Maca, η πιο «ερωτική» υπερτροφή για κάθε ζώδιο!

Ποια είναι τα πιο ερωτικά ζώδια;

Maca, η πιο «ερωτική» υπερτροφή για κάθε ζώδιο!

Αναμφισβήτητα, ο Σκορπιός θεωρείται το πιο ερωτικό από τα δώδεκα ζώδια. Έλκει το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης, χωρίς να χρειαστεί καν να προσπαθήσει και είναι γεμάτος ενθουσιασμό! Ακολουθεί ένα ακόμη ζώδιο της Φωτιάς, ο Λέοντας, ο οποίος είναι δυναμικός, πιστός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και έτοιμος να σε κατακτήσει! Τέλος, ο Καρκίνος είναι ρομαντικός και ευαίσθητος και θα κερδίσει την καρδιά σου σε δευτερόλεπτα. Όλα, όμως, τα ζώδια ακολουθούν τα πάθη τους χωρίς δεύτερες σκέψεις και εκφράζουν το καθένα διαφορετικά τη σεξουαλικότητά του.Περιπέτεια και συγκινήσεις είναι πάντοτε κομμάτια του ερωτικού παιχνιδιού.

Πότε, όμως, ξεκινούν τα προβλήματα και πώς μπορούμε να τα ξεπεράσουμε;

Αρκετές φορές οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι υποχρεώσεις, το άγχος και το στρες μας καταβάλλουν, ασχέτως με το αν ανήκουμε στα πολύ ή στα λιγότερο ερωτικά ζώδια. Αν, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό συναντάς εμπόδια στην ερωτική σου ζωή, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος για να απογειώσεις το «παιχνίδι» και να ξαναβρείς τη διάθεσή σου! Η maca είναι το κλειδί για να απολαμβάνεις το σεξ στο έπακρο!

Αυτό αποδεικνύεται και από επιστημονικές μελέτες, η τελευταία από τις οποίες έδειξε ότι η ρίζα της maca μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση μερικών από τα συχνότερα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άντρες και γυναίκες, καθώς έχει ευεργετικές ιδιότητες στη λίμπιντο. Αυτό οφείλεται στα ενεργά της συστατικά και στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών συστατικών που περιέχει. Ταυτόχρονα, βελτιώνει τη συναισθηματική διάθεση, μειώνοντας το στρες και ενισχύοντας τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Ο σφαιρικός αυτός βολβός που θυμίζει το ρεπάνι καλλιεργείται σε μεγάλο υψόμετρο στις ορεινές περιοχής του Περού, σε εκτάσεις χωρίς χημικά και ακτινοβολία. Έτσι, σου προσφέρει πρωτεΐνες, αμινοξέα αλλά και βιταμίνες Β1, Β2, C, Ε που χρειάζεσαι καθημερινά! Επιπλέον, περιέχει μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, νάτριο, θείο, σίδηρο και μεταλλικά ιχνοστοιχεία που την καθιστούν το απόλυτο δυναμωτικό! Λαμβάνοντάς τον ως συμπλήρωμα διατροφής θα αυξήσεις την ενέργεια, την αντοχή και τη δύναμη του οργανισμού σου και θα είσαι έτοιμη για… κάθε είδους δραστηριότητα! Και αυτό γιατί η maca ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού μας να αντεπεξέρχεται πιο εύκολα στις αυξημένες φυσικές και πνευματικές απαιτήσεις!

astrology2

Τα συμπληρώματα διατροφής Maca της SUPERFOODS είναι ο ιδανικός τρόπος για να νιώσεις ευεξία και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου. Πες «αντίο» στην κούραση, ανέκτησε τις δυνάμεις σου, ακολούθησε τα πάθη σου χωρίς δεύτερες σκέψεις και μπες δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι! Η maca θα επαναφέρει τη φλόγα και τον ενθουσιασμό! Ένταξέ την καθημερινά στο πρόγραμμά σου, σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή, για να το διαπιστώσεις! Ταύρος ή τοξότης, σκορπιός ή ιχθύς, όλα τα ζώδια έχουν το ίδιο δικαίωμα στο ερωτικό παιχνίδι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved