Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

Κριός: Η εβδομάδα αυτή είναι για σένα αφιερωμένη στους πειρασμούς .χωρίς περιορισμούς. Βέβαια, πρόσεξε λίγο το κομμάτι της επικοινωνίας και μην της ζητάς να σου λέει ό,τι συζητάει με τις φίλες της, διότι θα μιλά για βαφές μαλλιών και για «άλλους γκόμενους». Κάνε τη να σφαδάζει από ηδονή και να λέει «το έκανα με τον Κριό. να περπατήσω δεν μπορώ.»

Ταύρος: Την εβδομάδα αυτή θα καταλάβεις πως «κάποια» σε έχει βάλει στο μάτι και θα σε φλερτάρει, αλλά πολύ σοβαρά. Να θυμάσαι πως οι γυναίκες κλαίνε από την συγκίνηση πριν τον γάμο ενώ ο άνδρας μετά, αφού καταλάβει τι λαλακία έκανε. Εσύ ξέρεις, θα είσαι «σοβαρός» μέχρι να φιφικώσεις και μετά. πας για τσιγάρα.

Δίδυμοι: Την εβδομάδα αυτή πρόσεχε τα οικονομικά σου διότι αν κάνεις κανένα λάθος και δώσεις καμιά πιστωτική κάρτα στην γκόμενα θα διαπιστώσεις πως αν την είχες δώσει σε κλέφτη θα είχε πιο φειδωλή χρήση. Τότε είναι που έρχεται στο μυαλό σου η λέξη που μοιάζει με τους μαρκαδόρους Crayola που είχες μικρός. Τώρα έχεις κάτι με ελαφρύ... αναγραμματισμό.

Καρκίνος: Η ερωτική σου ζωή είναι αρκετά καλή αφού έχεις την ικανότητα να λες τις μεγαλύτερες παπαρόλες, εμποτισμένες με συναίσθημα. Μιλάς συνέχεια πως όλοι για ένα μεγάλο έρωτα ζούμε, αλλά ξεχνάς να αναφέρεις: «Και καμιά τριανταριά μικρούς....». Οι γκόμενες στο πέρασμα σου αναστατώνονται αλλά χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο brutal.

Λέων: Με τον Άρη στον Σκορπιό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα. Και αν νομίζεις ότι 7 χρόνια γρουσουζιάς είναι πολλά, όταν σπας ένα καθρέφτη, πρόσεξε μην σπάσεις κανένα προφυλακτικό! Το φλερτ δίνει και παίρνει αλλά ίσως κάποιες σου επιλογές αποδειχτούν αρκετά «άκυρες»

Παρθένος: Η «θεά» τύχη είναι μαζί σου αν και η έννοια «θεά» δεν σου είναι άγνωστη, αφού καμακώνεις γκομενάκια δυσανάλογα με τα «κυβικά» σου. Ο Δίας, ευτυχώς, σου δίνει και μια οικονομική δυνατότητα να την πας και σε ξενοδοχείο γιατί οι παρελθοντικές γκόμενες τα είχαν δει όλα λες και ήταν μέλη «φυσιολατρικού» συλλόγου.

Ζυγός: Τα ζητήματα που θα ανακύψουν αυτή την εβδομάδα είναι πώς θα διαχειριστείς τις «προτάσεις» που σου κάθονται, αφού μερικές εξ αυτών είναι μη αξιοποιήσιμα υλικά οικοδομών (*μπάζα κατά την Νεοελληνική γραμματεία). Πρόσεχε, γιατί εάν δίνεις ελπίδες σε τέτοιες γκόμενες, οι επιλογές θα σε ακολουθούν και θα σου κάνουν.. χαλάστρες.

Σκορπιός: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, μπορεί να σου δίνει την ικανότητα να έχεις «σούζα το αλογάκι», αλλά σε οδηγεί σε και «ολισθηρές ατραπούς», αφού ίσως τελικά μπλέξεις τα «σώβρακα με τις γραβάτες». Στο χώρο εργασίας ίσως αναπτυχτεί ένα μυστήριο φλερτ με πρόσωπο που ενδεχομένως είναι δεσμευμένο ήδη.

Τοξότης: Ο κόσμος σε κοιτά να είσαι κάπως κουμπωμένος απέναντι στις προκλήσεις και λέει «μα τι έχει το παιδί». Εσύ όμως απλά κάνεις την «πάπια» και περιμένεις. Ο Ποσειδώνας σε κάνει λίγο ρομαντικό αλλά ίσως να παίζεις θεατρικό μονόπρακτο, αφού το γκομενάκι -το καινούργιο- χρειάζεται να δει και λίγο «αίσθημα» προτού την πας σε hotel 3xxx.

Αιγόκερως: Κοίτα αυτή την εβδομάδα να μην κάνεις ντε και καλά αυτά που γουστάρεις, χωρίς να λάβεις υπόψη σου και τα θέλω της «άλλης» πλευράς. Ο χώρος εργασίας έχει γίνει tha_sou_kanw_sex.com και πρόσεξε μην βρεθείς σαν τον Στρός Καν κρεμασμένος στα «μανταλάκια». Μια απροσδόκητη συνάντηση θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα.

Υδροχόος: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα νοιώσεις πως πρέπει να έχεις χαρέμι για να σε «κάνει» καλά. Και εσύ είσαι με την κοπέλα που έχει πονοκέφαλο. Με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να θέλεις να της πεις όσα δεν τις έχεις πει. Απλά προσπάθησε να μην το βάλεις κάτω. Κάνε σεξ με τα πιπινάκια που σε κυνηγάνε και άσε την «κυρά» με τον «πονοκέφαλο»

Ιχθύες: Αυτή η εβδομάδα είναι για σένα καλή αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να ικανοποιήσεις τις ορέξεις της συντρόφου σου και έτσι να αποστρέψεις από πάνω σου το βλέμμα της. Κάνε κανένα δωράκι για να της ρίξεις «στάχτη» στα μάτια και για να έχεις άνεση κινήσεων για να «ρίξεις κανένα μανίκι» σε γκόμενα Α' Εθνικής.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved