Είσαι γυναίκα Αιγόκερως; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Αιγόκερω ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Αιγόκερως; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Διαθέτοντας μια κλάση και ούσα υπεύθυνη, ώριμη, σοβαρή, φιλόδοξη, επιφανειακά ψυχρή και απρόσιτη, η γυναίκα Αιγόκερως το μόνο που δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι «εύκολη λεία». Η δυναμική προσωπικότητά της φέρνει σε δύσκολη θέση πολλές φορές τους άντρες, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να της επιβληθούν. Επειδή έχει μάθει στα δύσκολα και να βασίζεται στα πόδια της, συχνά κρύβει τις αδυναμίες της κι όταν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη της, τότε θα δει τη θερμή, ευαίσθητη και ερωτική πλευρά της.

Αν είσαι γυναίκα Αιγόκερως, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση

Κριός

Αν και δεν είναι αδύνατος, αυτός ο συνδυασμός έχεις αρκετές δυσκολίες. Έχοντας και οι δυο... κέρατα συχνά θα τα συγκρούετε, αφού θα υπάρχουν διαμάχες που θα καθιστούν δύσκολη την αρμονία μεταξύ σας. Ο άντρας Κριός, ως κυρίαρχο κι ανεξάρτητο αρσενικό, δε θα υποταχτεί εύκολα σε σένα κι ίσως σου βγάλει ανταγωνισμό, ωστόσο μπορεί η σχέση να λειτουργήσει, αν υπάρξει αμοιβαίος σεβασμός, μαζί με την έντονη σεξουαλική έλξη η οποία είναι μεταξύ σας αναμφισβήτητη.

Ταύρος

Για πολλούς είστε το τέλειο ζευγάρι, ιδιαίτερα αν επιδιώκετε και οι δυο την αμοιβαία εξασφάλιση. Ως ζώδια της Γης, μοιράζεστε τις ίδιες παραδοσιακές αξίες, ωστόσο, περισσότερο ταιριάζετε επαγγελματικά, παρά ερωτικά γιατί από ένα σημείο και μετά, επειδή εσύ έχεις την τάση να εξελίσσεσαι διαρκώς και να ανεβαίνεις σκαλοπάτια, δεν μπορείς να κατανοήσεις την ανάγκη του άντρα Ταύρου για παγίωση και σταθεροποίηση. Στο σεξ πάντως μια χαρά θα τα πάτε.

Δίδυμος

Βρίσκεις το ελεύθερο πνεύμα του Διδύμου πολύ διασκεδαστικό στην αρχή κι ίσως τον ζηλεύεις και λίγο για την ανεμελιά και στην φρεσκάδα του αλλά μετά από λίγο καιρό δε θα τα θεωρείς καθόλου γοητευτικά στοιχεία αφού θα έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του. Ως καθαρά σεξουαλική σχέση από την άλλη, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού εσύ έχεις την τάση να... διδάσκεσαι κι αυτός θα είναι πρόθυμος να σου κάνει... ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Σίγουρα κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτός ο συνδυασμός επιβεβαιώνει ότι τα αντίθετα έλκονται, τουλάχιστον στην αρχή και αν υπάρξει η τήρηση των ρόλων μπορεί η σχέση να κρατήσει για πάντα. Αν, ωστόσο, ο Καρκίνος, δεν κρατήσει την αρσενική του φιγούρα και βγάζει συχνά πυκνά τις ευαισθησίες του, τότε γρήγορα θα χάσεις το σεβασμό σου. Απ’ την άλλη, αν εσύ έχεις επικριτική ή ψυχρή αντιμετώπιση στον συναισθηματισμό του, θα νιώσει εκτεθειμένος. Σεξουαλικά, πάντως, θα τα πάτε άψογα, αφού θα υπάρχει και το στοιχείο του αισθησιασμού και του ρομαντισμού.

Λέων

Όσον αφορά στις κοινωνικές σας επιδιώξεις ταιριάζετε άψογα, έχετε κι οι δυο μια δυναμική, ηγετική παρουσία και αποζητάτε το σεβασμό και την επιβεβαίωση, οπότε αυτός θεωρείται ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς για σένα. Επίσης, και το σεξ μαζί του θα είναι αρκετά καυτό. Το μόνο που ίσως σε χαλάσει είναι η υπερβολή, η τάση χλιδής ή επίδειξης μιας κι εσύ αναζητάς την ουσία κι όχι τόσο το φαίνεσθαι. Αν τραβάς το χαλινάρι όταν χρειάζεται, τότε θα τα καταφέρετε.

Παρθένος

Αυτός ο συνδυασμός θυμίζει περισσότερο συναλλαγή, παρά ερωτική σχέση γιατί έχετε σχεδόν τον ίδιο τρόπο σκέψης, είστε εργατικοί, επαγγελματίες, συστηματικοί, με πρόγραμμα και αναζητητές της τελειότητας. Όπως αντιλαμβάνεσαι, παρ’ όλο που μπορεί να κολλήσετε κάποια στιγμή, γρήγορα θα σας φύγει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα βαρεθείτε, αφού ούτε εσύ ούτε αυτός θα έχετε κάτι να σας κρατά σε εγρήγορση.

Ζυγός

Αυτός ο συνδυασμός έχεις τις προκλήσεις του. Η αβρότητα, το στυλ, η γοητεία και η κοινωνικότητα του Ζυγού σε ελκύουν. Μαζί του θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα και παρακινείσαι να ξεφύγεις από τον πολύ περιορισμένο σου κύκλο ενώ θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να βγάλεις τα ταλέντα σου. Το σεξ επίσης είναι πολύ καλό μαζί του και έχει την τάση να μοιράζεται την απόλαυση, κάτι που εκτιμάς. Ωστόσο, η αναποφασιστικότητα και οι αμφιβολίες του που οδηγούν σε απίστευτη σπατάλη χρόνου κατά την άποψή σου, θα σε εκνευρίσουν μιας και από έναν άντρα περιμένεις περισσότερο σθένος και δυναμισμό.

Σκορπιός

Αν μάθετε να επικοινωνείτε ανοιχτά και με ειλικρίνεια μεταξύ σας, χωρίς να κρατάτε μυστικά ή να έχετε καχυποψία ο ένας για τις προθέσεις του άλλου, τότε ο Σκορπιός ίσως είναι από τους καλύτερους συντρόφους για σένα. Είναι αυτός που μπορεί να σπάσει τον πάγο σου και να απογειώσει τη θηλυκότητά σου κι εσύ να κερδίσεις με τον σταθερό χαρακτήρα σου την εμπιστοσύνη του. Μαζί έχετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κτίσετε, όχι μόνο μια υγιή σχέση, αλλά ολόκληρη αυτοκρατορία.

Τοξότης

Αυτός ο συνδυασμός απαιτεί πολύ προσωπική εργασία από τον καθένα σας για να λειτουργήσει γιατί διαφέρετε σε ιδέες, αντιλήψεις και τρόπο ζωής. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία του άντρα Τοξότη έρχεται σε κόντρα με το ρεαλισμό και τη λογική σου αλλά ταυτόχρονα σε ξεκολλάει από τυπικότητες και προγράμματα και σου δείχνει την χαρούμενη και ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Αν δεν τον προσγειώνεις κάθε λίγο και λιγάκι και δεν τον περιορίζεις και αν αυτός αρνείται να αντιμετωπίσει σοβαρά κάποια πράγματα που για σένα είναι σημαντικά, τότε δε θα τα καταφέρετε κι ίσως το σεξ να είναι η μόνη καλή ανάμνηση που θα έχεις.

Αιγόκερως

Αν και σχέσεις με πρόσωπα του ίδιου ζωδίου σπάνια λειτουργούν καλά, οι Αιγόκεροι μεταξύ τους φαίνεται να είναι η εξαίρεση του κανόνα. Καταρχήν, είστε κι οι δυο εργασιομανείς οπότε κατανοείτε πλήρως τις πολλές ώρες που θα χρειαστεί να περνάτε χώρια αλλά όταν βρίσκεστε θα αναπληρώνετε τα κενά, ακόμα και τα σεξουαλικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχετε ίδιες αντιλήψεις, νοοτροπία αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους ζωής. Οπότε, είναι πολύ εύκολο να παραμείνετε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υδροχόος

Με τον άντρα Υδροχόο ισχύει το εντελώς αντίθετο. Ενώ επαγγελματικά δεν τα πάτε καθόλου καλά, η κρεβατοκάμαρα θα πάρει φωτιά, αν βρεθείτε μαζί. Οι διαφορές μεταξύ σας είναι μεγάλες και συχνά θα σε προκαλεί, θα σε ιντριγκάρει ή θα σε πειράζει με τους κανόνες και τα πρέπει σου κι εσύ όμως θα κάνεις το ίδιο για την εκκεντρική παρουσία, την έλλειψη συναισθηματισμού ή την αντιφατικότητά του. Ωστόσο η περιέργεια είναι ακατανίκητη κι από τις δυο πλευρές, συν ότι μπορεί να μην έχετε ηρεμία 365 μέρες το χρόνο αλλά η αδρεναλίνη σου θα είναι στα ύψη.

Ιχθύες

Ο άντρας Ιχθύς δεν σου ταιριάζει καθόλου, παρότι μπορεί να τον ελκύσεις αρκετά και να είσαι για αυτόν το ιδανικό μοντέλο για σχέση. Αρχικά ίσως σε κολακεύσει το ενδιαφέρον του και να θεωρήσεις ότι είναι εύκολος στο χειρισμό και θα έχεις το πάνω χέρι, αλλά οι υπερβολικές ευαισθησίες, η ατολμία, το «χάσιμο» στον κόσμο του, οι φοβίες και το σύνδρομο του «θύματος» που τον διακατέχει είναι αρκετά να σε κάνουν σιγά-σιγά να απομακρυνθείς από κοντά του ή να βγάλεις την πολύ σκληρή πλευρά σου.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr για το iphone, το ipad ή το ipod σου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved