Είσαι γυναίκα Ιχθύς; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Ιχθύ ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Ιχθύς; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Αιθέρια, λεπτεπίλεπτη, μαγευτική, σχεδόν παραμυθένια, η γυναίκα Ιχθύς έχει το ταλέντο να μαγνητίζει με το ιδιαίτερο στυλ της, αλλά και όταν το θέλει, να περνά απαρατήρητη. Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός της σε συνδυασμό με την ευγενική και χαμογελαστή παρουσία της την κάνει ακαταμάχητη στο ανδρικό φύλο, ωστόσο επειδή συνήθως ψάχνει το «ιδανικό» ταίρι είναι δύσκολο να το βρει. Η «γοργόνα» του ζωδιακού θα θυσιάσει τα πάντα για την αληθινή αγάπη, ακόμα κι αν αυτό αποβεί εις βάρος της ενώ εξ αιτίας της περίεργης αντίληψής της για το τι είναι εφικτό και τι φανταστικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καταλήγει με πληγωμένη καρδιά. Χρειάζεται κάποιον που θα κατανοήσει τη βαθιά της ευαισθησία, την ανάγκη της να αποσύρεται στο δικό της όμορφο κόσμο και θα ανταποδώσει τα έντονα συναισθήματά της.

Αν είσαι γυναίκα Ιχθύς, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση

Κριός
Ο συνδυασμός αυτό θα είναι επωφελής για τον Κριό, αλλά όχι τόσο για σένα. Ενώ εσύ είσαι τρυφερή και ευαίσθητη, αυτός ο άντρας είναι επιθετικός και ευερέθιστος. Επίσης, είναι φύση ανεξάρτητη και πέρα του ότι έχει πρόβλημα να δείξει τις αδυναμίες του, δεν μπορεί και να σε «κουβαλά» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο τέλος, θα σχηματίσεις την άποψη ότι είναι αναίσθητος, παρορμητικός και εγωιστής.

Ταύρος
Σαν ζευγάρι έχετε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε. Ο Ταύρος μπορεί να σου προσφέρει την πρακτικότητα και την σταθερότητα που στερείσαι ενώ είναι πιστός, υπομονετικός και θα προσέξει να μην πληγώσει τα αισθήματά σου. Αν πάλι, αποσυρθείς στο φανταστικό κόσμο σου, μπορεί να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Από την άλλη, όταν αφήνεται να τον καταπιεί η βαρετή καθημερινότητα, εσύ έχεις τον τρόπο σου να του κάνεις να ξεφύγει.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος δε σου πολυταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία γιατί συνήθως είναι πειρακτήρι και εσύ θα παρεξηγείσαι συχνά με τα λεγόμενά του. Επίσης, είναι κι αυτός ένας άνδρας «φευγάτος», ανέμελος, που θέλει να γνωρίζεται και να επικοινωνεί με κόσμο και ίσως δεν αντέξει την εσωστρεφή και ντροπαλή σου στάση. Επιπλέον, δεν θα είναι σε θέση να σου παρέχει τη σταθερότητα που χρειάζεσαι, δεν αποκτά έντονους συναισθηματικούς δεσμούς και γρήγορα μπορεί να νιώσεις ότι σε έχει παρατήσει πίσω και έχει φύγει μπροστά.

Καρκίνος
Το καβούρι και το ψάρι, ως δύο θαλασσινά, μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός και όχι μόνο σε... μενού εστιατορίου. Ο Καρκίνος είναι σαν εσένα, συναισθηματικός, ευαίσθητος που θα κατανοήσει αλλά και θα ανταποδώσει τα συναισθήματά σου. Επίσης, έχει μια σταθερότητα και μπορεί να σου παρέχει ασφάλεια και κάλυψη των αναγκών σου. Αλλά κι αυτός θα εκτιμήσει την ευαισθησία σου και τη στοργική σου φύση.

Λέων
Καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από τον Λέοντα γιατί είναι πολύ τολμηρός, εξωστρεφής, του αρέσει να βγαίνει έξω, να διασκεδάζει και δεν γυρεύει ήσυχες, γαλήνιες στιγμές όπως εσύ. Η ανάγκη του να μαζεύει την προσοχή των γύρω του μπορεί να μειώσει την συναισθηματική του γενναιοδωρία και να φανεί εγωιστής. Αν και σεξουαλικά θα βιώσεις ένα φλογερό πάθος μαζί του, αυτός ο άντρας δε συνιστάται για μακρόχρονη σχέση για σένα.

Παρθένος
Παρότι λένε ότι τα αντίθετα έλκονται αυτός ο συνδυασμός, σπάνια μπορεί να λειτουργήσει και πάλι με πολύ προσπάθεια και υποχωρήσεις εκατέρωθεν. Συνήθως είναι γεμάτος προβλήματα και προκλήσεις. Ο άνδρας αυτός είναι πολύ πρακτικός, οργανωμένος και προσγειωμένος για την ονειροπόλα ενίοτε χαοτική και φλου Ιχθύ. Ποτέ δεν θα κατανοήσει την ανάγκη και την επιθυμία σου να δραπετεύεις στον κόσμο της φαντασίας ενώ εσύ μισείς την αυστηρή κριτική και τις λεπτομέρειες, πεδίο που ο Παρθένος θριαμβεύει.

Ζυγός
Δυνητικά είστε ταιριαστό ζευγάρι, αφού κι οι δυο είστε ρομαντικοί, εκτιμάτε την ομορφιά, την τέχνη και σίγουρα έχετε κοινό ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Επιπλέον, στο σεξ τα βρίσκετε πολύ γιατί κι οι δυο βάζετε αρκετό συναίσθημα. Εκεί που μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες και παρεξηγήσεις είναι η κοινωνικότητα και το ανάλαφρο φλερτ του Ζυγού που σου δημιουργεί ζήλεια και ανασφάλεια. Το δράμα μαζί με την ασάφεια που σας διέπει και τους δυο πρέπει να εκλείψει για να μπορέσετε να παραμείνετε μαζί.

Σκορπιός
Ο άνδρας Σκορπιός σου ταιριάζει πάρα πολύ, καθώς και οι δυο είστε βαθύτατα συναισθηματικοί, διαισθητικοί και ρομαντικοί (παρότι αυτό το τελευταίο στοιχείο δεν το πολυδείχνει), οπότε είναι πολύ πιθανή μια μακρόχρονη σχέση μεταξύ σας. Θα σου παρέχει προστασία, φροντίδα συν το ότι δένετε και στο σεξ. Ωστόσο, αν θέλεις να τα πάτε καλά, θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις λίγο την τάση σου για φλερτ, γιατί ο άντρας αυτός είναι ζηλιάρης και κτητικός.

Τοξότης
Είστε δύο τελείως αντίθετες φύσεις, οπότε όσο κι αν σε ελκύει καλά θα κάνεις να συνεχίσεις το κολύμπι σου σε άλλες θάλασσες μακριά του, κυρίως αν επιδιώκεις μια μόνιμη σχέση. Εσύ χρειάζεσαι συναισθηματική ασφάλεια και δεν θα τη βρεις στον Τοξότη. Από την άλλη, αυτός είναι άνθρωπος που ψάχνει την περιπέτεια και την έξαψη και κυρίως την ανεξαρτησία του. Μπορεί να σου «πετάξει» ωμά την αλήθεια, χωρίς να νοιαστεί αν πληγωθείς. Το πιο πιθανό είναι να ζήσετε μια έντονη ερωτική εμπειρία και ύστερα να εξαφανιστεί, αν όχι αμέσως, σύντομα.

Αιγόκερως
Σίγουρα είναι από τους πιο δύσκολους συνδυασμούς. Του βγάζεις την συναισθηματική και ευαίσθητη πλευρά του και αν δεν είσαι τελείως εξαρτημένη από τον Αιγόκερω, θα μπορούσατε να συνυπάρξετε και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι ότι η ασάφειά σου, η ατολμία κι η εσωστρέφειά σου δεν βοηθούν στο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του που την έχει ανάγκη. Αν έχεις υπομονή και κατανόηση, δεν γκρινιάζεις και δεν το παίζεις θύμα των περιστάσεων, όλα είναι πιθανά.

Υδροχόος
O Υδροχόος άντρας είναι πάρα πολύ εκλογικευμένος και συναισθηματικά απόμακρος για σένα. Θα μπορούσατε να είστε καλοί φίλοι, καθώς έχετε μεγάλη δημιουργικότητα, περίεργη αντίληψη για τα πράγματα και χάνεστε στον δικό σας, ξεχωριστό κόσμο. Το να μιλάτε για διάφορα, να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας και να κάνετε όνειρα για το μέλλον που θα τα μοιράζεστε μετά είναι διασκεδαστικό, ωστόσο κανείς σας δεν έχει πρακτικό πνεύμα, οπότε η σχέση σας θα είχε σύντομη ημερομηνία λήξης.

Ιχθύες
Δύο Ψάρια στην ίδια γυάλα; Αρχικά μπορεί να νιώσεις ότι μόνο ένας του «σιναφιού» σου μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα και να σε κάνει ευτυχισμένη. Σκέψου όμως πόσο γίνεται να αντέξει μια σχέση που και οι δυο έχετε ακριβώς τις ίδιες ανάγκες; Ποιος θα καλύψει ποιον; Ποιος θα πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις; Και οι δυο ευαίσθητοι, με τάσεις μελαγχολίας και στροφής προς τον εαυτό σας, είναι απίθανο να καταφέρετε να «επιβιώσετε». Εκτός αν ενίοτε ο ένας αναλαμβάνει το ρόλο του θύτη και ο άλλος του θύματος κι αντίστροφα.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved