δεν θέλει να μένει «κολλημένος» στις ίδιες γεύσεις.

Για να βιώνει, λοιπόν, ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι κάθε μέρα, καλό είναι να μην μένει μόνο στις κλασικές γεύσεις. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, επέλεξε να πίνεις μες στην εβδομάδα καφέ με γεύση καραμέλα και βανίλια! Ένα καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκκους καφέ, βελούδινη κρέμα και πλούσιο άρωμα, θα σου κάνουν καλό.


Απόλαυση και οικονομία για τον Αιγόκερω

Πρακτικός, οργανωτικός και λίγο… τσιγγούνης. Ναι, ο Αιγόκερως έχεις συνήθως… «καβούρια» στις τσέπες του και είναι πολύ προσεκτικός όσον αφορά στα οικονομικά του! Επειδή, όμως, είναι και λάτρης του καφέ και δεν θέλει να στερείται την αγαπημένη του απόλαυση κάθε μέρα, καλό θα είναι να ψάξει να βρει ένα γευστικό και την ίδια ώρα απίστευτα οικονομικό καφέ.

Με πλούσια και βελούδινη κρέμα, όπως ακριβώς και ένας καφές σε μια καλή καφετέρια και μόλις 30 λεπτά του ευρώ (Ω, ΝΑΙ!) το σακουλάκι, ο νέος NESCAFÉ Cappuccino είναι η ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο ζώδιο. Μόλις 0,30€ αρκούν για να του χαρίσουν μια κούπα εξαιρετικού καφέ!


Τα απλά πράγματα κάνουν τη διαφορά για τον Υδροχόο

Έξυπνος, οραματιστής και εφευρετικός αλλά την ίδια ώρα απίστευτα πεισματάρης: Αυτός είναι ο Υδροχόος! Πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει την ανεξαρτησία του και ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώσει τη ζωή του. Τα σχέδια ενός Υδροχόου είναι μεγάλα και συχνά φιλόδοξα.

Όσον αφορά στον καφέ, όμως, ο Υδροχόος προτιμά να μένει πιστός στα απλά πράγματα. Συνήθως πίνει τον καφέ του σκέτο και τις περισσότερες φορές επιλέγει να τον κάνει δυνατό, προκειμένου να έχει ενέργεια από το πρωί ως το βράδυ.


Ο ιδανικός καφές για τον… τεμπέλη Ιχθύ

Ευαίσθητος, διαισθητικός και ονειροπόλος. Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με μεγάλη φαντασία που του αρέσει να «ταξιδεύει» συνεχώς. Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ζωδίου είναι η τεμπελιά. Ναι, ο Ιχθύς μπορεί να γίνει λίγο τεμπέλης κα προτιμά να ονειροπολεί ξαπλωμένος στον καναπέ του από το να κάνει δουλειές στο σπίτι.

Ο καλύτερος καφές για τον Ιχθύ, λοιπόν, είναι εκείνος που θα του προσφέρει την απόλαυση που αναζητά με λίγες κινήσεις. Ο νέος NESCAFÉ Cappuccino χρειάζεται μόνο 20 δευτερόλεπτά και τρεις κινήσεις για να ετοιμαστεί. Γρήγορη και εύκολη προετοιμασία και φυσικά, τέλεια αποτέλεσμα. Δηλαδή, ό,τι ψάχνει το Ψαράκι σε έναν καφέ!


*Sponsored by Nescafe Cappuccino

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved