Μια ευχή για κάθε ζώδιο

Και πάνω εκεί στην ησυχία, το παιχνιδιάρικο 2011 ξεπρόβαλλε στην σκηνή

Μια ευχή για κάθε ζώδιο

Η αυλαία έκλεισε και το νωχελικό 2010 μας αποχαιρέτησε το παγωμένο βραδύ της 31ης Δεκεμβρίου… Τα φωτά έσβησαν, το χειροκρότημα σταμάτησε και οι θεατές έμειναν συλλογισμένοι να σκέπτονται τις λύπες, τις στενοχώριες αλλά και τις μικρές όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές που ο χρόνος τους έδωσε.

Και πάνω εκεί στην ησυχία, το παιχνιδιάρικο 2011 ξεπρόβαλλε στην σκηνή. Όλοι έμειναν άναυδοι από την ενέργειά του και την ελπίδα που τους έφερε στην καρδιά. Με μιας, όλοι χαμογέλασαν και ο καθένας έκανε μέσα του μια μικρή ευχή για το νέο έτος…

ΚΡΙΟΣ

Krios._1

Θεέ μου περιόρισε την ανάγκη μου να θέλω να είμαι πρώτος σε όλα και να αναλαμβάνω τον αρχηγικό ρόλο σε κάθε περίπτωση.

Να μάθω την άξια της υπομονής και να μην βιάζομαι, όπως και να μην υποτιμώ τις λεπτομέρειες, γιατί πολλές φόρες η επιτυχία είναι θέμα αντοχής και γνώσης.

Να μάθω την έννοια του συμβιβασμού και να εμφυσήσω με ενθουσιασμό την ανάγκη μου για πρωτοβουλία και κατάκτηση, και στους άλλους συνάνθρωπους για να κυνηγήσουν τους στόχους τους.

ΤΑΥΡΟΣ

TAUROS_2

Μακάρι να πάψω να σκέπτομαι μόνο τις γήινες απολαύσεις και να μην βλέπω μόνο την υλική πλευρά των πραγμάτων.

Να μπορώ να διακινδυνεύω για κάτι καινούργιο, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε παλιό και ξεπερασμένο με κάποια επιφύλαξη πάντα, αφού έχω δεχτεί ότι θα έχει αποτελέσματα.

Είθε να μπορώ να παίρνω το καλύτερο από κάθε κατάσταση και να μπορώ να το μοιράζομαι με τους συνάνθρωπους μου, χωρίς πείσμα και ξεροκεφαλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

didimoi_2

Θεέ μου βοηθά με να έχω αυτοσυγκέντρωση σε έναν στόχο και να μην διασκορπίζομαι σε πολλά ενδιαφέροντα με αποτέλεσμα να μην τα ολοκληρώνω πότε.

Να μετριάσω την περιέργεια μου και να μην προσπαθώ να βρω απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που με βασανίζουν.

Και επιτέλους η πνευματική μου δεινότητα να μην επικεντρώνεται στο κουτσομπολιό αλλά να διοχετεύετε σε πιο δημιουργικές μορφές όπως π.χ. το γράψιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

KARKINOS_2

Είθε αυτήν την χρόνια να μην ρέπω στην γκρίνια και στην αυτολύπηση. Να κλείσω το χρονοντούλαπο των αναμνήσεων και να αφήσω το παρελθόν μου πίσω, κρατώντας μόνο την ζεστασιά των στιγμών στην καρδιά μου.

Να μην είμαι τόσο συνεσταλμένος στις κοινωνικές μου σχέσεις και να μην αλλάζω τόσο γρήγορα διάθεση.

Να συνεχίσω να φροντίζω τους συγγενείς και τους φίλους με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς όμως να τους κάνω να ασφυκτιούν.

ΛΕΩΝ

LEON2

Μακάρι να βρω την θέση που μου αξίζει μέσα στον κόσμο χωρίς να προσπαθώ να κάνω τον αρχηγό και να αναζητώ την κολακεία του εγώ μου.

Να μην θίγομαι εύκολα και να μην τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς.

Να μην σκέπτομαι μόνο πως θα εντυπωσιάσω και πως θα να προσπαθήσω να «φανώ» και να ξεχωρίσω μες το πλήθος.

Να μπορούσα να προσφέρω την ζεστασιά της μεγάλης μου καρδιάς και την γενναιοδωρία μου στους συνανθρώπους μου , χωρίς τυμπανοκρουσίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos_3

Θεέ μου βοήθησε να μην κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου και τους άλλους, συνειδητοποιώντας ότι είμαστε όλοι απλώς άνθρωποι και δικαιούστε να μην είμαστε τέλειοι.

Να καταφέρω να χαλιναγωγήσω την έμμονη μου με την λεπτομέρεια και την σχολαστικότητα που δεν με αφήνουν να ηρεμήσω και σπαταλούν πολύ από τον χρόνο μου.

Ακόμη, να μπορώ να θέσω τον εαυτό μου στην εξυπηρέτηση κάποιου που το έχει ανάγκη και να ικανοποιήσω την ανάγκη μου να νιώσω χρήσιμος και να προσφέρω σε κάποιον.

ΖΥΓΟΣ

ZIGOS2

Είθε να μπορούσα να μετριάσω την αναποφασιστικότητα μου και να καταφέρω να ισορροπήσω την ζωή μου.

Να μην ωραιοποιώ τα πάντα λόγω της αδιόρθωτης ανάγκης μου να αγνοώ εντελώς κάθε μορφή ασχήμιας.

Και να προάγω τον αμοιβαίο σεβασμό, την δικαιοσύνη και την συνεργασία που με διέπει στις σχέσεις, χαράζοντας σε όλους έναν πιο ειρηνικό τρόπο συμβίωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

SKORPIOS

Μακάρι να μετριάσω την ανάγκη μου να κοντρολάρω και να επιβάλλομαι στους ανθρώπους.

Να γίνω πιο προσαρμοστικός και να μην κατέχομαι από εκδίκηση και θύμο απέναντι σε ανθρώπους που με πλήγωσαν, χτυπώντας τους στο πιο ευαίσθητο σημείο τους, σε στιγμή μάλιστα που δεν το περιμένουν.

Αντιθέτως να επιμείνω στα θετικά κομμάτια της ιδιοσυγκρασίας μου όπως στη δύναμη, στην προσήλωση στους στόχους μου και στην καλή ικανότητα να ψυχολογώ τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

TOXOTIS_2

Θεέ μου βοήθησε με να μην σταματήσω να είμαι πάντα ενθουσιώδης στις επιδιώξεις μου και αισιόδοξος ακόμη και στην πιο προβληματική περίοδο της ζωής μου.

Να μπορώ να μεταφέρω ή να διδάξω στους ανθρώπους τις γνώσεις, τις ιδέες και τις εντυπώσεις από την πνευματική περιπλάνηση μου.

Να καταφέρω να έχω πάντα ανοικτούς ορίζοντες και αλλαγές στην ζωή μου για να επιτυχαίνω πρόοδο και συνεχή ανασχηματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

aigokeros_2

Είθε να μπορέσω να μετριάσω την ανάγκη να τα έχω όλα υπό έλεγχο και να μην δημιουργώ «πρέπει» σε κάθε μορφή σχέσης που κάνω, την στιγμή που θα μπορούσα να απολαμβάνω την ζωή με πιο ανάλαφρη διάθεση.

Να παραμείνω αξιοπρεπής, να έχω μια ευυπόληπτη φήμη και να καταφέρω επιτέλους να διαπρέψω στον επαγγελματικό τομέα που ακολουθώ.

Να καταφέρω να δείξω στους ανθρώπους πως να έχουν έλεγχο των καταστάσεων, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία στις κοινωνικές σχέσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

YDROXOOS2

Μακάρι να βρω να πιστέψω κάτι, κάποιον, μια κατάσταση ή μια ιδέα και να μπορέσω να κάνω την δική μου μικρή επανάσταση θέτοντας την σε πράξη και όχι απλά στο μυαλό μου.

Να συνεχίσω να προστατεύω τους άλλους και να είμαι πάντα εκεί για να μου εξομολογηθούν τα προβλήματα και τις ήττες τους δίνοντάς τους ανακούφιση.

Ο Ουρανός κυβερνήτης του ζώδιου μου να συνεχίσει να με εξοπλίζει με εφευρετικότητα, επινοητικότητα και πρωτοτυπία σε όλη την διάρκεια του χρόνου για να δημιουργώ πράγματα και καταστάσεις που θα πάνε μπροστά τους συνάνθρωπους μου.

ΙΧΘΕΙΣ

IXTHEIS_2

Θεέ μου βοηθά με να μην είμαι τόσο υπερβολικά ευαίσθητος και σε στιγμές αδυναμίας να μην καταφεύγω σε φανταστικούς και επίπλαστους κόσμους που δημιουργώ.

Να βρω έναν τρόπο να διοχετεύσω την συναισθηματική μου φύση και την ανάγκη δραπέτευσης μου από τα γήινα, μέσα από μια μορφή έκφρασης όπως της τέχνης ή της μουσικής.

Να χρησιμοποιώ τα θετικά μου σημεία όπως αφοσίωση, φιλοξενία και προθυμία να βοηθήσω όποιον έχει ανάγκη και να γίνομαι φάρος ελπίδας για τους συνάνθρωπους μου .

Αυτήν την χρόνια κάθε ευχή σας να πραγματοποιηθεί! Πρέπει όμως να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας και να μην μείνετε απλά στο «θα». Και μετά να χαίρεστε γιατί οι προσπάθειες σας θα ανταμειφτούν και θα απολαύσετε τα καλυτέρα δώρα. Γιατί θα ζείτε την ζωή σας όπως την έχετε ονειρευτεί. Όπως σας αξίζει. Εγώ ήδη έχω κάνει κατάλογο των πραγμάτων που θα τα κάνω πράξη μέσα στον καινούργιο χρόνο. Εσείς;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved