Οι πιο όμορφες λαμπάδες για το βαφτιστήρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!

Γι' αυτό το Πάσχα, επίλεξε πρωτότυπες λαμπάδες, γεμάτες χρώματα, κορδέλες και ιδιαίτερα διακοσμητικά που θα ξετρελάνουν το πνευματικό σου παιδί, όποιο και αν είναι το ζώδιό του

Οι πιο όμορφες λαμπάδες για το βαφτιστήρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!

Το Πάσχα στη χώρα μας δεν συγκρίνεται με τίποτα! Είναι γεγονός, πως η Ελλάδα είναι το ιδανικό μέρος για να βιώσει κανείς τη μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού με τα αμέτρητα έθιμα και τις παραδόσεις. Ζεστός καιρός, διακοπές, ξεκούραση παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και… βαφτιστήρια! Τα είχες ξεχάσει τελείως; Επειδή όμως η λαμπάδα έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι το δώρο που περιμένει κάθε παιδί, όσο μεγάλο και αν είναι, φρόντισε να μην αφήσεις για τελευταία στιγμή τις γιορτινές σου αγορές.

Σίγουρα θυμάσαι τη νονά σου να καταφτάνει φορτωμένη με τα δώρα, καθώς και τη στιγμή που κρατούσες γεμάτος/η περηφάνεια την εντυπωσιακή σου λαμπάδα στο προαύλιο της Εκκλησίας. Αν λοιπόν θέλεις και το βαφτιστήρι σου -που μπορεί να μεγάλωσε, ωστόσο ακόμα περιμένει τα πασχαλιάτικα δώρα του- να έχει αντίστοιχες αναμνήσεις, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή σου και χάρισέ του ένα ξεχωριστό δώρο! Για να σε βοηθήσουμε, κάναμε μία αναζήτηση και βρήκαμε τις πιο πρωτότυπες λαμπάδες, γεμάτες χρώματα κορδέλες και ιδιαίτερα διακοσμητικά που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση, όποιο και αν είναι το ζώδιο του πνευματικού σου παιδιού!

Ανακαλύψαμε τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες που θυμίζουν πραγματικά έργα τέχνης. Ο οίκος χειροποίητων κοσμημάτων “ΤΕΧΝΗ και ΚΟΣΜΗΜΑ” έχει επιλέξει τα πιο όμορφα κεριά και τα έχει στολίσει με χειροποίητα κοσμήματα, που θα εντυπωσιάσουν αγόρια και κορίτσια. Δαντέλες, κορδέλες, ιδιαίτερα κολιέ και κρεμαστά κοσμήματα επαργυρωμένα με ασήμι στολίζουν κάθε λαμπάδα και την μεταμορφώνουν σε μία μοναδική καλλιτεχνική δημιουργία. Γαλάζιες, χακί για τα αγόρια, μπορντό και φλοράλ για τα κορίτσια αλλά και λαμπάδες φτιαγμένες με την τεχνική decoupage για να μην πας με άδεια χέρια στις αγαπημένες σου φίλες!

Πασχαλινές Λαμπάδες 2

Η ιδιαίτερη εκρού πασχαλινή λαμπάδα σε στρογγυλό σχήμα, διακοσμημένη με δαντέλα και ένα ξεχωριστό, επαργυρωμένο με ασήμι, κολιέ δεμένο με δερμάτινο κορδόνι υψηλής ποιότητας και αντοχής αποτελεί ιδανική επιλογή για τα ζώδια της Γης, όπως ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως που αγαπούν την απλότητα και την αρμονία.

Πασχαλινές Λαμπάδες 3

Αν τώρα ο παραλήπτης ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή είναι Κριός, Λέων ή Τοξότης σου προτείνουμε την μπορντό πασχαλινή λαμπάδα, με σατέν λεπτομέρειες και ένα λαμπερό κόσμημα που τραβάει τα βλέμματα! Θα την εκτιμήσουν πολύ, καθώς αγαπούν τα χρώματα του πάθους και θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

Πασχαλινές Λαμπάδες 5

Για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που είναι ευφάνταστοι και «ταξιδιάρηδες», η γαλάζια λαμπάδα με λινό νήμα θα γίνει το τέλειο δώρο για τα ζώδια του νερού.

Πασχαλινές Λαμπάδες 4

Η κομψή λευκή που έρχεται σε διάφορα σχήματα, με επιχρυσωμένα στοιχεία από μέταλλο και καλοκαιρινή θεματολογία είναι η κατάλληλη επιλογή για τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι χρωματικοί συνδυασμοί, η ποικιλία σε σχέδια και τα αναπάντεχα στολίδια θα χαρίσουν χαμόγελα όποιο και αν είναι το ζώδιο του παραλήπτη. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι όλοι μας θέλουμε να κρατάμε μία όμορφη λαμπάδα στην εκκλησία!

Για περισσότερες επιλογές επισκεφθείτε το www.texni-kosmima.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved