Η μουσική που απογειώνει το κάθε ζώδιο

Πως ακούει μουσική το κάθε ζώδιο;

Η μουσική που απογειώνει το κάθε ζώδιο

Μουσική! Αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων από την αρχαιότητα και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους έκφρασης του είδους μας. Ποια είναι, όμως, η μουσική που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο και ποιοι είναι οι ήχοι που μας ηρεμούν και «απογειώνουν» τη διάθεσή μας;

Ας δούμε, αναλυτικά τι μουσική ακούει το κάθε ζώδιο και πώς επιλέγει να το κάνει!

Οι Κριοί θέλουν την ένταση στο «τέρμα»!

Ο Κριός ζει μέσα στον ρυθμό και προτιμά τη μουσική που τον «ανεβάζει»! Η ποπ, η τζαζ και η ροκ μπορούν αναμφίβολα να του φτιάξουν τη διάθεση. Ωστόσο, πολλοί Κριοί έχουν αδυναμία και στην κλασική μουσική. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο ζώδιο θέλει να ακούει τη μουσική του με την ένταση στο «τέρμα», όποτε αν έχετε στο σπίτι σας έναν Κριό, τότε ίσως θα πρέπει να του κάνετε δώρο ένα ζευγάρι καλά ακουστικά.

KRIOS

Οι Ταύροι χρειάζονται ατμόσφαιρα!

Οι Ταύροι θέλουν να διασκεδάζουν, ακούγοντας «κεφάτα», ποπ και R&B κομμάτια. Όσον αφορά στη χαλάρωσή τους, προτιμούν μια ατμοσφαιρική βραδιά στο σπίτι κάτω από τους ήχους των Blues. Γι’ αυτό και πολλές φορές θα τους δείτε να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική σε ηχεία με ενσωματωμένο φωτισμό, όπως τα απίστευτα Revogi Wi-Fi Melody Light. Οι Ταύροι μπορούν να επιλέξουν μέσα από την πλούσια χρωματική παλέτα του Revogihome app για να ταιριάζει το φως με τη διάθεσή τους!

TAVROS

Αφήστε τους Διδύμους να χορέψουν

Οι Δίδυμοι αγαπούν τη χορευτική μουσική! Ο χορός, τους κάνει καλό και τους φτιάχνει τη διάθεση, ωστόσο, η συνήθειά τους να ακούν δυνατά μουσική μπορεί να γίνει σε κάποιες περιπτώσεις ελαφρώς ενοχλητική. Τα Parrot Ζικ 2.0 στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth που βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Electroholic.gr αποτελούν την ιδανική λύση για το συγκεκριμένο ζώδιο.

DIDYMOI

Κλασικά κομμάτια για τους ευαίσθητους Καρκίνους

Ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ευφάνταστοι, οι Καρκίνοι αγαπούν τα παλιά και κλασικά μουσικά κομμάτια. Τους αρέσει, μάλιστα, να ακούν τραγούδια που τους ταξιδεύουν στο παρελθόν τους, οπότε μην απορήσετε αν τους δείτε να ακούν απορροφημένοι μουσική και να βουρκώνουν ή να χαμογελούν γλυκά. Είναι ένας τρόπος έκφρασης για εκείνους!

KARKINOS

Ναι, τα Λιοντάρια είναι πάντα έτοιμα για πάρτι!

Έχουν αυτοπεποίθηση και τους αρέσει να τραβούν την προσοχή γι’ αυτό συχνά θα δείτε τα Λιονταράκια να τραγουδούν δυνατά τα αγαπημένα τους τραγούδια σε κάποιο καραόκε πάρτι ή να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής που προτιμούν. Αν ψάχνετε ένα δώρο για κάποιο Λιονταράκι, τότε αξίζει να δείτε το φορητό ηχείο Bluetooth, Rubik’s SoundCube LED το οποίο αναβοσβήνει στο ρυθμό της μουσικής!

LEWN

Οι Παρθένοι χρειάζονται μουσική για χαλάρωση

Οργανωτικοί και ιδιαίτερα αναλυτικοί, οι Παρθένοι έχουν ανάγκη από μουσική που τους ηρεμεί. Αν έχετε Παρθένους στη ζωή σας, προτείνετέ τους να ακούσουν Αναγεννησιακή μουσική για να χαλαρώσουν και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους! Θα ξετρελαίνονταν, μάλιστα, να ακούν μουσική με τα Parrot Ζικ 2.0 ακουστικά και να κλείνουν τα μάτια τους σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν και παράλληλα να μην ενοχλήσουν κανέναν γύρω τους.

PARTHENOS

Οι Ζυγοί θέλουν να ακούν παντού τα πιο ερωτικά τραγούδια

Κυβερνήτης του Ζυγού είναι ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη. Το γεγονός αυτό ίσως εξηγεί την προτίμησή τους στη ρομαντική μουσική. Ναι, οι Ζυγοί είναι εκείνοι οι τύποι που μένουν μέχρι το πρωί στην παραλία, ακούγοντας τα πιο ερωτικά κομμάτια από το φορητό ηχείο τους. Γι’ αυτό αξίζει να αποκτήσουν το GOCLEVER Sound Tube XL black. Ένα μοναδικό φορητό ηχείο με ενσωματωμένη μπαταρία και bluetooth.

ZYGOS

Οι Σκορπιοί ψάχνουν για τη μουσική που θα τους «αγγίξει»

Το πάθος χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς οι οποίοι προτιμούν να ακούν μουσική που τους «γεννά» βαθιά συναισθήματα. Τζαζ, R&B, techno, electro, ροκ: Οι Σκορπιοί ακούν με ευχαρίστηση πολλά είδη μουσικής, αρκεί να τους «αγγίζουν».

Εθνικ μουσική... για τους Τοξότες!

Οι Τοξότες είναι τύποι που λατρεύουν τα ταξίδια και την περιπέτεια γι’ αυτό και τους αρέσει να ακούν μουσική απ’ όλον τον κόσμο. Ετοιμάστε για εκείνους μια λίστα με κομμάτια από διάφορες χώρες! Θα ενθουσιαστούν!

Οι Αιγόκεροι έχουν τα... «κολλήματά» τους
Οι Αιγόκεροι προτιμούν την παραδοσιακή μουσική και θέλουν να ακούν ξανά και ξανά τους ήχους με τους οποίους μεγάλωσαν. Αν γνωρίζετε κάποιον Αιγόκερω που λατρεύει τη μουσική και ψάχνετε ένα δωράκι για εκείνον, δείτε το αδιάβροχο και φορητό Bluetooth ηχείο, JBL Flip 3. Μπορεί να το πάρει μαζί του παντού, να το συνδέσει έως και με τρεις συσκευές με bluetooth και να απολαύσει τη μουσική του εκπληκτικά δυνατά και καθαρά.

AIGOKERWS 2

Υδροχόοι, οι εναλλακτικοί!
Οι Υδροχόοι είναι επαναστατικά πνεύματα γι’ αυτό και πολλές φορές θέλουν να ξεχωρίζουν, ακούγοντας εναλλακτικά είδη μουσικής. Αν ο φίλος σας είναι Υδροχόος και δεν σας αρέσει η μουσική που ακούει, κάντε του δώρο τα ασύρματα ακουστικά Parrot by Philippe Starck Orange, τα οποία διαρκούν έως και 18 ώρες σε λειτουργία flight mode!

YDROXOOS

Τα ψαράκια θέλουν μουσική που τα «ταξιδεύει»
Τέλος, όσον αφορά στους Ιχθύες, αξίζει να σημειώσουμε πως προτιμούν συνήθως τα χορευτικά κομμάτια καθώς και ότι η μουσική είναι για εκείνους ένας τρόπος «διαφυγής» από την πραγματικότητα.
Να θυμάστε ότι η μουσική κάνει καλό!

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε και όποιο είδος μουσικής κι αν προτιμάτε, φροντίστε να εξοπλιστείτε με το κατάλληλο gadget για να απολαμβάνετε τους αγαπημένους σας ήχους με την καλύτερη ποιότητα, στην ένταση που εσείς θέλετε, χωρίς να ενοχλείτε κανέναν! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Electroholic.gr θα βρείτε τα κατάλληλα gadget για κάθε ζώδιο και φυσικά, τα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth Parrot Ζικ 2.0, μιαν ενσύρματη και ασύρματη λύση για τους λάτρεις της μουσικής.

Σχετικά άρθρα:

Ζώδια και μουσική: Ποιο μουσικό όργανο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Διάλεξε το μουσικό όργανο που σου αρέσει και ανακάλυψε τον τρόπο που κάνεις έρωτα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved