Ανάδρομος Ερμής και… προσοχή στις δουλειές του σπιτιού!

Στις 19 Δεκεμβρίου ο Ερμής κάνει ένα ακόμη... παραστράτημα

Ανάδρομος Ερμής και… προσοχή στις δουλειές του σπιτιού!

Κάθε ζώδιο διαφέρει και αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί με τρόπο ξεχωριστό στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ακόμη και όταν έχει να κάνει με... δουλειές του σπιτιού.

Στις 19 Δεκεμβρίου ο Ερμής κάνει ένα ακόμη... παραστράτημα

Αν η καλύτερή σας φίλη αλλάζει σπάνια τις πετσέτες στο μπάνιο της και εσείς το κάνετε σε καθημερινό επίπεδο, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στ’ άστρα και να είστε περισσότερο προσεκτικοί και προσεκτικές όσον αφορά στο «καυτό» αυτό θέμα διότι πολύ απλά στις 19 Δεκεμβρίου ο Ερμής κάνει ένα τελευταίο παραστράτημα και γυρνάει ανάδρομος!

Αν, λοιπόν, χαλάσει η σκούπα σου την ώρα που σκουπίζεις, τότε μην απορήσεις: Ίσως φταίει ο ανάδρομος Ερμής.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς και σε τι διαφέρει το κάθε ζώδιο όταν κάνει τις δουλειές του σπιτιού για να καταλάβουμε τι πρέπει να προσέξουμε με τον ανάδρομο Ερμή.

Κριός

Οι Κριοί είναι ισχυρογνώμονες και πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα και τα κάνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους. Ποια είναι, όμως, η σχέση τους με το κεφάλαιο «καθαριότητα του σπιτιού»; Ε, λοιπόν, από τη μία πλευρά μισούν να την κάνουν αλλά από την άλλη δεν αντέχουν να ζουν σε ένα ακατάστατο σπίτι. Εξαιτίας της δυναμικής τους ιδιοσυγκρασίας, συνήθως ζητούν από ένα άλλο μέλος της οικογένειας να καθαρίσει το σπίτι ή προσλαμβάνουν κάποιο άτομο για να το κάνει. Ωστόσο, Κριοί μου, επειδή αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, προσπαθήστε να βρείτε τις τεχνικές εκείνες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε πιο γρήγορα τις δουλειές σας και κυρίως, όπως εσείς θέλετε.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι άτομα πρακτικά και έμπιστα που αφοσιώνονται πολύ στις σχέσεις και στη δουλειά τους. Σε συνδυασμό, όμως, με την καλλιτεχνική τους φύση, μπορούν να κάνουν θαύματα στο σπίτι τους και να το γεμίσουν με δικές τους δημιουργίες. Ωστόσο, είναι πεισματάρηδες και θέλουν τα πάντα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο. Επειδή, λοιπόν, εμπιστεύονται τον εαυτό τους περισσότερο από τον καθένα, θέλουν να κάνουν μόνοι τους τις δουλειές του σπιτιού. Στις 19/12, όμως, καλό θα είναι να αφήσουν και κάποιον άλλον να τους βοηθήσει.

Δίδυμοι

Η διπλή προσωπικότητα των Διδύμων έχει αντίκτυπο και στο κομμάτι της ζωής τους που σχετίζεται με τις δουλειές του σπιτιού. Ναι, οι Δίδυμοι είναι γνωστοί... «νοικοκύρηδες» και τα πηγαίνουν πολύ καλά όσον αφορά στην καθαριότητα της οικίας τους και στη διακόσμησή της. Ωστόσο, τα περισσότερα άτομα που ανήκουν στον συγκεκριμένο αστερισμό φαίνεται πως έχουν μια... εμμονή με την καθαριότητα την οποία και πρέπει να προσέξουν με τον ανάδρομο Ερμή.

Καρκίνος

Η βασική προτεραιότητα στις ζωές των Καρκίνων είναι η φροντίδα της οικογένειας και του σπιτιού τους. Ναι, είναι οι άνθρωποι που θα σηκωθούν στις 6 το πρωί για να φτιάξουν πρωινό στην οικογένεια, ενώ όσον αφορά στις οικιακές δουλειές, κάθε Σαββατοκύριακο καθαρίζουν εξονυχιστικά το σπίτι τους. Τι ζητούν από τη ζωή τους; Να έχουν ηρεμία και ένα σπίτι καθαρό και ειρηνικό. Να θυμάστε, όμως, ότι οι Καρκίνοι είναι επίσης ιδιαίτερα επίμονοι, αποφασιστικοί και πραγματικά φιλόδοξοι.

Λέων

Τα Λιοντάρια είναι γεννημένα ηγέτες, ωστόσο, όταν έχουν να κάνουν με δουλείες του σπιτιού συνήθως αποτυγχάνουν. Μπορεί να τους αρέσει να αλλάζουν διακόσμηση στο σπίτι τους κάθε εβδομάδα, αλλά δεν τα πηγαίνουν καλά με τα οικιακά και η ακαταστασία είναι συνήθως κοινό χαρακτηριστικό των ατόμων που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι έξυπνοι και μεθοδικοί και έχουν μανία με την καθαριότητα. Μπορούν να καθαρίσουν το σπίτι τους και δύο φορές σε μια ημέρα και γενικότερα τους αρέσει να έχουν τα πάντα στο σπίτι τους σε τάξη. Ωστόσο, είναι καλό να θυμούνται ότι κάποιες φορές δεν μπορούν να έχουν τον έλεγχο για τα όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι... ομαδικοί παίκτες και γι’ αυτό τους αρέσει να χωρίζουν τα καθήκοντα όσον αφορά στα οικιακά και να ολοκληρώνουν τις δουλειές ακολουθώντας ένα σχολαστικό σχέδιο. Ωστόσο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, η πλειονότητα των Ζυγών σιχαίνεται τις δουλειές του σπιτιού και με τον ανάδρομο Ερμή στις 19/12 αξίζει να ρίξουν μερικές παραπάνω ματιές στα πλάνα τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι συνήθως νευρικοί αλλά χάρη στο χαρακτηριστικό τους αυτό, κάνουν τις δουλειές τους γρήγορα και στην ώρα τους. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση των οικιακών. Οι Σκορπιοί δεν χάνουν χρόνο για να αναλύσουν κάτι, απλά το κάνουν και το κάνουν πολύ γρήγορα και σχεδόν τέλεια! Ας είναι, όμως και εκείνοι λίγο παραπάνω προσεκτικοί στις 19 Δεκεμβρίου γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μην τους επιτρέψει να κάνουν τα πάντα όπως εκείνοι επιθυμούν.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί και ανοιχτόμυαλοι και τους αρέσει να μαθαίνουν συνεχώς καινούρια πράγματα. Ωστόσο, δεν «συμπαθούν» πολύ τα οικιακά και όταν καθαρίζουν το σπίτι τους, προτιμούν να το κάνουν ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική και χορεύοντας.

Αιγόκερως

Μεθοδικοί και επίμονοι, οι Αιγόκεροι θα κάνουν βήμα-βήμα τις δουλειές τους για να γίνουν όλα σωστά και κυρίως, με την κανονική-για εκείνους- σειρά. Γνωρίζοντας ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στις 19/12 έχουν το πλεονέκτημα να κάνουν εκ των προτέρων τα πλάνα τους. Και αυτό διότι παραλείψεις, λάθη και προβλήματα εξοπλισμού ή επικοινωνιών είναι τα σημαντικότερα ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια όλων των περιόδων με Ερμή ανάδρομο.

Υδροχόος

Προσγειωμένοι και ευγενικοί. Οι Υδροχόοι είναι υπέροχοι φίλοι και πάντα διατεθειμένοι να βοηθήσουν, ενώ κάνουν με ευχαρίστηση τις δουλειές του σπιτιού και είναι πρακτικοί. Τι σημαίνει αυτό; Επιστρέφουν στη θέση του ό,τι χρησιμοποιούν και στο σπίτι τους ποτέ δεν θα βρεις ρούχα στο πάτωμα. Για παράδειγμα, όταν βαριούνται, συνήθως ανακαινίζουν το δωμάτιό τους!

Ιχθύες

Πιστά, ανεκτικά και ευγενικά στις σχέσεις αλλά και στις δουλειές του σπιτιού. Τα Ψαράκια θέλουν να βοηθούν τους συνανθρώπους τους και συνήθως κάνουν με ευχαρίστηση και ενθουσιασμό τις δουλειές του σπιτιού. Μια συμβουλή για εκείνα; Επειδή με τον ανάδρομο Ερμή οι παρεξηγήσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας είναι αρκετές, καλό είναι να ζητούν την περίοδο εκείνοι από τους γύρω τους να επαναλαμβάνουν τα πάντα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved