Ημέρα του Πατέρα: Τα 12 ζώδια εύχονται χρόνια πολλά!

Ποιά χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο πατέρας, ανάλογα με το ζώδιο του παιδιού του;

Ημέρα του Πατέρα: Τα 12 ζώδια εύχονται χρόνια πολλά!

Αυτή την Κυριακή είναι η Ημέρα του Πατέρα και καλό είναι να δούμε μέσα από μια αστρολογική ματιά, τον ρόλο του στην ζωή μας.

Ένας καλός μπαμπάς κοιτάζει το παιδί του και βλέπει τις δυνατότητές του. Σκοπός του πρέπει να είναι να το βοηθά να αναγνωρίσει τα ταλέντα του, κάνοντας όσα χρειάζονται για να τα αναδείξει και να τα αξιοποιήσει προς όφελος του παιδιού.

Είναι σοφός ο πατέρας που γνωρίζει το ίδιο του το παιδί. Ποιά χαρακτηριστικά χρειάζεται να έχει, όμως, ανάλογα με το ζώδιο του παιδιού του;

Η απάντηση είναι καθοριστική...

ΚΡΙΟΣ: Cool, ανεξάρτητος άνθρωπος που να μπορεί να συντονίζεται με την παρορμητικότητα του Κριού και τα άγρια ξεσπάσματα που χαρακτηρίζουν την ιδιοσυγκρασία του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να δει τη μεγάλη εικόνα και να στρέψει την προσοχή του Ταύρου σε πράγματα που είναι για το γενικότερο καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα άτομο που να μπορεί να επισημαίνει στους Διδύμους τη σημασία του βάθους στις σχέσεις, με κέφι και φαντασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένας πολύ άμεσος, και κάπως αυστηρός τύπος πατέρα, που μπορεί να διδάξει στον Καρκίνο ότι ο κόσμος δεν θα είναι παράδεισος, για να τον προστατεύσει.

ΛΕΩΝ Ένα πρακτικό, εστιασμένο άτομο που θα συνεχίσει να προσπαθεί να κρατήσει το "Εγώ" του Λέοντα υπό έλεγχο, επιτρέποντάς του ταυτόχρονα να λάμψουν οι ηγετικές ικανότητες του.

Fotolia 65801604 Subscription XXL

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα άτομο που είναι λιγότερο εστιασμένο στις λεπτομέρειες και περισσότερο στην πρόκληση απέναντι στον Παρθένο να είναι πιο εξωστρεφής και φιλικός.

ΖΥΓΟΣ: Μια καλλιεργημένη προσωπικότητα που θα είναι πρόθυμη να αφήσει τον Ζυγό να αναπτύξει τις δικές του ιδέες, αλλά θα τονίσει επίσης πως είναι σημαντικά γνωρίσματα η πίστη και η εμπιστοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια μορφή εξουσίας, που δεν θα φοβάται να υποδείξει σε ένα παιδί ότι, σε μια αντιδικία, δεν μπορεί να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ήσυχη, απλή αλλά σταθερή πατρική φιγούρα που μπορεί να δαμάσει τον Τοξότη, ώστε να τείνει προς τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ένας έξυπνος άνθρωπος που να υποδείξει πόσο πολύτιμο είναι να εξισορροπούν την εργασία με την ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα ήσυχο, αλλά λαμπερό, άτομο που να αναγνωρίζει τα πνευματικά ταλέντα του και να του δώσει να καταλάβει πώς να τα χρησιμοποιήσει για πρακτικούς λόγους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα γενναίο, ισχυρό και ευφάνταστο πρόσωπο που μπορεί να αφήσει τον Ιχθύ να είναι ονειροπόλος, αλλά όχι δειλός.

Fotolia 53662397 Subscription XXL

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved