Πώς σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας τα 12 ζώδια

Οι πολιτικές εξελίξεις δεν αφήνουν κανένα ζώδιο αδιάφορο, ακόμα κι αυτά που δεν ασχολούνται συνήθως με τέτοια θέματα. Τι λένε; Πώς αντιδρούν;

Πώς σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας τα 12 ζώδια

Με τα μάτια καρφωμένα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και μη, τα 12 ζώδια παρακολουθούν συνεχώς τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας. Άλλα επιδεικνύουν μεγάλη σοβαρότητα, άλλα υπομονετικά περιμένουν κάτι καλό να βγει απ' όλη την ταλαιπωρία κι άλλα τελείως αμίλητα, αποτραβιόνται στις σκέψεις τους. Υπάρχουν κι αυτά που το ρίχνουν στην πλάκα ή το ποστάρισμα σε facebook και twitter.

Για να δούμε λοιπόν πώς σχολιάζουν, πώς αντιδρούν και τι κάνουν τούτες τις κρίσιμες στιγμές τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ

Παρακολουθεί τα πάντα για λίγο αλλά δεν αντέχει κι αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να εκνευρίζεται, (όχι ότι γενικά διακρίνεται από υπομονή), κυρίως με όσους διαφωνεί ή κατά τη γνώμη του λένε ψέματα γιατί νιώθει ότι τον υποτιμούν, με αποτέλεσμα το βρίσιμο να πηγαίνει σύννεφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ιδιαίτερα ανήσυχος (οι κλειστές τράπεζες όσο να πεις δεν είναι λίγο) αλλά δεν ξεσπά... Περιμένει να δει τι θα γίνει. Σίγουρα όμως, το αίμα σιγά-σιγά ανεβαίνει στο κεφάλι του, ιδίως αν δει ότι δεν παίρνει συγκεκριμένες απαντήσεις σε αυτά τα ένα – δυο θέματα που τον καίνε. Άγνωστο για πόσο ακόμα θα παραμένει υπομονετικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαβάζει τα πάντα, ενημερώνεται και για την παραμικρή εξέλιξη (πχ έβηξε με νόημα ο Τάδε...) και εννοείται ότι η αναμετάδοση των πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται με την ταχύτητα του φωτός. Τα σχόλια και οι απαντήσεις του πέφτουν βροχή εντούτοις κανείς δεν καταλαβαίνει αν υποστηρίζει τη μια πλευρά ή την άλλη ή απλά αναπαράγει μια είδηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν νιώθει ασφαλής, αλλά η αγάπη για την πατρίδα είναι για τον Καρκίνο τόσο μεγάλη που μάλλον καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι της ανησυχίας του. Γι' αυτό και όλα τα σχόλιά του ενδεχομένως να γίνονται σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα. Επειδή δε η μνήμη του είναι απίστευτη, δεν ξεχνά ποτέ αυτούς που κατά τη γνώμη του με τις αποφάσεις τους έβλαψαν τον τόπο και τους «στολίζει» δεόντως.

ΛΕΩΝ

Αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι να μην εκτεθεί (οι ισορροπίες συνεχώς ανατρέπονται άλλωστε) γι' αυτό φροντίζει να κρατά σχετικά ήρεμους τόνους και να μη δίνει λαβές. Εκεί που μπορεί να πάρει φωτιά είναι, αν νιώσει ότι άμεσα ή έμμεσα προσβάλλεται από σχόλια ή μπηχτές ή η άποψή του δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ο καταγραφέας των πάντων και ενημερώνεται διαρκώς. Έχει τη δυνατότητα να επικεντρώνεται σε λεπτομέρειες που οι άλλοι προσπερνούν και να σχολιάζει με λογικά επιχειρήματα, συχνά χρησιμοποιώντας τα λεγόμενα κάποιου συγκεκριμένου ατόμου που είπε, δεν απάντησε ή υπονόησε κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες και να μην χαλάσει καρδιές αλλά, ενώ είναι από τους πιο αναποφάσιστους, όταν καταλήξει στο τι και πώς, δεν αλλάζει άποψη ο κόσμος να χαλάσει. Δεν υπάρχει περίπτωση δε, να μην περάσει σε θέση μάχης για να υπερασπίσει με πάθος αυτό που θεωρεί δίκαιο και σωστό (εννοείται για τα δικά του μέτρα και σταθμά).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αμίλητος και σοβαρός, προσπαθεί να δει στα μάτια όσων μιλούν αν είναι ειλικρινείς και αν πίσω από τις λέξεις κρύβεται ή υπονοούν κάτι κι όσο δεν το εισπράττει, τόσο πιο καχύποπτος γίνεται. Πάντως θα υπερασπίσει φανατικά την άποψή του ενώ η ειρωνεία και ο σαρκασμός θα δίνει και θα παίρνει στα σχόλια και τις ανταπαντήσεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπερασπίζει ό, τι πιστεύει με ιδιαίτερη θέρμη, φωνές και χειρονομίες, σίγουρος πάντα ότι κάτι ξέρει παραπάνω που άλλοι δεν το γνωρίζουν. Όχι μόνο ποστάρει ακατάπαυστα σε twitter σε facebook δικά του σχόλια ή άλλων που συμφωνούν με την άποψή του αλλά κάνει και πλάκα ή γελοιοποιεί την αντίθετη άποψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν πολιτικός αναλυτής (ψοφάει για τα πολιτικά και τις σχετικές συζητήσεις και εκπομπές έτσι κι αλλιώς) έχει πάντα μια άποψη εμπεριστατωμένη αλλά προσπαθεί να διατηρήσει την αντικειμενικότητά του και να μην τυφλώνεται από το συναίσθημα. Τα σχόλιά του είναι στοχευμένα και επειδή είναι και γνώστης της ιστορίας σε γενικές γραμμές για να γίνει πιο πειστικός παρουσιάζει και τα ανάλογα παραδείγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανατρεπτικός, προκλητικός, είρωνας, δε θα διστάσει να κοροϊδέψει αυτόν/η που θεωρεί φοβιτσιάρη, βολεμένο ή απλά κολλημένο με αρκετά καυστικά σχόλια. Είναι κατά των πολιτικών τζακιών, «δεινοσαύρων» και κατεστημένων κι η ρήξη και η εγκαθίδρυση μιας καινούργιας, φρέσκιας και πρωτοποριακής κατάστασης είναι η μόνη διέξοδος που βλέπει και υπερασπίζει με πάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθεί να μείνει έξω από το χαμό και συνήθως δε μιλάει για τα πολιτικά γιατί α) στενοχωριέται και πέφτει πολύ ψυχολογικά με την κατάσταση και β) δε θέλει να τσακώνεται. Έχει άποψη αλλά ποτέ δεν την μοιράζεται με άλλους, ούτε δείχνει προτίμηση σε κάποια πλευρά για να μη φανερωθεί οπότε τα σχόλιά του είναι μόνιμα άσχετα. Υπάρχει πιθανότητα πάντως να επηρεαστεί και να αλλάξει τελευταία στιγμή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved