6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Ταύρο

Τα απαραίτητα tips για μια ευτυχισμένη σχέση με έναν Ταύρο

6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Ταύρο

Εάν ο σύντροφός σου είναι ένας αισθησιακός, νωχελικός και ηδυπαθής Ταύρος, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παραμείνει ερωτευμένος και ικανοποιημένος μέσα στη σχέση!

1. Μάθε να απολαμβάνεις τα καλά πράγματα στη ζωή

Ο Ταύρος λατρεύει το καλό φαγητό, το ωραίο κρασί, τη μουσική, τις ανέσεις και το ευχάριστο περιβάλλον και γι’ αυτά του αρέσει να ξοδεύει χρήματα. Αν εσύ του αρχίσεις τις «εκπτώσεις» ή τις περικοπές, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα του κακοφανεί και δε θα περνάει καθόλου καλά μέσα στη σχέση. Οπουδήποτε αλλού κάνε οικονομία.

2. Μην επιμένεις

Ο όρος «αγύριστο κεφάλι» χρησιμοποιείται συχνά για ένα Ταύρο που αρνείται να κάνει το οτιδήποτε είναι ενάντια στις πεποιθήσεις ή τη θέλησή του. Στην περίπτωσή του λοιπόν το «όχι» είναι οριστικό και δεν θα αλλάξει, όσο κι αν τον πιλατεύεις. Παρ’ το ή άφησέ το. Αν επιμείνεις να καταναλώσεις χρόνο και σάλιο για να τον πείσεις, τελικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον εκνευρίσεις.

3. Γίνε άνθρωπος της συνήθειας

Ο Ταύρος έχει μια ρουτίνα και του αρέσει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στην καθημερινότητά του. Δεν είναι αυθόρμητος, παρορμητικός ή χύμα. Κυρίως, δεν του αρέσει να τον ξεβολεύουν ή να τον εκπλήσσουν. Γι’ αυτό σεβάσου την ατζέντα του και μην προσπαθήσεις να την αλλάξεις, όσο βαρετή κι αν σου φαίνεται. Μπορείς να του προτείνεις ή να τον ενθαρρύνεις να εντάξει κάτι στο πρόγραμμά του, όχι όμως να του το επιβάλλεις ή να τον κατακρίνεις.

4. Δημιούργησε ζώνη ασφαλείας

Η ρομαντική, ευγενική και άνετη φύση του Ταύρου βγαίνει προς τα έξω, όταν αισθάνεται απόλυτα ασφαλής. Χρειάζεται να είναι σίγουρος ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι και αυτός θα είναι δίπλα σου βράχος. Προκαλώντας του ζήλεια ή κτητικότητα είναι μέγα λάθος, αν θέλεις να τον κρατήσεις. Όσο κι αν αρχικά τον διεγείρει, οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες του για την αγάπη σου θα υπερισχύσουν, κι αν χάσει την εμπιστοσύνη του, θα έρθει και το τέλος της σχέσης.

5. Αποπλάνησε τις αισθήσεις του

Ως ζώδιο της Γης, ο Ταύρος είναι εξαιρετικά αισθησιακός. Για να ενισχύσεις την σεξουαλική σας ζωή, διάθεσέ του άφθονο από τον χρόνο σου για να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις του, την όραση, τη γεύση και την αφή. Παγωτό, σοκολάτα, σαντιγί, πούπουλα, δαντέλα, μαντίλια για τα μάτια και πολύ μυστήριο τα βρίσκει άκρως διεγερτικά. Όχι όμως από τα πρώτα ραντεβού! Μόλις εξοικειωθεί μαζί σου, θα βγάλει όλες τις χάρες του ως εραστής.

6. Απόφυγε τις διαχυτικότητες

Στον άντρα Ταύρο αρέσουν τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα χάδια, όταν όμως είστε οι δυο σας, όχι δημοσίως. Προς τα έξω είναι βαρύς, σοβαρός και λίγο συντηρητικός γι' αυτό κάθε είδους διαχυτικότητα θα τον κάνει να νιώσει άβολα, αν δεν τον ενοχλήσει. Ένα άγγιγμα του χεριού, ένα χαμόγελο ή ένα θετικό σχόλιο σίγουρα θα τα εκτιμήσει περισσότερο και θα φροντίσει να σε... αποζημιώσει, μόλις επιστρέψετε σπίτι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved