Γοργόνες και... τσούχτρες-Zodiac style στην παραλία, Α’ μέρος

Βρείτε ποιο look σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σας

Γοργόνες και... τσούχτρες-Zodiac style στην παραλία, Α’ μέρος

από την Ρένα Κολιοπάνου



RenaKoliop


Ιούνιος, καλοκαίρι, θάλασσα και τα πρώτα μπάνια άρχισαν. Όλες εμείς οι γυναίκες ανοίγουμε την ντουλάπα μας και προβληματιζόμαστε, αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε το κατάλληλο look που θα κλέψει τα βλέμματα στην πισίνα, στην παραλία ή αργότερα στο μπαρ που θα πίνουμε το κοκτέιλ μας. Αν ψάχνετε έμπνευση για το μαγιό και τα αξεσουάρ που θα πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, ίσως το πιο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας, να μην επιλέξετε δηλαδή κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα ή τις αισθητικές σας αντιλήψεις. Πολύ συχνά «την πατάμε» υιοθετώντας ένα στυλ που είναι κατά βάση «δανεικό», με συνέπεια είτε να είμαστε έξω από τα νερά μας, είτε να έχουμε ένα άθλιο αισθητικό αποτέλεσμα και αντί για γοργόνες να φέρνουμε πιο πολύ σε ...τσούχτρες!

Αστρολογικά πάντως, υπάρχουν συγκεκριμένες τάσεις για κάθε ζώδιο και σε αυτό το πνεύμα είναι και οι προτάσεις που ακολουθούν. Φυσικά οι προτάσεις δεν λαμβάνουν υπόψη το σχήμα του σώματος σας ή την ηλικία σας, αλλά δεν παύουν να είναι μια... διασκεδαστική άποψη για τα διαφορετικά χρώματα, υφές, σχήματα και στυλ που ενσωματώνουν τα δώδεκα ζώδια.

Υπόψη, ότι και η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σας είναι ιδιαίτερα ενδεικτική γι ‘αυτό μην αμελήσετε να πατήσετε και πάνω στα δικά της αχνάρια!

ΚΡΙΟΣ

krios2

Ελκυστικές ακόμη και σαν ...αγοροκόριτσα! Η πρωτοτυπία, οι αντιθέσεις και η πρόκληση τους πάνε πολύ. Σέξι κι όποιος αντέξει!

Μαγιό: Ενεργητικές και αθλητικές ακόμη και στην παραλία θα προτιμήσουν τολμηρά χρώματα και σέξι-επιθετικά στυλ. Όπως και να έχει όμως η άνεση θα είναι η πρώτη επιλογή τους γι’ αυτό το τριγωνάκι με τα πολλά, υποσχόμενα κορδόνια στο λαιμό και στη μέση, τους ταιριάζει. Τονίζει τη θηλυκότητα και αποτελεί το ιδανικό στιλ για τις Κριαρίνες που αισθάνονται τολμηρές και σέξι. Χρώματα: Κόκκινο και πάλι κόκκινο!

Μαλλιά: Πολύχρωμα φουλάρια δεμένα σφιχτά στο κεφάλι σας σε παραπλήσιες αποχρώσεις με το μαγιό.

Γυαλιά Ηλίου: Το ενεργητικό και έντονο ταπεραμέντο των Κριών αναδεικνύεται με ένα ζευγάρι γυαλιά aviator.

Βερνίκι νυχιών: Λάτρης των κόκκινων νυχιών, μπορούν ωστόσο να επιλέξουν και λίγο πιο ανοιχτές αποχρώσεις με μια δόση πορτοκαλί μέσα, για πιο καλοκαιρινό look.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η διάκριση είναι δεδομένη, αφού η θηλυκότητα ...περισσεύει. Γι’ αυτό και δεν χρειάζεται καμία «ενίσχυση» από στυλιστικές υπερβολές.

Μαγιό: Οι Ταυρίνες που είναι παραδοσιακές θα διαλέξουν ένα μαγιό σε αυτήν την γραμμή αλλά πάντα με αρκετές δόσεις θηλυκότητας. Τα ολόσωμα μαγιό σε στυλ retro chic ή vintage είναι πάντα η πιο safe επιλογή τους, ειδικότερα αν έχουν λίγες καμπύλες παραπάνω.

Καλύτερα χρώματα είναι σε γήινες αποχρώσεις της άμμου, ζεστό φωτεινό καφέ και παστέλ.

Μαλλιά: Απαλές μπούκλες που παραπέμπουν σε hippie look. Χαλαρές και αισθησιακές, που πλαισιώνουν το λαιμό τους που είναι και το δυνατό τους σημείο.

Γυαλιά Ηλίου: Εκφράζουν την επιθυμία τους για πολυτέλεια και άνεση, με κοκάλινα γυαλιά από ταρταρούγα.

Βερνίκι νυχιών: Συνήθως προτιμούν τα απαλά παστέλ, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουν κολλημένες για πάντα στο παιδικό ροζ. Ένα πιο έντονο, γλυκό φούξια θα τους φέρει στα πλαίσια της μόδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

didimos_copy

Αθλητικό και συνάμα θηλυκό στυλ ή απλά unisex είναι ότι πιο ταιριαστό. Απαραίτητο αξεσουάρ το αδιάβροχο κινητό!

Μαγιό: Η δυαδική τους φύση θα βρει εφαρμογή σε μπικίνι που αποτελούνται από 2 διαφορετικά κομμάτια, όχι ίδιας απόχρωσης, όχι ίδιου print. Οι συνδυασμοί μπορεί να αποδειχθούν πολυάριθμοι και να πετύχουν να αναδείξουν την πολύπλευρη προσωπικότητα τους.

Καλύτερα χρώματα: Κίτρινο, φωτεινό μπλε, ζεστό ροζ, ζωντανό πορτοκαλί και λευκό.

Μαλλιά: Δυο κοτσίδες στο πλάι του κεφαλιού, εμπνευσμένες από την παιδική ηλικία που είναι παιχνιδιάρικες και ανάλαφρες και τονίζουν την φρεσκάδα του Δίδυμου.

Γυαλιά Ηλίου: Funky γυαλιά που είναι στολισμένα με πεταλούδες στον βραχίονα τους, δίνουν το touch του ανάλαφρου στυλ τους.

Βερνίκι νυχιών: Η πολυχρωμία των υπόλοιπων αξεσουάρ θα ταίριαζε με το απόλυτο λευκό στα νύχια τους. Θα μπορούσαν να προσθέσουν διάφορα σχέδια για να ικανοποιήσουν την διασκεδαστική τους πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos1

Βρεγμένες πάνω στην καυτή άμμο είναι η επιτομή της θηλυκότητας. Τα υπόλοιπα είναι θέμα παράδοσης και ...ματιών!

Μαγιό: Οι ευαίσθητες και πολύ θηλυκές Καρκίνοι μπορούν να υιοθετήσουν το look pin up girl. Τα πουά δείχνουν τις καμπύλες πιο «ζουμερές», ενώ η αναφορά σε περασμένες δεκαετίες συμβαδίζει με την νοσταλγική διάθεση των Καρκίνων.

Καλύτερα χρώματα: Τα χρώματα της θάλασσας (λόγω στοιχείου), λευκό, ασημί, απαλή λεβάντα και γκρι.

Μαλλιά: Φράντζες που γυρνούν εσωτερικά και λαμπερά μαλλιά ολοκληρώνουν το Καρκινίσιο pin up look.

Γυαλιά Ηλίου: Η εσωτερική ευαισθησία τους μπορεί να καλυφτεί πίσω από γυαλιά, που είναι μικροσκοπικά και μακρόστενα στην άκρη σε «γατίσιο» στυλ, τέλεια για ένα 50’s reboot.

Βερνίκι νυχιών: Τα πλάσματα της Σελήνης μπορούν να υιοθετήσουν λίγο από την ασημένια αντανάκλαση του φεγγαριού στην θάλασσα, επιλέγοντας ασημί τόνους.

ΛΕΩΝ

leon_bikini

Μακριά από την μετριότητα κι ότι να ’ναι! Το απαράμιλλο στυλ ενισχύεται από την μοναδικότητα των επιλογών και το μόνο ζητούμενο είναι η ...αυλή!

Μαγιό: Οι Λιονταρίνες τους αρέσει να αισθάνονται μεγαλοπρεπείς και λατρεύουν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Ιδανική επιλογή τα μαγιό με animal prints . Αν διαλέξουν prints που να έχουν ως σήμα κατατεθέν λεοπαρδάλεις, φίδια και κροκόδειλους, θα είναι σίγουρα βασίλισσες της παραλίας.

Καλύτερα χρώματα: Φωτεινά ηλιόλουστα χρώματα όπως έντονο πορτοκαλί και τολμηρό κίτρινο, χρυσά και bronze.

Μαλλιά: Κοτσίδα στεφάνι που θα τους δώσει τον αέρα μιας σταρ οπού κι αν βρίσκονται.

Γυαλιά Ήλιου: Γυαλιά σαν ασπίδα γύρω από το πρόσωπο τους, για να προστατεύονται από τους θαυμαστές τους επιστρωμένα με τεχνητά διαμάντια, που εγκλωβίζουν την λάμψη του ηλίου.

Βερνίκι νυχιών: Αν νομίζουν ότι το χρυσό θα ταίριαζε στα χέρια σας, ας μην το προτιμήσουν, μιας κι είναι ξεπερασμένο πια, έστω και αν είναι ένα από τα αγαπημένα τους χρώματα. Να διαλέξουν ένα μπεζ αριστοκρατικό που θα το στολίσουν με μικρά στρασάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos_bikini

Όλα μπορεί είναι προσεγμένα αλλά συχνά οι πολλές λεπτομέρειες «κόβουν» τον αέρα. Μια λειτουργική απλότητα είναι πάντα η καλύτερη εναλλακτική.

Μαγιό: Η δυνατότητα να δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες και η επιλεκτικότητα τους ως προς τις καθαρές γραμμές και φόρμες, θα συντονιζόταν με ένα κλασικό μαγιό σε πτι- καρό, μια τάση από την δεκαετία του ’50.

Καλύτερα χρώματα: Κίτρινο-καφέ, πράσινο της γης, κρεμ, μπεζ, μαύρο-άσπρο και μπλε σκούρο.

Μαλλιά: Βρεγμένα μαλλιά, δεμένα σε απόλυτο κότσο που δεν αφήνει να εξέχει καμιά τρίχα και περασμένο με προστατευτικό για τις ακτίνες του ηλίου.

Γυαλιά Ηλίου: Απλά, σικάτα και κλασσικά γυαλιά με μικρές λεπτομέρειες χρωμάτων όπως μπεζ-καφέ, μαύρο-άσπρο.

Βερνίκι νυχιών: Ακολουθεί την νοοτροπία τους, απλό και λιτό. Μπορεί να προτιμήσουν απλά μόνο ένα γυαλιστικό, που δίνει μια όψη υγείας ,αλλά θα ήταν και όμορφο ένα σε απόχρωση παγωμένου καφέ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved