Ζώδια και Έρωτας: Πώς θα καταλάβεις ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;

Πώς θα επιλέξεις κάποιον με τον οποίο σκοπεύεις να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου;

Ζώδια και Έρωτας: Πώς θα καταλάβεις ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι περίπλοκες και κάποια στιγμή θα κριθείς να πάρεις μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου: το να επιλέξεις κάποιον, τον οποίο σκοπεύεις να παντρευτείς. Το ποιον θα επιλέξεις ως σύζυγο θα σε επηρεάσει ίσως για πάντα. Τι αλήθεια πρέπει να σκεφτείς για να πάρεις μια τέτοια σοβαρή απόφαση; Ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να αναζητήσεις ώστε να σιγουρευτείς -ας πούμε- ότι θα τον εκτιμήσουν οι γονείς σου;

Το να γνωρίζεις το ζώδιο του συντρόφου σου, σου δίνει μια υπόδειξη ως προς το αν αυτός είναι η αδελφή ψυχής που αναζητάς.

Κριός
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, αν αναζητάς το δράμα και αν μπορείς να ανεχθείς τον εγωισμό.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος

Ταύρος
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, αν ψάχνεις για μια γήινη, ισχυρή δέσμευση στην όποια θα απολαμβάνεις ναι μεν πολύ σωματική φροντίδα, αλλά θα πρέπει να ανεχθείς
και το πείσμα του.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς

Δίδυμοι
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, εάν βλέπεις την αγάπη σαν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο, χαρούμενο παιχνίδι, αν ψάχνεις για διασκέδαση και αν δεν είσαι ο τύπος της
γυναίκας που ζηλεύει.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη , εάν είσαι: Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος, Κριός

Καρκίνος
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, αν ψάχνεις την οικογενειακή θαλπωρή και είσαι πρόθυμη να δημιουργήσεις μια αγαπημένη, δεμένη οικογένεια. Με αυτό κατά νου, θα πρέπει μαζί του να παραμείνεις πιστή και προπαντός ειλικρινής.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς, Ταύρος

Λέων
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, εάν καταλάβαινες την γενναιοδωρία του, αν και κάποιες φόρες μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα επιδεικτικός και ενίοτε αυταρχικός. Προπαντός, θα πρέπει να είσαι κάποια, η οποία θα απολαμβάνει την κοινωνική προβολή και που θα θέλει να βελτιώσει τον εαυτό της.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος, Κριός, Δίδυμος

Παρθένος
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, εάν επένδυες πολλά στην προσωπική σου ανάπτυξη. Ο σύντροφός σου, είναι κάποιος που εργάζεται σκληρά και χρειάζεται κάποια που να μπορεί να τον βοηθήσει να ενισχύσει την εμπιστοσύνη του. Επίσης, πρέπει να μπορείς να ακούς να σου ασκείται κριτική.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς, Ταύρος, Καρκίνος

Ζυγός
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, εάν η αγάπη μοιάζει για σένα, σαν ένα ιδεαλιστικό παραμύθι. Επειδή είναι ερωτευμένος με την αγάπη και εξαρτάται αρκετά από το άλλο του μισό, χρειάζεται να είσαι κάποια που θα τον κατανοήσει και θα τον υποστηρίξει

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Τοξότης, Υδροχόος, Κριός, Δίδυμοι, Λέων

Σκορπιός
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, αν μπορούσες να ζεις τα πάντα με ένταση, ακραία, έτοιμη για τα καλύτερα ή τα χειρότερα. Σου ταιριάζει, αν είσαι το ίδιο παθιασμένη και δεν φοβάσαι να εξερευνήσεις τα «βάθη».

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Αιγόκερως, Ιχθύς, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος

Τοξότης
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, εάν θεωρείς την αγάπη μια μεγάλη περιπέτεια. Θα πρέπει να μπορείς να μοιραστείς την ανησυχία του για φιλοσοφικές/πνευματικές/γεωγραφικές αναζητήσεις και να συμβάλλεις στην προσπάθειά του.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Υδροχόος, Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός

Αιγόκερως
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, αν πιστεύεις ότι η αγάπη χρειάζεται σκληρή δουλειά και σκοπό. Θα πρέπει να σταθείς κοντά του υπεύθυνη, αφοσιωμένη και ώριμη. Έτσι, μπορεί να σου χαρίσει ένα μέλλον με σταθερότητα και ασφάλεια.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Ιχθύς, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός

Υδροχόος
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, εάν θεωρείς ότι η έννοια της αγάπης συμβαδίζει με τη μη συμβατική προσέγγιση στη ζωή. Θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος για σένα, εάν αναζητάς μια ασυνήθιστη σχέση και δεν σε ενδιαφέρει απόλυτα η δέσμευση.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης

Ιχθύς
Θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου, αν έρχεσαι σ' επαφή με το βάθος των αισθημάτων. Επειδή είναι ένας εξαιρετικά ευαίσθητος άντρας, χρειάζεται κάποια διπλά του που να μπορεί να μοιραστεί τα συναισθήματά του, παρέχοντάς του παράλληλα σταθερότητα και δομή.

Μπορείτε να συνυπάρξετε κάτω από την ίδια στέγη, εάν είσαι: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου σύντροφος;

Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι;

Πώς θα αναγνωρίσεις μια αδελφή ψυχή, ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved