Αν το «Πολυτεχνείο» γινόταν σήμερα πώς θα αντιδρούσαν τα 12 ζώδια;

Πώς θα εξέφραζαν «σήμερα» τους αδικαίωτους πόθους, ελπίδες και προσδοκίες τους;

Αν το «Πολυτεχνείο» γινόταν σήμερα πώς θα αντιδρούσαν τα 12 ζώδια;


ΚΡΙΟΣ: Μέσα του ρέει Άρειο αίμα και πάντα σκέπτεται «Πονάς, πεινάς; Τότε πάντα πολεμάς». Με κραυγή «απόψε πεθαίνει ο φασισμός» θα έριχνε πέτρα... στο δόξα πατρί του απέναντι «κάγκουρα».

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεπτόμενος την «βόλεψή» του και το οικονομικό του μέλλον, θα αρπάξει την «ντουντούκα». «Εδώ πολυτεχνείο» θα φωνάζει ονειρευμένος τα 30.000 ευρώ που θα βγάζει το μήνα αν (...λέμε αν) μετά γίνει βουλευτής ή επίτροπος. Σύνθημά του: «Οι φοιτητές δεν βουλεύονται, βολεύονται».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικοινωνιακός και με αμεσότητα, μαζί με φοιτητές και νεαρή παρέα θα φωνάζει «απόψε θα γίνει χαμός, εσείς απόγονοι του Σουχάρτο εμείς με τον «στρατηγό» Τσουκάτο... Και να τα τηλέφωνα στην Πανσπουδαστική... να πηγαίνουν και να έρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαναστατημένος, έτοιμος για πόλεμο αλλά από το σπίτι θα φωνάζει: «Πάμε πόλεμο» ενώ η μαμά θα του λέει «μην ξεχάσεις την ζακέτα σου». Όλα για την μάνα... πατρίδα.

ΛΕΩΝ: Αγωνιστής και συνάμα επιδειξιομανής θα πίνει καφέ στο Κολωνάκι και θα φωνάζει από το φανταχτερό του iphone 6... «ένας στο χώμα... οι υπόλοιποι στο στρώμα», διατυμπανίζοντας ότι επανάσταση χωρίς καφέ από golden barista είναι αδύνατον να γίνει, αν θέλει κάποιος να ξεχωρίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντάξει, δεν είναι και ο Ροβεσπιέρος αλλά, αν πρόκειται να είναι χρήσιμος, αποκτά «επαναστατική» φάτσα, διοργανώνοντας συλλαλητήριο με σύνθημα «τρα-λα-λα, τρα-λα-λα, φέρτε τα αντισηπτικά».

ΖΥΓΟΣ: Διπλωμάτης εκ φύσεως θα προσπαθήσει να είναι στην ομάδα διαπραγμάτευσης για να υποστηρίξει τα αιτήματα του αγώνα. Συνάμα όμως είναι και εξισορροπιστής και έτσι από το «λαέ μην σκύβεις το κεφάλι» για χάρη ισορροπίας, μπορεί μετά να μεταβεί εύκολα στο σύνθημα : «Μπουκάρω μέσα και τα κάνω όλα...νταρντάνα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκληροπυρηνικός, λάτρης του «όλα ή τίποτα» τρελαίνεται για αργό... πόνο. Έτσι μόλις ακούσει σύνθημα «Λαέ πολέμα, σου πίνουνε το αίμα» θα «φτιαχτεί» και θα του γίνει εμμονή το «Πόνος στον τύραννο» και να βράσει 2026 αυγά να τα βάλει... κάτω από τις μασχάλες των «αντιφρονούντων».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φιλοσοφημένος και ατακαδόρος θα συμμετέχει στον αγώνα με σύνθημα «Λαέ –λαέ μην πεθαίνεις από την πείνα, η εξέγερση ξεκίνησε με Πάολα και Πέγκυ Ζηνα»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λάτρης της εργασίας θα τα πάρει στο κρανίο με το «Εδώ Πολυτεχνείο» γιατί τα ΜΑΤ έχουν κλείσει το δρόμο στην Στουρνάρη που τυγχάνει να δουλεύει και έτσι θα φωνάζει σε όλους «Ουέ! Γραμματείς, Φαρισαίοι, Υποκριταί».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εδώ η επανάσταση αλλάζει level. Ο τύπος θα κάνει διαδικτυακή ζημιά, αφού είναι ένας εκ των Anonymus. Θα «ρίξει» καμιά σελίδα υπουργείου και άμα σβήσει και τίποτα χρέη... θα πάρει πολλά likes.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο «καλλιτέχνης» της εξέγερσης. Θα κάνει graffiti και θα πετάει φυλλάδια που θα γράφουν «Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται». Θα επαναστατεί από ιντερνέτ καφέ, αφήνοντας του άλλους να τρώνε πέτρες και χημικά ενώ εκείνος θα φαντασιώνεται την εξέγερση πίνοντας το freddoccino του.

Σχετικά άρθρα

Πολυτεχνείο '73-Αστρολογικά και Uranoκατέβατα

Εδώ Πολυτεχνείο!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved