Ζώδια και Έρωτας: Ο τρόπος που σε αγκαλιάζει μαρτυρά πώς αισθάνεται για εσένα

Καμιά φορά αυτό που χρειάζεσαι είναι μια μαγική αγκαλιά, να διώξει μακριά οτιδήποτε σε πληγώνει

Ζώδια και Έρωτας: Ο τρόπος που σε αγκαλιάζει μαρτυρά πώς αισθάνεται για εσένα

Λένε ότι οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη φωνή από τις λέξεις κι υπάρχουν όντως μερικές που μιλούν πολύ δυνατά, όπως μια ζεστή, στοργική αγκαλιά. Μια μαγική αγκαλιά μπορεί να φωτίσει την μέρα σου, να φέρει γαλήνη στην καρδιά σου και να ανάψει την ελπίδα μέσα σου. Η αγκαλιά είναι η καθολική έκφραση της αγάπης, είτε πρόκειται για στοργική μεταξύ δύο συντρόφων, είτε για παθιασμένη δύο εραστών.

Μερικές φόρες το μόνο που χρειάζεσαι, λοιπόν, είναι μια αγκαλιά από τον άνθρωπό σου. Μέσα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του, μπορείς να αποκωδικοποιήσεις την γλώσσα του σώματος του ανθρώπου σου, καθώς σε αγκαλιάζει, όπως θα δεις παρακάτω.

Κριός: Σπάνια θα σε αγκαλιάσει, αλλά μια αγκαλιά από αυτόν είναι ξεχωριστή και δυνατή

Ολόκληρο το σώμα του θα πιεστεί προς το δικό σου, ενώ θα σου δώσει την αίσθηση ότι όλα είναι εντάξει. Η σφιχτή αγκαλιά του, απεικονίζει την επιθετικότητα και την επιθυμία του να αγαπηθεί. Πάντως, δεν είναι από τους άντρες που θα περιμένει να κάνεις πρώτη την κίνηση και δεν θα έχει καμία ντροπή να σε αρπάξει στην μέση του δρόμου!

Ταύρος: Προστατευτική και με πάθος

Η αγκαλιά του διαθέτει μια σταθερή συμπίεση που διακηρύττει περήφανα τον κτητικό και υπερπροστατευτικό χαρακτήρα του. Σε κρατά σφιχτά μέσα της, με την επιθυμία να μην σε αφήσει να φύγεις ποτέ.

Δίδυμοι: Σύντομη και γλυκιά

Οι αγκαλιές του με κάποιο τρόπο σε κάνουν να λιώνεις στα χέρια του, αν και διαρκούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Συνήθως η αγκαλιά του συνοδεύεται από ένα μικρό χάιδεμα στην πλάτη, αλλά ποτέ μην θεωρήσεις ότι επειδή είναι σύντομη, δείχνει απάθεια και έλλειψη ενδιαφέροντος.

Καρκίνος: Ζεστή και γεμάτη αγάπη

Οι αγκαλιές του, σου θυμίζουν την αγκαλιά της μητέρας σου. Απλά θέλει να σε κρατήσει τρυφερά εκεί, μέχρι να νιώσεις και πάλι καλά. Η ευαίσθητη φύση του άνδρα αυτού, μετατρέπει το αίσθημα της αγάπης σε μια αγκαλιά και με την παρατεταμένη διάρκειά της, σου μεταδίδει την μεγάλη του επιθυμία να αγαπηθεί.

Λέων: Σφιχτή και γεμάτη φροντίδα

Ο εξωστρεφής χαρακτήρας του άνδρα αυτού, παρουσιάζει την ισχυρή και γενναιόδωρη αγάπη του, μέσα από μια καλά «κουμπωμένη» αγκαλιά. Είναι ένας πιστός άνδρας και απολαμβάνει να σε περιλούζει με γενναιόδωρες αγκαλιές στις προσωπικές σας στιγμές. Ιδιαίτερα, όταν προορίζεται για την ξεχωριστή γυναίκα της καρδιάς του.

Παρθένος: Στοργική και ασφαλής

Παρά την συνεσταλμένη και επικριτική συμπεριφορά του, η αγκαλιά του κρύβει το πάθος του έρωτα. Αν και δεν είναι από αυτούς που αγκαλιάζουν συχνά, ποτέ δεν θα παραιτηθεί από την ευκαιρία να δείξει μέσα από τις αγκαλιές την αγάπη και τη ζεστασιά του.

**Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Ζυγός: Αγαπησιάρικη και σφιχτή

Ένας άνδρας γεμάτος ρομαντισμό και σεβασμό, θα βάλει πάνω από οτιδήποτε άλλο το να νιώθεις άνετα και ήρεμα στην αγκαλιά του. Θα τυλίξει τα χέρια του γύρω από τη μέση σου και θα έχεις την αίσθηση ότι είσαι τυλιγμένη σε μια απαλή κουβέρτα, που απεικονίζει απόλυτα τον προστατευτικό και ευγενικό χαρακτήρα του.

Σκορπιός: Έντονη και παθιασμένη

Πιθανόν να σε αρπάξει από την μέση, κολλώντας σε πάνω σου. Έχει «πρωτεύσει» στην τέχνη της αγκαλιάς, καθώς όταν σε αγκαλιάζει νιώθεις μια ένωση δύο σωμάτων και ψυχών, ένα συνδυασμό ρομαντισμού και σεξουαλικότητας.

Τοξότης: Σύντομη και απλή, αλλά την φυλά για κάποια που της αξίζει πραγματικά

Επειδή είναι αρκετά απρόβλεπτος, ίσως νιώσεις την αγκαλιά του σαν ένα είδος παιχνιδιού. Πιθανόν πριν σε αγκαλιάσει, να έχει την τάση να σε πειράξει ή να σε γαργαλήσει!

Αιγόκερως: Έντονη, αλλά παράλληλα με μια αίσθηση γλυκιάς ηρεμίας

Σίγουρα δεν είναι από τους άνδρες που δείχνουν την αγάπη τους, αλλά αγκαλιάζουν τους ανθρώπους που νοιάζονται. Όση μεγαλύτερη οικειότητα απόκτα μαζί σου, τόσο περισσότερο ξέχνα τα πάντα και είναι έτοιμος να οδηγηθεί σε ασφυκτικές αγκαλιές. Οι παθιασμένες αγκαλιές του συχνά συνοδεύονται από καθαρή οπτική επαφή για να δημιουργήσει μια στενότερη σχέση μαζί σου και να εκφράσει τα συναισθήματα του, που με τα λόγια δεν μπορεί.

Υδροχόος: Απρόβλεπτες αγκαλιές

Αυτός ο άνδρας έχει ένα μοναδικό στυλ να εκφράζει την αγάπη του, μέσα από απρόβλεπτες αγκαλιές. Είναι πάντα έτοιμος να σε εκπλήξει είτε βάζοντας τα χέρια του γύρω σου, είτε σηκώνοντας σε ψηλά, είτε μερικές φορές περιστρέφοντάς σε γύρω-γύρω. Είναι πολύ στοργικός και θα νιώσεις μεγάλη εμπιστοσύνη στην αγκαλιά του.

Ιχθύες: Με ήπια και καταπραϋντική δράση

Αγαπά τις αγκαλιές και θα σε κρατήσει εκεί για όσο χρονικό διάστημα θέλεις, καθώς το πρόσωπό του πιέζεται στο λαιμό σου. Η αγκαλιά του δεν είναι μόνο παρηγορητική, αλλά και εκστατική. Η ζεστασιά και η αγάπη που θα βρεις μέσα σε αυτή, θα σου φτιάξει τη διάθεση αμέσως.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved