Ζώδια και ομορφιά: Γίνε η γοργόνα του Αυγούστου

Αστρολογικές συμβουλές για μια όμορφη εμφάνιση, όπου κι αν βρεθείς φέτος τον Αύγουστο

Ζώδια και ομορφιά: Γίνε η γοργόνα του Αυγούστου

Είτε ετοιμάζεσαι για διακοπές είτε μείνεις στην πόλη, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές ομορφιάς και θα κάνεις... πάταγο!

ΚΡΙΟΣ

Σορτσάκια, crop tops, στενά παντελόνια, ίσως γίνουν τα αγαπημένα σου αυτό το καλοκαίρι αν δεν είναι ήδη! Επίσης, θα ήταν καλό να μειώσεις τα αξεσουάρ. Κράτησε μόνο δυο βραχιόλια ή δαχτυλίδια και ξεφορτώσου όλα αυτά τα δερμάτινα, με τρουκς, αλυσιδίτσες, κλωστούλες κι ό, τι άλλο φοράς στα χέρια σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρησιμοποίησε, το σωστό είδος της προστασίας από τον ήλιο για να προστατεύσεις το δέρμα σου. Επένδυσε σε ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλίου που διαθέτει πλήρη προστασία για τα πανέμορφα μάτια σου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να απολαύσεις τις ζεστές ακτίνες του, χωρίς να φοβάσαι .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η ώρα να κατευθυνθείς προς τον πάγκο των καλλυντικών και να επενδύσεις σε μια καλή ενυδατική κρέμα για το όμορφο σώμα σου. Μια συσφικτική και self tanning λοσιόν είναι μια καλή επιλογή. Και μην ξεχάσεις το lip gloss για να κρατήσεις τα χείλη σου ενυδατωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεσαι μια ανανέωση στη ντουλάπα σου. Κάνε μια βόλτα στις βιτρίνες και θα εκπλαγείς με το πόσα διαφορετικά στυλ είναι στη μόδα. Δε μπορεί, κάποιο από αυτά θα εκφράζει τη δική σου προσωπικότητα. Γίνε και λίγο τολμηρή, μην πάρεις κάτι που να θυμίζει αυτά που ήδη έχεις.

ΛΕΩΝ

Είσαι έτοιμη να υποδεχτείς το καλοκαίρι και το μόνο που σε απασχολεί είναι τα μαλλιά σου. Δεν ξέρεις πώς να τα κάνεις. Μήπως να δοκιμάσεις ένα κοντό, σικάτο κούρεμα και να δώσεις έμφαση στο χρώμα ή να τα αφήσεις μακριά; Η καλύτερη λύση για σένα που έχεις πλούσια μαλλιά είναι ένα μέσο μήκος. Συμβουλέψου τον κομμωτή ή την κομμώτριά σου ποιο στυλ κουρέματος σου πηγαίνει και θα δείχνεις πάντα στην τρίχα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλε χρώμα στο καλοκαίρι σου! Πως θα νιώσεις πιο ανανεωμένη, αν δεν σπάσεις λίγο τα ουδέτερα χρώματα με κάτι πιο έντονο; Τι θα έλεγες για ένα πανέμορφο βαμβακερό μπλουζάκι στις αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας ή του πράσινου; Ένα φλοράλ φουστάνι; Μια περιποίηση προσώπου μετά από ένα χειμώνα σκληρής δουλειάς τη δικαιούσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Εστίασε στα μάτια σου, τον καθρέφτη της ψυχής. Προτίμησε μια αδιάβροχη μάσκαρα, μπλε ηλεκτρίκ ή μωβ και απαλή σκιά σε αποχρώσεις μπλε, πράσινου ή κοραλλί και θα αισθανθείς η ωραιότερη του καλοκαιριού. Το έντονο lip gloss δεν πρέπει να λείψει από το τσαντάκι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φέτος καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις ένα καλό αντηλιακό και ένα χαριτωμένο καπέλο, γιατί μερικές φορές έχεις την τάση να το παρακάνεις με την ηλιοθεραπεία και καμιά φορά χωρίς την απαιτούμενη προστασία. Ένα σέξι διάφανο λευκό καφτάνι είναι must όπως και τα ολόμαυρα γυαλιά που θα εντείνουν τη μυστηριώδη εικόνα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να φοράς κανένα ανάλαφρο φορεματάκι που κολακεύει το σωματότυπό σου. Πέταξε από τη ντουλάπα σου όλα εκείνα τα unisex ρούχα και τις φαρδιές βερμούδες και πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά. Εμπιστεύσου ένα πωλητή ή μια πωλήτρια για το τι σου ταιριάζει περισσότερο. Επίσης καθάρισε τα ράφια του μπάνιου σου από τελειωμένα κραγιόν και ξεραμένες μάσκαρες και αγόρασε καινούργια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν προλαβαίνεις από την πολύ δουλειά να ψωνίσεις ή να περιποιηθείς τον εαυτό σου; Εντάξει μην απελπίζεσαι, αλλά πρέπει να κάνεις κάτι για τους μαύρους κύκλους ή τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου που είναι ενδεικτικά της κούρασης σου. Επένδυσε σε κάποια υποαλλεργικά προϊόντα περιποίησης και δώσε κάτι παραπάνω για μια εντατική θεραπεία με ορό, κρέμα και μάσκα και θα ξαναδείς το πρόσωπό σου ξεκούραστο, να ακτινοβολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συχνά καταλήγεις να αγοράζεις ρούχα που όταν πηγαίνεις στο σπίτι σου μετανιώνεις γιατί δεν σου αρέσουν ή δεν ταιριάζουν στο ανέμελο στυλ σου. Έχεις μια εκκεντρική γοητεία και πρέπει να την ενισχύεις με κάποια κομμάτια πιο ασυνήθιστα. Ένα μακρύ 70's φουστάνι, μια κοντή σαλοπέτα τζιν συνδυασμένη με ένα μπλουζάκι σε έντονο χρώμα και ένα τσαχπίνικο μπικίνι είναι κομμάτια που πρέπει να έχεις!

ΙΧΘYΕΣ

Τα must του καλοκαιριού για σένα τα αέρινα φορέματα, τα σανδάλια και τα παλ χρώματα. Οπότε αυτό που χρειάζεσαι για να τα αναδείξεις είναι ελαφρύ φυσικό μακιγιάζ και ένα πολύ καλό πεντικιούρ. Ένα μοντέρνο καπέλο και αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 15 για την ευαίσθητη επιδερμίδα σου και είσαι πανέτοιμη.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Μυστικά ομορφιάς για όλα τα ζώδια!

Τα 12 ζώδια και τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής τους

Ζώδια: Αναγνωρίστε τα από τα εσώρουχά τους!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved