Πώς θα ρίξεις ένα Ζυγό;

Έχεις βάλει στο μάτι κάποιον Ζυγό; Έχουμε 10 συμβουλές για να τον κατακτήσεις!

Πώς θα ρίξεις ένα Ζυγό;

Και οι άντρες και οι γυναίκες του συγκεκριμένου ζωδίου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «σχεσάκηδες». Αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι και ασφαλείς, όταν υπάρχει δίπλα τους κάποιος και δεν τους αρέσει καθόλου να είναι μόνοι τους. Μπορεί να κάνουν πολλές παραχωρήσεις και συμβιβασμούς για να διατηρηθεί μια σχέση (ή αυτό «περνούν» στο σύντροφο) και δεν αποφασίζουν ποτέ να χωρίσουν, αντίθετα ωθούν τον άλλο να το κάνει για να έχει και την τελική ευθύνη. Συχνά - πυκνά υπάρχει μία έτοιμη καβατζούλα σε περίπτωση που χρειαστεί (για να μην είναι μόνοι τις κρύες νύχτες του χειμώνα).

Όμως, ανάλογα με το φύλο, οι διαφορές είναι αρκετές. Οι γυναίκες του ζωδίου, πολύ δύσκολες στον οποιοδήποτε επίδοξο θαυμαστή, είναι ικανές να τον βάλουν να περπατήσει σε αναμμένα κάρβουνα (πάντα με γλυκύτητα), προκειμένου να πουν το «ναι» και σαφώς η εμφάνιση και το στυλ θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Από κει και πέρα, η ισοτιμία στη σχέση υφίσταται μόνο στα λόγια και ανάλογα τις περιστάσεις.

Οι άντρες από την άλλη, αργούν να πάρουν πρωτοβουλίες και το «ναι μεν, αλλά» είναι μια φράση που επαναλαμβάνεται αρκετές φορές από τα χείλη τους ενώ η εμφάνιση δεν δείχνει να παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Μόλις όμως κάνουν σχέση, τότε το «είσαι ελεύθερη να αποφασίσεις, αυτό που θέλω εγώ» είναι μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο.

Αν λοιπόν είσαι αποφασισμένος/η να κατακτήσεις «ένα παιδί της Αφροδίτης», καλού κακού ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.10 Tips για να κινήσεις το ενδιαφέρον ενός Ζυγού

1. Χρησιμοποίησε όποιο έξυπνο κομπλιμέντο ξέρεις (είναι λίγο νάρκισσοι)
2. Συζήτησε μαζί του για το πόσο πληγώνει τα μάτια σου η έλλειψη αισθητικής σε κάποιον
3. Πείσε τον ότι σιχαίνεσαι τους τσακωμούς και τα ξεκατινιάσματα
4. Πάρε πρωτοβουλίες και αποφάσεις (αν περιμένεις απ' αυτούς, θα πάρει χρόνο)
5. Δείξε προθυμία να τον συνοδεύσεις παντού (από τα ψώνια, μέχρι το γάμο της ξαδέλφης)
6. Ρώτησέ τον τι άρωμα χρησιμοποιεί
7. Μάθε το σαβουάρ βιβρ απ' έξω κι ανακατωτά
8. Μην απαντάς μονολεκτικά «ναι», «όχι» και μην εκφράζεσαι απόλυτα
9. Φέρσου με διπλωματία και υιοθέτησε το στυλ «μέσω Λαμίας»
10. Τήρησε τις ισορροπίες και τους ρόλους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved