Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να κάνεις σεξ ανάλογα με το ζώδιό σου

Άραγε η σεξουαλική ικανοποίηση εξαρτάται από την ώρα της ημέρας;

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να κάνεις σεξ ανάλογα με το ζώδιό σου

Κατ' αρχήν το σίγουρο είναι ότι το να κάνεις έρωτα είναι υπέροχο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αλλά, έχεις αναρωτηθεί ποια θεωρεί την καλύτερη ώρα για σεξ το κάθε ζώδιο; Κάναμε κάποια έρευνα, συλλέξαμε τα απαραίτητα στοιχεία και, σύμφωνα με τις απαντήσεις που δόθηκαν, καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα.

Κριός
6: 00-8:00
Νωρίς το πρωί, όταν ο ήλιος αρχίζει να ανατέλλει, οι ακτίνες του μπαίνουν κρυφά από το παράθυρό σου και αγκαλιάζουν δειλά-δειλά το κορμί σου. Ιδιαίτερα οι άνδρες του ζωδίου φτάνουν στο αποκορύφωμα της σεξουαλικής τους διέγερσης κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών.

Ταύρος
21:00-22:00
Αργά το βράδυ, όταν τα πρώτα αστέρια εμφανίζονται και ο ουρανός είναι σκούρος μοβ με ροζ πινελιές. Η τέλεια στιγμή της ημέρας μετά το δείπνο, όπου η όρεξή σου για φαγητό έχει κορεστεί και μετατρέπεται σε σεξουαλική...

Δίδυμοι
15:00-16:00
Αυτή την ώρα, ο ήλιος είναι πιο λαμπερός, πιο καυτός και ακριβώς από πάνω σου. Όταν όλοι είναι ξύπνιοι και το μυαλό τους είναι απασχολημένο με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, εσένα τότε σου δημιουργείται η διάθεση. Άλλωστε, κόβεται το σεξ;

Καρκίνος
18:00-19:00
Αργά το απόγευμα, όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει αλλά η ζεστασιά της ημέρας δεν έχει φύγει ακόμα. Κάθεσαι αγκαλιά με το ταίρι σου, νωχελικά στον καναπέ, ακούγοντας το μεθυστικό τραγούδι των τζιτζικιών. It's summer baby!

Λέων
16:00-17:00
Νωρίς το απόγευμα, στην πιο hot στιγμή της ημέρας, όταν η θερμότητα του ήλιου κάνει τα πεζοδρόμια να βράζουν και το κορμί σου να στάζει από... ιδρώτα.

Παρθένος
08:00-09:00
Αργά το πρωί, περίπου την ώρα του πρωινού, όταν ο ήλιος φαίνεται εκτυφλωτικά φωτεινός. Κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας, εάν είσαι γυναίκα, είσαι πολύ πιο ευερέθιστη και εύκολα θα φτάσεις στην κορύφωση. Τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι φυσιολογικά για τους άνδρες, άλλα δε θα έλεγαν όχι για λίγο σεξ πριν τη δουλειά.

Ζυγός
19:00-20:00
Νωρίς το βράδυ, όταν η υψηλή θερμοκρασία έχει αρχίσει να υποχωρεί, είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσεις το κορμί του συντρόφου σου με ρομαντισμό, λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα... Απαλά και ευγενικά...

Σκορπιός
21:00-22:00
Στην αρχή της νύχτας, όπου δε φαίνονται ακόμα όλα τα αστέρια αλλά μπορείς να ακούσεις τις κουκουβάγιες και τις νυχτερίδες που ξεκινούν τις βραδινές περιπολίες τους. Οι γυναίκες του ζωδίου αυτήν την ώρα, είναι γεμάτες ενέργεια και έτοιμες για σεξ, ενώ οι άνδρες φτάνουν σε άλλα επίπεδα ηδονής.

Τοξότης
23:00-24:00
Περίπου στις 11 το βράδυ, όταν τα πάντα στην τηλεόραση φαίνονται πολύ άνοστα και χλιαρά ενώ ο ουρανός έχει πάρει ένα σκοτεινό μπλε-μαύρο. Βάλε τη διασκέδαση στο κρεβάτι σου, καθώς το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείς από το άγχος και την συσσώρευση της αρνητικής ενέργειας.

Αιγόκερως
03:00-04:00
Όταν είσαι ξύπνιος και ο ουρανός έχει πάρει πορτοκαλί χρώμα από τα φώτα του δρόμου. Εάν είσαι γυναίκα, τα επίπεδα της μελατονίνης σου έχουν μειωθεί και είσαι ευαίσθητη σε ρομαντικά συναισθήματα, αλλά όχι τόσο ενεργητική σεξουαλικά. Οι άνδρες, αυτή την ώρα ανταποκρίνονται αλλά χαλαρά, κοινώς, όχι με ξέφρενο ή συναρπαστικό σεξ αλλά μεγάλης διάρκειας.

Υδροχόος
20:00-21:00
Αργά το απόγευμα προς το βράδυ, όταν ο ουρανός είναι ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Σε αυτή την ώρα, εάν είσαι γυναίκα, είσαι γεμάτη ενέργεια (κυρίως αν έχεις πάρει ένα καλό δείπνο) και έτοιμη να πάρεις πρωτοβουλίες. Ο πειραματισμός συνιστάται, καθώς και ο άντρας του ζωδίου είναι πρόθυμος να φτάσει πολύ μακριά για να εκπληρώσει κάθε επιθυμία της συντρόφου.

Ιχθύες
12:00-2:00
Μετά τα μεσάνυχτα, όπου εάν είσαι γυναίκα, πάρα το ότι το σώμα σου χρειάζεται ένα καλό ύπνο, μπορεί να κάνεις σεξ μισό-κοιμισμένη. Πολλές γυναίκες μάλιστα που δεν είχαν έρθει ποτέ σε οργασμό, κατάφεραν να φτάσουν στην κορύφωση ενώ έκαναν έρωτα σε αυτή την κατάσταση. Σχετίζεται με την διαδικασία πλήρους χαλάρωσης, που μπαίνει το σώμα πριν τον ύπνο. Αν είσαι άνδρας, νιώθεις μια χαλαρότητα αλλά όχι υπνηλία και αυτές τις ώρες είσαι έτοιμος για αργόσυρτο σεξ.

Καλό βόλι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved