Κινέζικη αστρολογία: Ο Πετεινός και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά του Πετεινού σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Ο Πετεινός και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Απότομος, αλλά πνευματώδης, αυτός ο Πετεινός είναι άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του. Δεν έχει τύψεις για τα συναισθήματά του και λέει με άνεση τις απόψεις τους. Είναι ειλικρινής, αξιόπιστος και περιμένει το ίδιο κι από τους άλλους, ειδικά τους φίλους και την οικογένειά του.

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αυτοί οι Πετεινοί έχουν στόχους και είναι εργατικά άτομα. Αναλαμβάνουν ευθύνες και τελειώνουν αυτό που αρχίζουν. Θα πρέπει να μάθουν να χαλαρώνουν όμως για να βγάλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Είναι άτομα που δείχνουν να γνωρίζουν πολλά και αγαπούν μια καλή συζήτηση. Η πολιτική ή τα περιβαλλοντικά θέματα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας τους των αγαπημένων τους θεμάτων. Θέλουν να διατηρούν στενή επαφή με τους φίλους και έχουν μια ικανότητα οργάνωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος - Πετεινός γενικά είναι τρυφερό και γλυκό άτομο, όμως κάποιες στιγμές γίνεται απόλυτο κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται απότομα. Απολαμβάνει την παρέα των φίλων, της οικογένειας και αγαπά τα ζώα.

ΛΕΩΝ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο άνθρωπος αυτός είναι αλαζόνας και θέλει συνεχώς την προσοχή. Είναι πληθωρικός και επιδεικτικός, γεμάτος ενέργεια και γοητεία. Είναι επίσης ειλικρινής, συμπονετικός και εξυπηρετικός στους αγαπημένους του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Είναι λογικοί, φτιαγμένοι για να χειρίζονται καταστάσεις και ανθρώπους. Δίνουν πολύ σημασία στην λεπτομέρεια, κάτι που μερικές φορές γίνεται ενοχλητικό. Μπορούν να γίνουν επικριτικοί και να παρεξηγηθούν, αν δεν επιλέξουν προσεκτικά τα λόγια τους.

ΖΥΓΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ένας ανοργάνωτος χώρος εργασίας ή το σπίτι μπορεί να δημιουργήσει σε αυτό το άτομο κρίση γιατί γι' αυτόν η τάξη είναι η δύναμή του. Είναι περίπλοκος και επιλεκτικός αλλά έχει πολλούς θαυμαστές εξαιτίας της άνεσης στη συμπεριφορά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αυτά τα άτομα είναι τα πιο αποφασιστικά από όλα. Μόλις βάλουν ένα στόχο δεν θα σταματήσουν μέχρι να τον πετύχουν. Είναι σκληρά εργαζόμενα άτομα και θέλουν να ικανοποιούν τους εργοδότες τους. Είναι βαθιά συναισθηματικά αλλά το κρύβουν αρκετά καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αυτός ο Πετεινός είναι χαλαρός, προσγειωμένος και συμπαθής. Είναι ελεύθερο πνεύμα, έντιμος και ανοιχτόκαρδος. Επειδή έχει την τάση να παρεκτρέπεται, ελέγχει το τι λέει και τι κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αποφασισμένος και γεννημένος για την επιτυχία, ο Αιγόκερως – Πετεινός θέλει αυτό και μόνο. Είναι πρακτικός και υπεύθυνος και αν αναζητάτε κάποιον να προσλάβετε, αυτός είναι ο άνθρωπός σας! Από την αρνητική πλευρά πιστεύει πολύ στο «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και θέλει να ελέγχει τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Θέλει να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος. Η συστολή δεν ανήκει στα χαρακτηριστικά του. Δεν του αρέσει να παγιδεύεται σε ένα πράγμα, πρόσωπο ή απόφαση. Χρειάζεται την πρωτοτυπία γιατί μόνο έτσι είναι δημιουργικός.

ΙΧΘΥΕΣ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Πεισματάρης, αλλά ευαίσθητος, δεν είναι τόσο μονοκόμματος όσο οι άλλοι Πετεινοί και θα λάβει υπόψη τα συναισθήματα του άλλου ατόμου πριν ανοίξει το στόμα του. Δεν του αρέσει η αντιπαράθεση ή η διχόνοια οποιουδήποτε είδους και θα την αποφύγει όσο μπορεί.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved