Πώς θα φροντίσεις τον εαυτό σου στις δύσκολες στιγμές

Αν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, τότε αγάπα αυτό που έχεις. Και αν δεν έχεις τίποτα, τότε αγάπα τον εαυτό σου..

Πώς θα φροντίσεις τον εαυτό σου στις δύσκολες στιγμές


Η οικονομική κρίση ίσως είναι η σωστή στιγμή για να εκτιμήσεις το «τώρα», χωρίς να παραδοθείς στο παρόν και να γίνεις πιο δημιουργικός/η.

Με οδηγό το ζώδιό σου, κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις όλα όσα γίνονται και να φροντίσεις και να γαλουχήσεις τον εαυτό σου, με το να δημιουργήσεις κάτι εντελώς καινούργιο!

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Εκεί που καίει η φλόγα της ψυχής σου

Σαν ζώδιο της Φωτιάς, όχι μόνο λατρεύεις να βρίσκεσαι εκεί που υπάρχει δράση αλλά και να την αναλαμβάνεις! Ένας ευχάριστο τρόπος για να θρέψεις την ψυχή σου, είναι να αναπτύξεις μια δεξιότητα ή ενδιαφέρον που θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις το πάθος σου.
Μπορεί να έχεις πρόβλημα στο να εστιάσεις σε μόνο ένα πράγμα, αλλά, πίστεψέ με, θα αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Μάλιστα, όχι μόνο θα τονωθείς με αυτή καθαυτή την δραστηριότητα, αλλά η εκμάθηση και τελειοποίησή της, σίγουρα θα φέρει και τις επευφημίες των φίλων και της οικογένειάς σου.

Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς)

Αφήσου στην ροή

Η ροή, η κανονικότητα είναι πολύ σημαντική για μια ευτυχισμένη ζωή, ειδικά για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Νερού. Είσαι τόσο ευαίσθητος/η στις δονήσεις των άλλων που είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις να «φροντίσεις τον δικό σου κήπο ψυχής». Όμως οφείλεις να προσέχεις τον εαυτό σου.

Αν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κρίσιμη οικονομική κατάσταση σου απαγορεύει ή δυσκολεύει την ροή της ενέργειάς σου, καλό είναι να κάνεις πράγματα που είναι σημαντικά για εσένα και στη συνέχεια να διερευνήσεις πώς μπορείς να αλλάξεις τις αλληλεπιδράσεις σου με το περιβάλλον, για να καλύψεις τις ανάγκες σου.
Ρίξε μια ματιά στις σχέσεις, την εργασία, την υγεία και τα συναισθήματά σου για να δεις πού πάσχουν και χρειάζονται μεγαλύτερη και πιο θετική ενέργεια. Στη συνέχεια, με μικρά και αργά βήματα, θα μπορείς να ελευθερώσεις τον εαυτό σου, μέχρι να «συγχρονιστείς με τη ροή»!

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Στάσου σε στέρεο έδαφος

Για σένα είναι σημαντικό να έχεις σταθερές βάσεις σε κάτι. Πιθανόν να έχεις ήδη επενδύσει, είτε σε ένα σπίτι, μια καριέρα ή στην καθημερινή σου ρουτίνα.
Φρόντισε τον εαυτό με το να σιγουρευτείς ότι η ζωή που θα χτισθεί στην οικονομική κρίση, θα είναι αυτή που θέλεις εσύ και όχι οι άλλοι. Αυτή είναι η ομορφιά της ζωής -το να μπορείς να επιλέξεις ποιους «σπόρους» θα ποτίσεις!
Απλά, να καταγράψεις τι θα ήθελες να καθιερώσεις στη ζωή σου. Μόλις το κάνεις όραμα, θα μπορείς να ξεκινήσεις, θέτοντας καινούργιες βάσεις για τη βελτίωση του μέλλοντός σου!

Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Ανύψωσέ τους όλους

Το μυαλό σου παράγει απίστευτες δονήσεις ! Είσαι αναλυτικός και από τους καλύτερους ομιλητές του ζωδιακού κύκλου. Μπορείς να υποστηρίξεις και να βοηθήσεις τον εαυτό σου με το να χρησιμοποιήσεις αυτά τα ταλέντα στις σχέσεις σου με τους άλλους.
Δώσε «τροφή» στο πεινασμένο μυαλό τους, με μερικές νέες πληροφορίες! Επίλεξε ένα θέμα που σε γοητεύει, μάθε περισσότερα γι' αυτό και φρόντισε να βοηθήσεις τους γύρω σου. Απλά διάλεξε, ό, τι λειτουργεί σε εσένα.
Με το εύστροφο μυαλό σου και το φυσικό χάρισμα της επικοινωνίας, οι άλλοι θα σε απολαύσουν, ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να μοιραστείς τον πρωτόγνωρο πλούτο της γνώσης σου!

Έχεις ήδη βρει τον τρόπο να φροντίζεις τον εαυτό σου σε δύσκολες στιγμές; Μοιράσου τις εμπειρίες σου παρακάτω, ώστε να μπορούμε όλοι να μάθουμε κάτι καινούργιο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved