Ζώδια και σεξ: Ποιοι άντρες λατρεύουν να μπλέκουν με μεγαλύτερες;

Οι λόγοι που οι νεότεροι άνδρες πηγαίνουν με μια μεγαλύτερη γυναίκα ανάλογα το ζώδιό τους

Ζώδια και σεξ: Ποιοι άντρες λατρεύουν να μπλέκουν με μεγαλύτερες;

Αν είσαι ένας νέος άνδρας, ίσως είχες το καλύτερο σεξ της ζωής με μια πιο ώριμη γυναίκα. Και μη σου πω ότι θα πρέπει να πιεστείς σκληρά για να βρεις μετά καλύτερη δασκάλα.

Οι σχέσεις με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι στο πνεύμα της εποχής μας. Ο όρος MILF είναι τόσο κοινός που δεν ακούγεται πια καθόλου περίεργος, παρά την ωμότητα του. Και αν και δεν είμαι λάτρης του όρου «cougar», η είσοδός του στην ελληνική πραγματικότητα, σίγουρα δείχνει μια ριζική μεταβολή στον τρόπο που βλέπουν την σεξουαλικότητα τους, τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες.

Συγκεντρώσαμε τους λόγους που οι νεότεροι άνδρες, αναλόγως ζωδίου, πιστεύουν ότι οι μεγαλύτερες σε ηλικία ερωμένες τους, είναι σεξουαλικά ανώτερες από τις νεότερες και το γιατί τελικά τις επιλέγουν.

♈ ΚΡΙΟΣ

Είσαι τύπος αρκετά μαχητικός και αγαπάς να σκοράρεις στο γήπεδο του σεξ, με όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά. Είναι, θα μπορούσες να πεις, ένα παιχνίδι αριθμών. Η μεγαλύτερη ηλικία από μόνη της, σημαίνει πολλά περισσότερα χρόνια εμπειρίας με πολλούς συντρόφους. Συν το ότι, μια ώριμη, με αυτοπεποίθηση γυναίκα θα μπορούσε να σου παρέχει ακριβώς μια πρόκληση για συχνό, τακτικό σεξ. Κάτι να σε κρατά και σε φόρμα, βρε αδελφέ!

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Σε καταλαβαίνω. Θες σεξ και μάλιστα πολύ. Και μια ώριμη κύρια, είναι σίγουρο ότι θα σου ζητήσει πάλι και πάλι να την ικανοποιήσεις. Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, γίνονται όλο και πιο ενεργές σεξουαλικά. Με άλλα λόγια, γίνονται περισσότερο ασυγκράτητες και αχαλίνωτες στο σεξ- ειδικά εκείνες στη μέση ηλικία τους. Έχουν μια γεύση του τι είναι καλό και το ψάχνουν περισσότερο. Αρκεί να είναι μαζί σου. Τι λες;

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο λόγος, που είναι πιθανό να βρεις τον εαυτό σου να έλκεται από μια ώριμη γυναίκα, είναι γιατί η σεξουαλική σου περιέργεια, δεν θα αφήσει τίποτα που δεν θα προσπαθήσει να δοκιμάσει, συν το ότι δεν φοβάται να επικοινωνήσει. Ο νεότερος άνδρας γνωρίζει ακριβώς πού βρίσκεται μαζί της. Δεν θα παίξει παιχνίδια μυαλού με το να μην απαντά στο τηλέφωνό της π.χ. Θα προσεγγίσει έναν άντρα σ' ένα μπαρ και δεν θα περιμένει απ' αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση. Θα υποδείξει τι θέλει από τη σχέση. Θα μοιραστεί ανοιχτά τις σεξουαλικές ανάγκες και τις επιθυμίες της. Και προπαντός δεν θα σου γίνει φόρτωμα, γιατί δεν θα ανησυχεί μην σε χάσει, αν η ίδια εκφράζει τον εαυτό της.

**Είναι το άλλο σου μισό; Ταιριάζετε; Οι απαντήσεις είναι εδώ!**

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι θα λατρέψεις μια ερωμένη που θα κάνει και για τον ρόλο της μαμάς σου. Άσε που θα αναλάβει με ζήλο τη διδασκαλία σου στα μονοπάτια του σεξ, αν είσαι πρόθυμος μαθητής. Η τύπισσα ξέρει πότε να είναι κυρίαρχη και ποτέ υποχωρητική κι αυτό την κάνει στα μάτια σου πολύ ενδιαφέρουσα. Η ώριμη γυναίκα μάλιστα, θα αγοράσει βιβλία, εσώρουχα, ερωτικά παιχνίδια, κεριά και κρασί για να σου φτιάξει την διάθεση. Άσε που θα έχεις μια δεύτερη μαμά! Εντάξει το τελευταίο, πιθανόν να είναι πολύ, πολύ λάθος! Αλλά, ξέρεις, πάρε απ' όπου μπορείς στοργή και Προδέρμ. Το 'χεις ανάγκη.

19-5-2015 mesa555

♌ ΛΕΩΝ

Σαν Λέοντας, θέλεις απλά να σε θαυμάζουν και να εκτιμηθείς, ιδιαίτερα στην κρεβατοκάμαρα. Η μεγαλύτερη γυναίκα για σένα, πέρα απ' ότι προσφέρει ένα συν στα δημογραφικά στοιχεία του κοινού που σε λατρεύει, ξέρει τι θέλει ένας πραγματικός άνδρας (όπως εσύ) και είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες επιθυμίες σου. Έχει διδαχθεί από διάφορους συντρόφους τις θέσεις και τις τεχνικές που θα σε ερεθίσουν και θα σε κάνουν να βρυχηθείς. Αυτό που δεν ξέρει πάντως, θα το ερευνήσει σε βιβλία, ταινίες ή στο Διαδίκτυο. Είναι large για σένα, σου λέω!

**Είστε ταιριαστό ζευγάρι; Πόσα κοινά χαρακτηριστικά έχετε; Οι απαντήσεις είναι εδώ!**

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ είσαι ένας τύπος που φτιάχνεσαι περισσότερο με την καλοσύνη, την γενναιοδωρία και την ευγένεια και στο θέμα του σεξ δεν είσαι καθόλου «αρπακόλλα». Για σένα, το σεξ και η απόλαυση, περιλαμβάνουν ηρεμία και υπομονή. Μια ώριμη γυναίκα, λοιπόν, θα σε τραβήξει λόγω της καλής τεχνικής/ πρακτικής της. Συνήθως ήταν σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους που της παρείχαν χρόνια σεξουαλικής εμπειρίας μ' έναν σύντροφο. Αυτές οι μνήμες εμφυτεύονται στον εγκέφαλό της και διαμορφώνουν την σεξουαλική απόδοση/τεχνική της. Τυχερέ!

♎ ΖΥΓΟΣ

Εντάξει, αν η δική σου ατζέντα, τουλάχιστον στα νιάτα σου, δεν συμπεριλαμβάνει μια σούπερ σέξι 40αρα, τότε ποιανού; Για σένα, μια ώριμη κύρια που κρατιέται καλά, θα αφουγκραστεί την ανάγκη ναρκισσισμού σου, καθώς συνήθως και η ίδια έχει εμπιστοσύνη στο δικό της κορμί και την σεξουαλική ορμή της. Αυτό είναι ένα τεράστιο συν, αν συνήθιζες να πηγαίνεις με νεαρά κορίτσια που μόλις μαθαίνουν τα προκαταρκτικά. Τα νεότερα κορίτσια μπορεί να είναι ντροπαλά και να το παίζουν «μυξοπαρθένες» στο κρεβάτι. Μια ώριμη κυρία όμως, είναι αυθόρμητη και άνετη να είναι γυμνή μαζί σου.Keep get naked!

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το θέμα είναι ότι σε κάθε σχέση σου, πάνω απ' όλα θέλεις σεξ. Μια ώριμη κυρία, θέλει επίσης το ίδιο και μάλιστα ξέρει και πως το θέλει. Έχει αυτογνωσία, που έρχεται από χρόνια εμπειρίας και επικοινωνίας με σεξουαλικούς συντρόφους. Έχει δοκιμάσει διαφορετικές θέσεις, τεχνικές και φετίχ. Έχει μάθει να οριοθετεί την απόλαυση της για πολλά χρόνια, και δεν φοβάται να επικοινωνήσει τα πράγματα που πραγματικά την ανάβουν. Ξέρει ακριβώς τι θέλει να πάρει και ποια κουμπιά θα πρέπει να πατήσει πάνω σου. Βασικά, όχι ότι το χρειάζεσαι. Για σένα... σεξ και ξερό ψωμί.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν ο μεγάλος τυχοδιώκτης του Ζωδιακού, θα το έχεις δοκιμάσεις, οπωσδήποτε μία φορά. Η πιθανότητα μιας σεξουαλικής σχέσης με μια μεγαλύτερη γυναίκα, θεωρείται για εσένα περιπέτεια. Αλλά ενώ ο φίλος σου ο Δίδυμος, σε γενικές γραμμές, την κάνει προσπαθώντας να ξεφύγει από την ανία και την συμβατικότητα, εσύ βυθίζεσαι σε αυτή ολοσχερώς με ενθουσιασμό και διέγερση. Εδώ που τα λέμε, μια ώριμη κυρία, απολαμβάνει το σεξ συχνά όσο και ο νεότερος της σύντροφός, χωρίς κρυφές ατζέντες. Δεν έχει αυταπάτες, ούτε απαιτήσεις για γάμο ή/και δημιουργία οικογένειας. Αυτό αφαιρεί τελείως την πίεση από πάνω σου κι απλά έχεις διασκέδαση, χωρίς υποχρεώσεις.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γνωστό ότι προσελκύεσαι από την επίτευξη πραγμάτων, ακόμη και σε σωματικό επίπεδο. Μια ώριμη γυναίκα, λοιπόν, είναι πολύ πιο πιθανό να μοιραστεί μαζί σου το δίκαιο μερίδιο της επιτυχίας και να σε βοηθήσει να σκαρφαλώσεις-γιατί όχι;- πιο ψηλά στο ολισθηρό μονοπάτι της επαγγελματικής ανέλιξης. Άσε που δεν θα χρησιμοποιήσει το σεξ ως διαπραγματευτικό χαρτί, ούτε θα προσπαθήσει να πάρει κάτι υλικό από σένα. Επιπλέον, θα έχει περισσότερα χρήματα στην τράπεζα απ' ό, τι εσύ!

19-6-2015 mesaa5555

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σένα, μετρά η γνώση, η μάθηση και εμπειρία. Και όταν μιλάμε για μια ώριμη κυρία, μιλάμε για μια γυναίκα που ξέρει περισσότερα απ' ό, τι έχεις δει και έχεις κάνει. Μια γυναίκα που μπορεί άνετα, να σε μυήσει σε πράγματα που ποτέ δεν ήξερες (Κάμα Σούτρα, σαδομαζοχισμό), θα είναι μια τεράστια στροφή. Άλλωστε, είσαι ο τύπος του άνδρα που πιστεύει πως η πραγματική ομορφιά έρχεται από μέσα μας. Μια γυναίκα λοιπόν με γραμμές γέλιου, ρυτίδες ή ακόμα και γκρίζα μαλλιά, δεν θα είναι πρόβλημα για σένα. Στην πραγματικότητα, αυτές οι φυσικές ενδείξεις γνώσης και εμπειρίας, θα είναι σύμφωνες με τις αντισυμβατικές ιδέες σου για την ομορφιά.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Σαν Ιχθύς, δεν τα 'χεις και πολύ καλά με τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια. Εσύ λατρεύεις την ηρεμία και την βολή σου. Μια ώριμη γυναίκα θα μπορούσε να σου προσφέρει πολύ εύκολα την γαλήνη που ψάχνεις, στο μάτι του κυκλώνα. Δεν είσαι εσύ για τα δράματα των σύγχρονων σχέσεων. Άλλωστε, ζεις τόσο μέσα στο μυαλό σου, στις φαντασιώσεις σου, έτσι ώστε η διαδικασία γήρανσης είναι απίθανο να σε προβληματίσει.

Και αυτό είναι όλο. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις ή αισθάνεσαι ότι, ίσως, έχω παραποιήσει, μη διστάζεις να προσθέσεις ένα σχόλιο παρακάτω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σου, φίλε άνδρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved