Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο είναι στενοχωρημένο;

Τα σημάδια της συμπεριφοράς των πληγωμένων ζωδίων

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο είναι στενοχωρημένο;

Πώς συμπεριφέρεται ένα ζώδιο, αν είναι στενοχωρημένο και προσπαθεί να το κρύψει; Λειτουργεί περίεργα; Αδιαφορεί για τα πάντα; Κάθεται ακούνητο κι αμίλητο; Βγάζει κακίες;

Διάβασε παρακάτω και θα το καταλάβεις αμέσως!

Κριός
Γίνεται λιγότερο ομιλητικός, παρατηρεί τους άλλους, χωρίς να μιλάει, εκνευρίζεται εύκολα, δεν πολεμά για τίποτα, ούτε καν για το δίκιο του, τεμπελιάζει ή αδιαφορεί.

Ταύρος
Τρώει ακανόνιστα και πολύ, κάθεται αμίλητος και σκεπτικός, φαίνεται κουρασμένος. Αν του ξεφύγει κάποιο δάκρυ, τότε η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή!

Δίδυμοι
Μπορεί να γίνει αγενής ή να μην ενδιαφέρεται για κανέναν και τίποτα, αποκόβεται από όλους και μιλάει πολύ λιγότερο από το συνηθισμένο.

FotoliaComp 104452923 2OpSJhfXfsMuBSHmF3m8WUHUP95Bs7Ik NW40

Καρκίνος
Γίνεται κυκλοθυμικός, φωνάζει, γκρινιάζει και διώχνει τους δικούς του ανθρώπους από δίπλα του. Επίσης, είτε τρώει πολύ είτε δεν πίνει ούτε νερό!

Λέων
Είναι πιο εσωστρεφής, δεν τον ενδιαφέρει να μιλήσει σε κανέναν κι όταν το κάνει, βγάζει πεσιμισμό και «δράμα». Αν τον ρωτήσεις τι έχει ίσως σου επιτεθεί ή γίνει εριστικός!

Παρθένος
Δεν κοιμάται καλά ή και καθόλου, αποφεύγει τις πολλές επαφές, παραλείπει αγαπημένες του συνήθειες, μπορεί να πει κακίες, αδιαφορώντας για τα αισθήματα των άλλων.

asw

Ζυγός
Φαίνεται κουρασμένος, ίσως θα προσπαθήσει να μιλήσει για τα προβλήματά του, αλλά στη συνέχεια θα πει κάτι σαν «εντάξει, δε χρειάζεται να ανησυχείς». Δεν είναι τόσο χαρούμενος και αισιόδοξος, ως συνήθως.

Σκορπιός
Εννοείται ότι δε θα πει αν χρειάζεται βοήθεια ή απλά μια αγκαλιά και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι κάνει συνήθως. Όμως, παίρνει το κάθε τι προσωπικά, μπορεί να γίνει σαρκαστικός και να βγάλει κακία.

Τοξότης
Αδιαφορεί για τα πάντα, φυσικά δεν γελάει και δε μιλάει, αποστασιοποιείται από τους ανθρώπους, θέλει να φύγει αλλά δεν ξέρει πού να πάει. Ίσως εξαφανιστεί για λίγες ημέρες από όλους.

nhj

Αιγόκερως
Φαίνεται από το πρόσωπό του, αν και προσπαθεί να το κρύψει! Δεν του αρέσει τίποτα, αμφιβάλλει για ό, τι κάνει, τα βάζει με τον εαυτό του και γενικά είναι πολύ ήρεμος και απορροφημένος στις σκέψεις του.

Υδροχόος
Οι αντιδράσεις του είναι περίεργες, απομονώνεται τελείως και διώχνει τους πάντες από γύρω του, χλευάζει, ειρωνεύεται και δεν δίνει δεκάρα για τίποτα και κανέναν.

Ιχθύες
Είναι το μόνο ζώδιο που θα πει αμέσως γιατί είναι στενοχωρημένο. Για ένα διάστημα θα αφεθεί να τον καταπιεί η θλίψη, δε θα φροντίζει τον εαυτό του, θα κλάψει και θα αναζητήσει παρηγοριά από παντού.

tyy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved