Εσύ τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Δες πότε γεννήθηκες και βρες το ινδιάνικο ζώδιό σου

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Τα ζώδια για τους Ινδιάνους είναι συνδυασμένα πάρα πολύ με τα τοτέμ. Κάθε ένα σχετίζεται με ένα ζώο – σύμβολο και φέρει την ενέργεια και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.
Ας δούμε λοιπόν πως είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 21/3 - 20/4 είσαι Γεράκι

hawk-01

Είσαι επεκτατικός/η, με όραμα, εστίαση στο στόχο και ικανότητα να βλέπεις πέρα από αυτό που αντιλαμβάνεται ο μέσος άνθρωπος. Δεν φοβάσαι τίποτα, προκειμένου να καταφέρεις το όνειρο, το όραμα ή τους στόχους σου. Σου αρέσει να γαντζώνεσαι σε μια νέα επιδίωξη, ιδιαίτερα όταν σου δίνει πλήρη ελευθερία. Είσαι γεννημένος/η για να αναζητάς συνεχώς την περιπέτεια και οι άνθρωποι σε βλέπουν ως φυσικό ηγέτη.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να αντιληφθείς πότε επιχειρούν κάποιοι να σε εκμεταλλευτούν για προσωπικό όφελος. Το να απλώσεις τα φτερά σου και να λάμψεις με την προσωπικότητά σου πρέπει να είναι η απάντησή σου και με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση.

Αν γεννήθηκες 21/4 - 20/5 είσαι Άλκη

Moose

Είσαι ένας ευγενικός γίγαντας. Η καρδιά σου έχει μεγάλη αγάπη και διάθεση προσφοράς, ιδίως σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Έχεις τεράστια επιρροή στους άλλους και μπορείς να επιβάλεις εύκολα την άποψή σου - αν θέλεις - αλλά συνήθως δε λειτουργείς ανταγωνιστικά, ούτε διεκδικητικά. Ξέρεις τη δύναμή σου, αλλά συχνά επιλέγεις να μην ελέγχεις και να μην την χρησιμοποιείς, αν δεν είναι ανάγκη. Προσφέρεις ανέσεις στην οικογένεια ή τους φίλους σου και όμορφες, τρυφερές στιγμές αλλά όλα αυτά θα εξαφανιστούν αν αισθανθείς ότι αδικείσαι. Εάν κάποιος βλάψει κάποιο άτομο από το «κοπάδι» σου γίνεσαι ψυχρός εκδικητής.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι η ευελιξία στην αντίληψή σου και το να καταφέρνεις να ξεχωρίζεις ποια μάχη πρέπει να δώσεις και ποια να αποφύγεις.

Αν γεννήθηκες 21/5 - 21/6 είσαι Κουκουβάγια

owl


Οι δικοί σου άνθρωποι δυσκολεύονται να σε παρακολουθήσουν παρά την φαινομενική ικανότητά σου να επικοινωνείς με έξυπνο τρόπο τις σκέψεις σου. Αυτό οφείλεται γιατί από τη φύση σου έχεις ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσης. Το πνεύμα σου συχνά αναγκάζει τους άλλους να προσπαθήσουν να σε φτάσουν σε επίπεδο για να σε κατανοήσουν καλύτερα (κάτι που πολλοί άνθρωποι είναι απρόθυμοι ή ανίκανοι να κάνουν). Σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεσαι απρόβλεπτος/η και έτσι συχνά παρεξηγείσαι (ή, ακόμη χειρότερα, σε φοβούνται).

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να χρησιμοποιήσεις την ικανότητά σου να βλέπεις τους ανθρώπους από όλες τους τις πλευρές και να έχεις υπομονή με εκείνους που δυσκολεύονται να συμβαδίσουν με σένα.

Αν γεννήθηκες 22/6 - 22/7 είσαι Οξύρρυγχος

sturgeon


Έχεις μια απίστευτη διαισθητική γνώση (πιθανόν σου έχει περαστεί από τη μητέρα σου) αλλά η αντίληψή σου είναι καλύτερα να εκφράζεται μέσα από την τέχνη. Ποίηση, καλλιτεχνία, μουσική είναι όλα πολύ αποτελεσματικά εργαλεία για να μπορέσεις να μεταφέρεις στους άλλους τον κόσμο που «βλέπεις». Και αυτός είναι γεμάτος με τα θέματα που αφορούν στο επίπονο ταξίδι σου μέχρι την προσωπική νίκη. Αυτός είναι κι ένας λόγος που είσαι συνήθως καλός αφηγητής γιατί μπορείς να «ταξιδέψεις» τους άλλους και να δημιουργήσουν εικόνες. Βαθιά μέσα από τις συναισθηματικές σου μπόρες προσπαθείς να φτάσεις στην γνώση και να διαφωτίσεις τους ανθρώπους γύρω σου.

Μάθημά σου είναι να χρησιμοποιήσεις τις διακυμάνσεις της διάθεσής σου και την έντονα ευαίσθητη/συναισθηματική σου φύση προς όφελός σου αλλά και όφελος της «κοινότητας» που ζεις.

Αν γεννήθηκες 23/7 - 22/8 είσαι Κούγκαρ

Cougar


Ως ον του βουνού, συγκεντρώνεις τις αχτίδες του ήλιου πάνω σου που αν το δεις μεταφορικά σημαίνει ότι εύκολα θα επιτύχεις στη ζωή σου. Κάποιοι συγγενείς σου σε θεωρούν τυχερό/η, επειδή πιστεύουν ότι όλα λειτουργούν προς το συμφέρον σου. Εσύ όμως υποστηρίζεις ότι είσαι πολύ ικανός/η, πολύ προσεκτικός/η, με σωστή στρατηγική και εκμεταλλεύεσαι τις καταστάσεις προς όφελός σου κι αυτό είναι η αλήθεια. Έχεις αλάνθαστο ένστικτο (όταν το εμπιστεύεσαι) και γνωρίζεις τι χρειάζεται για να φτάσεις στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας. Επίσης, μπορεί να γίνεις κακός/α ή απότομος/η, όταν μιλάς σε άλλους. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι σε κοιτούν και βλέπουν σε σένα έναν ήρωα ή ηρωίδα.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να διοχετεύσεις την αυτοπεποίθηση σου, ως επικεφαλής, για να καθοδηγήσεις, χωρίς χειρισμό ή σύνθλιψη, τους πιο ευάλωτους ανθρώπους από εσένα.

Αν γεννήθηκες 23/8 - 23/9 είσαι Ελάφι

Deer


Είσαι εξαιρετικά προσαρμοσμένος/η στο περιβάλλον σου, έχεις την «έκτη αίσθηση» για το πώς θα πρέπει να είναι τα πράγματα και αυτόματα αντιλαμβάνεσαι πότε κάτι είναι «εκτός τόπου». Ευτυχώς, είσαι απίστευτα επιτήδειος/α στο να επαναφέρεις τα πάντα σε τάξη. Αν υπάρξει μια σύγχυση με τους γύρω σου, εσύ παρεμβαίνεις ευγενικά, καλμάρεις τις ανησυχίες και τακτοποιείς το θέμα με αυτοκυριαρχία. Πιθανόν να έχεις μια κάπως βασιλική παρουσία που φοβίζει μερικούς από τους ανθρώπους στο ευρύ περιβάλλον σου, παρά την ήρεμη στάση σου. Ίσως δεν ξέρουν πώς να σε προσεγγίσουν, με την κλασική σου φινέτσα και τα υψηλά στάνταρ. Η υποτίμηση συχνά σε αναγκάζει να φεύγεις από μια ομάδα.

Μάθημά σου είναι να μπορέσεις να φτάσεις το επίπεδο των άλλων, χωρίς όμως να χαμηλώσεις το δικό σου.

Αν γεννήθηκες 24/9 - 22/10 είσαι Αετός

eagle

Είσαι ο ισορροπιστής/α. Έχεις μια έμφυτη ικανότητα να εστιάζεις την ευαισθητοποίησή σου σε δύο κατευθύνσεις που σου δίνει το χάρισμα να προνοείς και να προβλέπεις ταυτόχρονα. Οι άνθρωποι έρχονται σε σένα για να επιλύσουν τις διαφορές τους και τις διαφωνίες τους, εξαιτίας της ικανότητάς σου να μην κάνεις διακρίσεις. Έχεις ανεπτυγμένη την αίσθηση της ισονομίας, προερχόμενη πιθανόν από έναν παρελθοντικό σου αγώνα για τα δικαιώματά σου ή την ανεξαρτησία σου. Θέλεις να γίνεται απονομή δικαιοσύνης και ζεις τη ζωή σου με μια εξειδικευμένη αντίληψη της ισορροπίας.

Τα μαθήματα της ζωής σου περιστρέφονται συνήθως γύρω από τα θέματα της ισορροπίας. Ίσως προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις το αντισυμβατικό με το συμβατικό, έχοντας μια «δημόσια» και μια «μυστική» ζωή.

Αν γεννήθηκες 23/10 - 22/11 είσαι Κάστορας

beaver


Κολυμπάς σε ένα ποτάμι τεράστιων δυνατοτήτων και αναρωτιέσαι που συναντιούνται πιο εύκολα η πραγματικότητα και τα όνειρα. Όταν ο έξω κόσμος δεν ταιριάζει με την αντίληψή σου για το πως πρέπει να είναι, τότε απλά κατασκευάζεις έναν δικό σου, μοναδικό, σχεδιασμένο για να ζήσεις εκεί για πάντα. Εξαιτίας των ικανοτήτων σου πολλοί πιθανόν να σου ζητούν να ερμηνεύσεις τα όνειρά τους. Έχεις απίστευτη επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων και χρησιμοποιείς αυτό το δώρο για να διακρίνεις το βαθύτερο νόημα στη ζωή τους. Είσαι καλός/η στο να καμουφλάρεσαι και να αλλάζεις το περιβάλλον σου για να ταιριάζει με τις διαθέσεις σου.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να είσαι προσεκτικός/η με τους άλλους ανθρώπους στη συμπεριφορά και τις ενέργειές σου γιατί μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματικές εμπλοκές.

Αν γεννήθηκες 23/11 - 21/12 είσαι Κόκκινη αλεπού

Red-Fox


Προσφέρεις μια νότα χαράς και παιχνιδιού στους άλλους που είναι ζωτικής σημασίας. Χωρίς την ανάλαφρη συμπεριφορά σου και την υψηλή σου ενέργεια όλα θα ήταν επίπεδα. Θα ενισχύσεις τους γύρω σου με την ενθάρρυνση, το γέλιο, την ομαδική εργασία και την αίσθηση της συντροφικότητας. Οι άνθρωποι διασκεδάζουν μαζί σου, αλλά σπάνια αναγνωρίζουν τον βαθύτερο εαυτό σου. Όταν έχεις τα σωστά κίνητρα, φτάνεις στη διανόηση και την ουσία των μεγάλων φιλοσοφικών εννοιών, όμως συχνά είσαι άστατος/η και επιπόλαιος/η στις πνευματικές σου αναζητήσεις και ως εκ τούτου οδηγείσαι πίσω στα παιχνιδιάρικα κόλπα και αστεία σου. Είσαι προσφιλής και αξιαγάπητος/η, αλλά μέχρις ενός σημείου.

Το μάθημα της ζωής σου είναι να γνωρίζεις τα όριά σου και να αναγνωρίσεις τις δυνατότητές σου με την συγκέντρωση και την αυτό-γείωση.

Αν γεννήθηκες 22/12 - 20/1 είσαι Μαύρη αρκούδα

blackbear


Αντιπροσωπεύεις έναν ακρογωνιαίο λίθο στο περιβάλλον σου. Εσύ πιστεύεις ότι διαθέτεις αυτό που ονομάζουμε κοινή λογική, αλλά όταν κάποιοι ζητούν τις συμβουλές σου, διακρίνουν τη σοφία σου. Στην πραγματικότητα, έχεις μια μοναδική δυνατότητα να βλέπεις πολύ μακριά και να ξέρεις πως θα χρησιμοποιήσεις πρακτικά κάποια στοιχεία που διαθέτεις για να έχεις απτά αποτελέσματα σε κάθε σου προσπάθεια. Αναγνωρίζεις την αξία της σκληρής δουλειάς, προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος. Το πιο σημαντικό, έχεις ποιότητα και η υπομονή σου είναι αξιοσημείωτη. Μπορείς να προγραμματίζεις και να περιμένεις μήνες, προκειμένου να δεις τους καρπούς σου να ωριμάζουν.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να αναγνωρίσεις ότι ακόμα κι αν ο τρόπος σου έχει αποδειχθεί αξιόπιστος, δεν είναι πάντοτε ο σωστός για όλους (ιδιαίτερα για τους νέους).

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

Αν γεννήθηκες 21/1 - 19/2 είσαι Λύκος

wolf

Είσαι προικισμένος/η με ιδιαίτερη σοφία και ίσως την ικανότητα της προφητείας. Απείρως γενναιόδωρος/η με τους δικούς σου ανθρώπους και πολύ προστατευτικός/η στα περιουσιακά σου στοιχεία. Στην πραγματικότητα, έχεις την τάση να χαράζεις μια σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ εκείνων που θεωρείς δικούς σου και τους ξένους. Μπορεί να σου πάρει μήνες, ακόμη και χρόνια για να αποδεχτείς έναν που είναι εκτός της "αγέλης" σου. Αλλά η αίσθηση της πίστης σου στους κοντινούς σου είναι θρυλική. Η μοναδική σου γνώση και η οπτική σου συμβάλλει στο να έχεις απίστευτες ιδέες και εξελιγμένες απόψεις. Παραδόξως όμως, μερικές φορές οι ιδέες σου δεν τυγχάνουν θερμής υποδοχής, αν και εσύ πιστεύεις ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να αναπτύξεις δεξιότητες επικοινωνίας, ώστε να μεταφέρεις τις ιδέες σου με μεγαλύτερη σαφήνεια με στόχο την ευρεία αποδοχή.

Αν γεννήθηκες 20/2 - 20/3 είσαι Γκρι Φάλαινα

Grey Whale


Γενικά, είσαι άτομο που του αρέσει να ζει μακριά από τους άλλους όχι γιατί δεν σε ενδιαφέρουν αλλά γιατί χρειάζεσαι την απομόνωση για να συγκεντρωθείς σε ένα βαθύτερο εσωτερικό σου κομμάτι, χωρίς περισπασμούς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Για κάποιους έχεις το ταλέντο του θεραπευτή. Ακόμα κι άτομα που δεν τα ξέρεις, με το που σε γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται αμέσως αυτή σου την έμφυτη ικανότητα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναζητούν τη σοφία σου και αυτό μπορεί να σε κουράζει ή να σε πιέζει. Προσφέρεις πολλά από τον εαυτό σου, αλλά έρχεται συχνά μια στιγμή που βαριέσαι και γίνεσαι αντιδραστικός/η.

Το μάθημα της ζωής σου περιστρέφεται γύρω από τη διατήρηση της ατομικότητά σου, ακόμα κι αν ανήκεις σε μια ομάδα. Επίσης, θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τις ιδιαίτερες ανάγκες σου, για φροντίδα του εαυτού σου, χαλάρωση και ηρεμία όταν το χρειάζεσαι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved