Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω ποια είναι η τυχερή σου μέρα

Δείτε την πιο τυχερή ημέρα του κάθε ζωδίου!

Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω ποια είναι η τυχερή σου μέρα

Τύχη. Στην αρχαιότητα η Τύχη ήταν θεά, κόρη του Ερμή και της Αφροδίτης, και λατρευόταν από τους αρχαίους Έλληνες ως προστάτιδα των πόλεων. Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο πιστεύουν στον παράγοντα «τύχη», αυτή τη «δύναμη» που θεωρείται πως μπορεί να επηρεάσει γεγονότα και καταστάσεις.

Τι συμβαίνει, όμως, με τα ζώδια; Υπάρχουν τυχερά και άτυχα ή μήπως υπάρχουν μέρες όπου το καθένα συγκεντρώνει περισσότερες ευκαιρίες να του χαμογελάσει η τύχη;

Εμείς σας παρουσιάζουμε την τυχερή μέρα του κάθε ζωδίου για να την έχετε υπόψη σας!

Δευτέρα, η τυχερή ημέρα των Καρκίνων

Μπορεί για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο η Δευτερά να είναι η χειρότερη ημέρα της εβδομάδας, ωστόσο, για τους Καρκίνους θεωρείται η πιο τυχερή. Γιατί; Διότι συμβολίζει νέα ξεκινήματα και είναι η μέρα της Σελήνης. Άλλωστε, στα αγγλικά η λέξη «Monday» σημαίνει στην κυριολεξία «day of the moon» και η Σελήνη είναι κυβερνήτης του Καρκίνου!

Τρίτη και η «θεά Τύχη» χαμογελά σε Κριούς και Σκορπιούς

Για τους Έλληνες, η Τρίτη θεωρείται άτυχη ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους Ισπανούς οι οποίοι συνηθίζουν να λένε: «Την Τρίτη μην παντρεύεσαι και μην ξεκινάς ταξίδι». Ωστόσο, στα Γαλλικά, η Τρίτη ονομάζεται «Mardi» (η ημέρα του Άρη) και έχει συνδεθεί με τον Πλανήτη Άρη. Η Τρίτη φέρνει, πάντως, τύχη σε δύο ζώδια: Τους Κριούς (κυβερνήτης τους είναι ο Άρης) και τους Σκορπιούς.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι δοκιμάστε την τύχη σας κάθε Τετάρτη

Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι έχουν περισσότερη τύχη με το μέρος τους κάθε Τετάρτη, ημέρα η οποία κυβερνάται από τον πλανήτη της επικοινωνίας και της ευφυΐας, τον Ερμή.

Η τυχερή μέρα για Τοξότες και Ιχθύες είναι η Πέμπτη

Οι Τοξότες και τα Ψαράκια είναι λίγο πιο τυχερά κάθε Πέμπτη. Κυβερνήτης της ημέρας αυτής είναι ο πλανήτης Δίας.

Παρασκευή και τύχη για Ταύρους και Ζυγούς

Η Παρασκευή είναι μια μέρα που όλοι λατρεύουν, ωστόσο, την ημέρα εκείνη και με βάση την αστρολογία, η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος των Ταύρων και των Ζυγών. Η Παρασκευή συνδέεται με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνά τόσο τους Ταύρους, όσο και τους Ζυγούς.

Το Σάββατο φέρνει τύχη στους Αιγόκερους

Στην αρχαία Ελλάδα η ημέρα Σάββατο ονομάζονταν «κρονία» και ήταν αφιερωμένη στον Κρόνο (Saturn). Στην αγγλική γλώσσα, μάλιστα, ονομάζεται ακόμα και σήμερα ως «ημέρα του Κρόνου» δηλαδή «Saturday»! Η συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας ευνοεί τους Αιγόκερους, κυβερνήτης των οποίων… είναι ο Κρόνος.

Λιονταράκια, η τύχη είναι με το μέρος σας κάθε Κυριακή

Η Κυριακή είναι η μέρα του πλανήτη Ήλιου που συμβολίζει την ενέργεια και την ίδια τη ζωή. Ο πλανήτης Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του Λέοντα ο οποίος έχει περισσότερη τύχη την Κυριακή παρά οποιαδήποτε άλλη μέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved