Είσαι υπάλληλος; Δες ποιο στοιχείο του ζωδίου σου μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυση!

Το ελάττωμά σου που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη δουλειά σου

Είσαι υπάλληλος; Δες ποιο στοιχείο του ζωδίου σου μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυση!

Τις αρετές ενός καλού υπαλλήλου τις γνωρίζουμε όλοι: συνέπεια, υπευθυνότητα, εργατικότητα, προθυμία, καλοί τρόποι. Επειδή όμως κανείς δεν είναι τέλειος, σίγουρα έχει ένα στοιχείο του χαρακτήρα του το οποίο πάνω στην πίεση, την κούραση ή ακόμα και στην αδικία που πιθανόν να υποστεί στη δουλειά του, μπορεί να το βγάλει και εξ αιτίας του να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου.

Το παρακάτω άρθρο σου επισημαίνει ποιο είναι το αδύνατό σου σημείο ανάλογα με το ζώδιό σου που μπορεί να προκαλέσει την απόλυσή σου.

Κριός

Με κυβερνήτη σου, τον Άρη είσαι πάντα ετοιμοπόλεμος και ικανός να ανταποκριθείς στην οποιαδήποτε πρόκληση όπως επίσης και πολύ φιλότιμος. Το κακό με σένα είναι ότι αν νευριάσεις, κυρίως αν ανακαλύψεις ότι σου λένε ψέματα ή σε αδικούν, γίνεσαι εκτός εαυτού, δεν καταλαβαίνεις ποιον έχεις απέναντί σου και μπορεί να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Ο έλεγχος του θυμού σου και η διατήρηση της ψυχραιμίας σου θα σε σώσει.

Ταύρος

Οι αντιδράσεις σου και η ανταπόκρισή σου συνήθως είναι αργές γιατί πρέπει να επεξεργαστείς καλά τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Επίσης αν κάτι δε σου αρέσει ή δε σου φαίνεται σωστό, μουλαρώνεις και δεν κάνεις βήμα. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει μια δουλειά να γίνει γρήγορα ή μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια; Κανένα αφεντικό δεν θα περιμένει πότε θα πειστείς εσύ να την κάνεις...

Δίδυμοι

Μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα δυο, τρεις ή τέσσερεις διαφορετικές δουλειές και μάλιστα γρήγορα. Το θέμα είναι πόσο συγκεντρωμένος είσαι στην κάθε μια. Αν την ώρα που τις κάνεις το μυαλό σου πετάει από δω και από κει, μιλάς με τους συναδέλφους σου ή στο τηλέφωνο και αποσπάται η προσοχή σου, τότε δε θα αποφύγεις τα λάθη. Συγκρατήσου μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα και κάνε ό, τι θέλεις.

Καρκίνος

Το να εκφράζεις τα συναισθήματά σου είναι απόλυτα φυσικό για σένα. Όμως κάποια από αυτά δεν πρέπει να τα δείχνεις στη δουλειά σου. Αν μάλιστα σε πιάσει η γνωστή κυκλοθυμία σου κι αρχίσεις την γκρίνια και τη μίρλα για όλους και όλα, τότε θα φας μια ώρα από το χρόνο σου με το να αναφέρεις τί είχε γίνει τότε που και τι σου είπε εκείνη την ημέρα ο τάδε και σε έθιξε. Μπορείς να τα θέσεις υπό έλεγχο, τουλάχιστον μέχρι να σχολάσεις.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική στο να σε προσλάβουν σε μια δουλειά αλλά εξ αιτίας του υπέρμετρου εγωισμού σου μπορεί εύκολα να τη χάσεις. Αν θέλεις να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη, δε λερώνεις τα χέρια σου με «βρώμικες» δουλειές που θεωρείς ότι δε σου αρμόζουν, προκαλείς ανταγωνισμό με τη συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους σου, επειδή τους θεωρείς κατώτερους ή παίρνεις πολύ προσωπικά μια υπόδειξη, τότε κινδυνεύεις.

Παρθένος

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» είναι το σύνθημά σου. Μπορείς να εντοπίσεις και την παραμικρή ατέλεια αμέσως, η οποία θα σε κάνει έξαλλο. Απλά το πολύ ψείρισμα σε καθυστερεί υπερβολικά, οπότε μην το παρακάνεις, κυρίως αν το αφεντικό σου έχει την τάση να κρίνει τα πράγματα λιγότερο αυστηρά. Επίσης μη σε πιάνει υστερία, αν χρειαστεί να αλλάξει το ημερήσιο πρόγραμμα καθηκόντων σου.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

Ζυγός

Οι ισορροπίες για σένα πρέπει να τηρούνται όσο το δυνατό περισσότερο. Ωστόσο, αν κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα στην ερωτική σου σχέση, το μυαλό σου μόνο στη δουλειά δεν είναι. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη μεταφέρεις τα προβλήματά σου και δη τα αισθηματικά στο χώρο που εργάζεσαι γιατί όχι μόνο γίνεσαι αντικείμενο συζήτησης αλλά και από τη στενοχώρια ή την αφηρημάδα σου κινδυνεύεις να κάνεις χοντρά λάθη.

Σκορπιός

Ενώ έχεις πολύ δυνατό ένστικτο, εξ αιτίας του ότι νιώθεις ανασφάλεια, κυρίως σε χώρους με πολλά άτομα, τείνεις να υποψιάζεσαι τους πάντες και να κρατάς αποστάσεις. Δεν είσαι ομαδικός παίκτης και κατ' επέκταση συνεργάσιμος, εκτός αν αναλάβεις εσύ τον απόλυτο έλεγχο της όποιας δουλειάς. Αυτό δημιουργεί εντάσεις και γεννά αντιπάθειες τόσο στους συναδέλφους, όσο και στο αφεντικό σου.

Τοξότης

Το πιο δύσκολο για σένα είναι να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό σου στα ίδια επίπεδα που ήταν κι όταν πρωτοξεκίνησες τη δουλειά γιατί άπαξ και κάνεις τα ίδια και τα ίδια, από Δευτέρα έως Παρασκευή, αρχίζεις και βαριέσαι. Κι όταν βαριέσαι γίνεσαι ασυνεπής, τσαπατσούλης, αδιάφορος ή αρχίζεις την πλάκες και τα αστεία με τους συναδέλφους σου για να "σκοτώσεις" την ώρα σου. Επομενως, μια δουλειά γραφείου δεν σου ταιριάζει, εκτός κι αν κάνεις κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.

Αιγόκερως

Είναι δεδομένο ότι είσαι ο κατ' εξοχήν επαγγελματίας, υπεύθυνος και συνεπής σε ό, τι αναλαμβάνεις και θα το ολοκληρώσεις πάση θυσία ακόμα κι αν στερηθείς τον ύπνο ή το φαγητό σου. Το να αδικείσαι όμως, να καπελώνεσαι ή να σου κάνουν υποδείξεις άτομα που μεροληπτικά κατέχουν μια ανώτερη θέση, δεν το δέχεσαι κυρίως, όταν διαπιστωμένα δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. Εκεί γίνεσαι φονικό όπλο και αργά ή γρήγορα θα το ανοίξεις το στόμα σου κι επειδή σε κανένα αφεντικό δεν αρέσει να του συστάσεις ή παρατηρήσεις, θα το φας το κεφάλι σου.

Υδροχόος

Αυτό που δεν ανέχεσαι με τίποτα είναι το να γίνεις ο κλασικός μέσος υπάλληλος που χτυπάει κάρτα, κάνει τα ίδια πράγματα καθημερινά και πρέπει να φοράει συγκεκριμένα ρούχα. Αν η μοίρα σε ρίξει σε τέτοια δουλειά, τότε μάλλον θα δυσκολευτείς να υπακούσεις για πολύ καιρό όλους τους νόμους και τους κανόνες που τη διέπουν και θα επαναστατήσεις, ενδεχομένως ξεσηκώνοντας και τους συναδέλφους σου για την απάνθρωπη και σκληρή μεταχείριση της... εργοδοσίας.

Ιχθύες

Το πρόβλημά σου είναι η αφηρημάδα σου. Είναι δύσκολο να κρατήσεις το μυαλό σου επικεντρωμένο στο «τώρα» και μάλιστα, όταν πρέπει να διεκπεραιώσεις ένα σωρό πρακτικά ζητήματα. Εκεί η φαντασία σου έχει αναλάβει τα ηνία και με το μυαλό σου έχεις φτάσει ήδη στην... Παρασκευή. Αλλά, αν θέλεις να κρατήσεις τη δουλειά σου, οφείλεις να πιεστείς και αποκτήσεις επαφή με την εργασιακή πραγματικότητα. Αλλιώς, θα έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο για να ονειροπολείς και να ρεμβάζεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved