Στρες και άγχος: Το ζώδιό σου δείχνει πώς θα τα αντιμετωπίσεις

Τρόποι για να αποβάλλει το κάθε ζώδιο το άγχος από τη ζωή του

Στρες και άγχος: Το ζώδιό σου δείχνει πώς θα τα αντιμετωπίσεις

Είναι γεγονός ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας αγχώνουν. Ωστόσο, το πόσο στρεσάρεται το κάθε άτομο και κυρίως το πώς αντιμετωπίζει το άγχος που το καταβάλλει, διαφέρουν ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός και το... ζώδιό του.

Άσκηση, καλή διατροφή και χρήση φυσικών συμπληρωμάτων που μπορούν να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε το άγχος, όπως η Χρυσή Ρίζα Rhodiola της SUPERFOODS, κάνουν σίγουρα καλό και αποτελούν τη βάση για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Αξίζει, όμως, να δούμε και τι πρέπει να κάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά για να πει «αντίο» στο στρες:

Κριέ, ξεκίνα γυμναστική: Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει το άγχος ένας Κριός είναι με τη γυμναστική. Μόνο έτσι, θα μπορέσει να βγάλει από μέσα του τη φλόγα που «καίει» αυτό το ζώδιο της φωτιάς.

Ταύρε, μην ξεχνάς να τρως υγιεινά: Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης που του αρέσει πολύ το φαγητό και η καλοπέραση. Για να διατηρήσει, όμως, την υγεία του και να μπορεί να αντιμετωπίσει πιο εύκολα τις στρεσογόνες καταστάσεις, πρέπει να ακολουθεί μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Η «Χρυσή Ρίζα» που μας βοηθά να νικήσουμε το στρες
Εκτός από ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα, καλό είναι να δοκιμάσεις και τη Rhodiola της Superfoods, γνωστή και ως «Χρυσή Ρίζα». Πρόκειται για ένα βότανο που όταν χρησιμοποιείται ως φυτοθεραπευτικό συμπλήρωμα διατροφής, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε περιόδους έντονου σωματικού και νοητικού στρες.

Την πρώτη φορά που περιγράφηκε η Rhodiola ήταν από τον Διοσκουρίδη στο «Περὶ ὕλης ἰατρικῆς», ενώ σύμφωνα με την μυθολογία, η Μήδεια χρησιμοποιούσε τη ρίζα για να βοηθήσει τον Ιάσονα!
Η Rhodiola ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα, δηλαδή προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού και τον βοηθάει να ανταποκριθεί στο στρες που οφείλεται σε διάφορες αιτίες όπως η κόπωση, και η ψυχολογική πίεση, αλλά και να συμβάλλει στη διαχείριση του άγχους και των συμπτωμάτων που το συνοδεύουν, όπως η ευερεθιστότητα, ο πονοκέφαλος, οι στομαχικές διαταραχές και αϋπνία. Παράλληλα, δεν διαταράσσει τις υπόλοιπες φυσιολογικές λειτουργίες και βοηθάει το σώμα να ξαναβρεί την ισορροπία του!

XrysiRiza

Δίδυμε, πάρε τις σωστές πληροφορίες: Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της σκέψης και επικοινωνίας γι’ αυτό και του αρέσει να μαθαίνει τα πάντα και στη συνέχεια να τα αναλύει με τους φίλους του. Ναι, έτσι ηρεμεί ο Δίδυμος. Ωστόσο, κάποιες φορές καλό είναι να «φιλτράρει» τις πληροφορίες που λαμβάνει.

Καρκίνε, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου: Η καλύτερη λύση για να διώξει το στρες ο ευαίσθητος Καρκίνος είναι να μείνει στο σπίτι του συντροφιά με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η ζεστασιά του χώρου του αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό για εκείνον.

Λιοντάρι, βγάλε προς τα έξω τη δημιουργική σου πλευρά: Αν νιώθεις άγχος, δημιούργησε. Μπορείς να ζωγραφίσεις, να κατασκευάσεις κάτι, να μαγειρέψεις ή να παίξεις μουσική.

Παρθένε, καθάρισε: Ναι, ξέρουμε για την εμμονή σου με την τάξη και την καθαριότητα. Τι καλύτερο, λοιπόν, μπορείς να κάνεις για να διώξεις το στρες από το να καθαρίσεις -για άλλη μια φορά- το σπίτι σου; Με τον τρόπο αυτό και θα χαλαρώσεις και θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Ζυγέ, μίλα: Είσαι το ζώδιο της συντροφικότητας γι’ αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις τα επίπεδα του στρες που νιώθεις, είναι να μιλήσεις σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Σκορπιέ, γίνε κι άλλο ερωτικός: Αν θέλεις Σκορπιέ μου να διώξεις το άγχος, τότε γίνε κι άλλο ερωτικός. Μάθε επίσης ότι το ρίζωμα της Rhodiola είναι γνωστό ως διεργετικό και συμβάλλει στη συνολική ευεξία του οργανισμού, σημαντική για τη σεξουαλική σου ζωή!

Τοξότη, φιλοσόφησέ το: Είσαι ζώδιο της φωτιάς, ένας «φιλόσοφος» που αγαπά την περιπέτεια, τα ταξίδια και ψάχνει να βρει το νόημα της ζωής. Όταν αγχώνεσαι, Τοξότη μου, διάβασε ένα φιλοσοφικό βιβλίο ή αποφθέγματα με νόημα.

Votano

Αιγόκερε, κάνε τον προγραμματισμό σου: Ένα καλά οργανωμένο πλάνο θα σε βοηθήσει να διώξεις το στρες και να κάνεις ό,τι θέλεις με τον τρόπο που το θέλεις.

Υδροχόε, συγκεντρώσου και οραματίσου: Είσαι ένα ζώδιο που ελπίζει και ονειρεύεται. Αν θέλεις να μειώσεις τα επίπεδά του στρες που αισθάνεσαι, συγκεντρώσου και οραματίσου το ιδανικό για εσένα αύριο.

Ψαράκι, ξεκίνα διαλογισμό: Είσαι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ένα ζώδιο του νερού που το διακρίνει η ευαισθησία. Για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ηρεμήσεις, ξεκίνα διαλογισμό.

Μην ξεχνάς τη Rhodiola σου!

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, μην ξεχνάς ότι για να αντιμετωπίσεις το στρες, αξίζει να βάλεις στη ζωή σου τη γυμναστική και τη Χρυσή Ρίζα Rhodiola από τη SUPERFOODS, μια φυσική λύση, που βοηθά στη διαχείριση του άγχους και των συμπτωμάτων του και στην προσαρμογή σε στρεσογόνες συνθήκες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved