Ζώδια: Τι είναι αυτό που τα κάνει αντιπαθητικά;

Οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις στο ερώτημα «Τι αντιπαθείτε πιο πολύ σε κάθε ζώδιο»

Ζώδια: Τι είναι αυτό που τα κάνει αντιπαθητικά;

Το αστρολογικό «γκάλοπ» έγινε διαδικτυακά και ερωτήθηκαν 1000 άτομα. Οι απαντήσεις τους ταξινομήθηκαν και σταχυολογήθηκαν προκειμένου να σας παρουσιάσουμε το πιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ στοιχείο κάθε ζωδίου:


ΚΡΙΟΣ

Ο εγωισμός. Ακόμα κι αν το βλέπει ότι έκανε λάθος, η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του δεν τον αφήνει να το παραδεχτεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ένταση της αρχικής σκέψης ή εκτίμησης που έκανε, την οποία δεν είναι εύκολο να αρνηθεί ή να ανακαλέσει, γιατί αποτελεί την πηγή της έμπνευσής του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας. Όταν ερωτεύεται ένας Ταύρος "δεν δίνει δεκάρα" για τους συγγενείς και πολύ περισσότερο για τους φίλους του. Είναι πολύ απασχολημένος με τις απολαύσεις της δικής του ζωής και θέλει να βρίσκεται συνέχεια μαζί με το δικό του άνθρωπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολυλογία σε βάρος του συναισθηματισμού. Μιλάει πολύ και αποφεύγει να δείξει τα συναισθήματά του. Προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει, γιατί η εγκεφαλική του φύση δεν τον αφήνει να αποδεχθεί ότι έχει ευαισθησίες ή ότι τον πονάει το... δοντάκι για κάποιο άλλο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερβολή στο συναίσθημα και η γκρίνια. Τα συναισθηματικά του κολλήματα συνήθως έχουν ως συνέπεια την έλλειψη αντικειμενικότητας. Όσο για τη γκρίνια, δεν θα τη σταματήσει αν δε γίνει το δικό του. Κάτι σαν κακομαθημένο παιδί, που δεν έχει ακόμα αποκόψει τον ομφάλιο.


ΛΕΩΝ

Ο ναρκισσισμός. Θέλει να τον θαυμάζουν, το ξέρει και το θεωρεί απολύτως φυσικό. Είναι μεγαλόκαρδος όταν εσύ και όλοι οι υπόλοιποι γύρω του ασχολούνται αποκλειστικά μαζί του. Αν όχι, παρεξηγείται και πληγώνεται βαθιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική. Τις περισσότερες φορές που σε κριτικάρει ισχυρίζεται πως γίνεται για το καλό σου κι ότι προσπαθεί να σε βοηθήσει. Απλώς, δεν μπορεί να δει κάτι και να μην το παρατηρήσει σε κάθε του λεπτομέρεια μέχρι να βγάλει κρίση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Αναποφασιστικότητα και έμφαση στην εξωτερική εικόνα. Είναι πραγματικά βασανιστικό να περιμένεις ένα Ζυγό να αποφασίσει τι θα φορέσει, που θα πάτε, τι θα φάτε κ.λπ. Επίσης, είναι εκνευριστική η επιμονή του με την εξωτερική εμφάνιση, που πολλές φορές λειτουργεί σε βάρος της ουσίας των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιβολή και μυστικοπάθεια. Προσπαθεί να επιβληθεί με σκοπό να ελέγχει απόλυτα το ταίρι του ή το περιβάλλον του. Συχνά, γίνεται μυστικοπαθής και σκευωρός. Καλό θα ήταν μερικές φορές να απελευθερώνεται από την καχυποψία, να δίνει στους άλλους το δικαίωμα της αμφιβολίας και να μην είναι απόλυτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπεροψία και φασαρία. Πολλές φορές, επειδή έχει άποψη για τα πάντα, γίνεται πολύ εκνευριστικός, όταν πετάγεται και διακόπτει την κουβέντα και μάλιστα γεμάτος ενθουσιασμό. Ο επεκτατισμός του είναι ασυγκράτητος αφού θεωρεί τον εαυτό του (και είναι) πολυταξιδεμένο και με ευρείς ορίζοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνική επιβολή, συναισθηματική παγωμάρα. Συχνά, θέλει να τον φοβούνται κι όχι να τον σέβονται, ενώ είναι ψυχρός και δύσκολος στην προσέγγισή του. Τα «πρέπει» και ο φόβος της υπερέκθεσης στο πλήθος, δεν τον αφήνουν να εκδηλωθεί συναισθηματικά, αλλά η ανάγκη για κοινωνική και επαγγελματική αναρρίχηση είναι μεγάλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ψυχρότητα και απομάκρυνση. Είναι πολύ εγωιστής και συχνά εξαφανίζεται από τη ζωή σου. Δεν θέλει να έχει στενές επαφές με κανέναν. Η συναισθηματική εξάρτηση μπλοκάρει το ανεξάρτητο μυαλό του, ενώ οι στενές σχέσεις τον παραπέμπουν στην έννοια «δέσμευση» που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του.

ΙΧΘYΕΣ

Θολή συμπεριφορά, υπερβολική ευαισθησία. Είναι τα «αθώα θύματα» σε έναν σκληρό και αδυσώπητο κόσμο. Δεν μένουν όμως μόνο στο συναίσθημα, αφού, πέραν της ευαισθησίας τους, διαθέτουν πλήθος άλλων χαρισμάτων και ελαττωμάτων. Αποτέλεσμα; Ενώ πλασάρονται για αδύναμοι, καταφέρνουν πάντα να γίνεται το δικό τους.

* Εσύ γνωρίζεις που είναι ο Ωροσκόπος, η Σελήνη σου και οι άλλοι πλανήτες; Δωρεάν ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη θα βρεις εδώ.

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved