Μυστικά ομορφιάς για όλα τα ζώδια!

Tips ομορφιάς και συνταγές καλλυντικών για όλα τα ζώδια

Μυστικά ομορφιάς για όλα τα ζώδια!

Παρακάτω, θα βρείτε χρήσιμες και απλές συμβουλές ομορφιάς αλλά και μια μικρή συνταγή για το ζώδιό σας για να φτιάξετε το καλλυντικό που σας ταιριάζει.

Κριός

Το συγκεκριμένο ζώδιο κυβερνά το κεφάλι και το πρόσωπο κι εκεί πρέπει να ρίξετε το βάρος σας. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και η περιποίηση του προσώπου και των μαλλιών θα πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμά σας. Η ντομάτα και οι σπόροι μουστάρδας είναι ευνοϊκά για την υγεία και την ομορφιά σας, οπότε καλό θα ήταν να τα εντάξετε στη διατροφή σας.
Συμβουλή: Ο χυμός ντομάτας είναι καλός για το δέρμα σας. Πίνετέ τον καθημερινά ή τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα προσθέστε λίγες σταγόνες λάιμ και με ένα βαμβάκι περάστε το πρόσωπό σας.

Ταύρος

Έχετε μια τάση για υπερβολές και καταχρήσεις στο φαγητό γι' αυτό πρέπει να ελέγχετε το σωματικό σας βάρος. Για να χάσετε λίπος, μειώστε, αν δεν μπορείτε να κόψετε τελείως, όλα όσα λατρεύετε να τρώτε ή δοκιμάστε κάποια από αυτά να τα αντικαταστήσετε με υγιεινά υποκατάστατα. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας η Αφροδίτη, σας προσδίδει όμορφα, εκφραστικά μάτια γι' αυτό αναζητείστε τρόπους για να τα αναδείξετε περισσότερο.
Συμβουλή: Λιώστε φρέσκο δυόσμο και εφαρμόστε τον γύρω από τα μάτια. Βοηθά στο να μειώσετε τους μαύρους κύκλους.

Δίδυμοι

Έχετε ένα ταλέντο στην αυτοέκφραση. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ερμής, κυβερνά τα χέρια και τα δάχτυλα που συνειδητά ή ασυνείδητα, χρησιμοποιείτε στην επικοινωνία σας. Γι' αυτό κάντε τη φροντίδα των χεριών σας και των νυχιών σας συνήθεια.
Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη μάσκα χεριών για να έχετε απαλά και όμορφα χέρια. 1 ½ κουταλιά της σούπας αλεύρι βρώμης, 1 κουταλιά της σούπας ζεστό νερό, 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και 1 κουταλάκι του γλυκού γλυκερίνη. Ανακατέψτε όλα τα υλικά, απλώστε στα χέρια και αφήστε τη μάσκα για 15 λεπτά. Μετά ξεβγάλτε τα με χλιαρό νερό.

Καρκίνος

Επειδή κυβερνά το στομάχι σας κάνει ευάλωτους και ίσως έχετε διάφορα πεπτικά προβλήματα, τα οποία όμως με τη σειρά τους έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα σας. Εκτός από την εξωτερική ομορφιά λοιπόν, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στο τι τρώτε. Το μαρούλι, το λάχανο, τα γογγύλια, το αγγούρι και το πεπόνι είναι ευνοϊκές τροφές για σας.
Συμβουλή: Αναμίξτε το χυμό από ένα μικρό αγγούρι με λίγο χυμό λεμονιού ή λάιμ και ροδόνερο. Είναι μια καλή τονωτική λοσιόν, αν έχετε θαμπή ή λιπαρή επιδερμίδα.

Λέων

Σαν το σύμβολό σας, το λιοντάρι, συνήθως έχετε όμορφα μαλλιά αλλά πρέπει να τα κουρεύετε συχνά, τουλάχιστον τις άκρες και να τους δίνετε ένα στυλ μοναδικό. Ο Ήλιος κυβερνά την καρδιά και την πλάτη γι' αυτό αποφύγετε το αδικαιολόγητο στρες ή ξεκινήστε ασκήσεις τόνωσης του καρδιαγγεακού συστήματος. Το σαφράν, το χαμομήλι, τα καρφάκια γαρύφαλλου, το μοσχοκάρυδο, το θυμάρι και η λεβάντα είναι ευεργετικά για την υγεία και την ομορφιά σας γι' αυτό να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.
Συμβουλή: Αναμίξτε λεβάντα, δεντρολίβανο, 20 σταγόνες έλαιο γερανιού με 50 ml λάδι καρύδας. Χρησιμοποιήστε μία μικρή ποσότητα αυτού του ελαίου για μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας μία φορά την εβδομάδα.

Παρθένος

Το ζώδιό σας σχετίζεται με την υγεία κι εσείς έχετε πλήρη επίγνωση όλων όσων πρέπει να κάνετε για να τη διατηρείτε καλή. Αλλά πολύ συχνά δεν τα κάνετε πράξη. Δεν είστε λάτρεις της άσκησης αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την ομορφιά. Κάντε την γυμναστική μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Καλά για εσάς είναι τα καρότα, η βρώμη, ο μαϊντανός και οι ξηροί καρποί όλων των ειδών.
Συμβουλή: Για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας, εφαρμόστε ένα μείγμα από καρότο, λάιμ και χυμό από αγγούρι (1 κουταλάκι του γλυκού το καθένα) στο πρόσωπό σας και ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά.

Ζυγός

Το ζώδιό κυβερνά τη μέση και τα νεφρά κι εκεί είστε ευάλωτοι γι' αυτό πρέπει να αποφεύγετε τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Όλα τα είδη των φασολιών, το σπανάκι, τα πεπόνια, μήλα, ροδάκινα, βερίκοκα, σύκα, καρύδια και αμύγδαλα είναι ευεργετικά για σας.
Συμβουλή: Το αμυγδαλέλαιο είναι εξαίρετο τονωτικό του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε κρέμες, λοσιόν κι ενυδατικές που βασικό συστατικό τους είναι το αμυγδαλέλαιο.

Σκορπιός

Εσείς θα πρέπει να λάβετε προληπτικά μέτρα για το αίμα σας και τις διάφορες διαταραχές του. Τα φύλλα της Μελιάς ή Ψευτοπασχαλιάς είναι πολύ ευεργετικά για εσάς και υπάρχουν αρκετά προϊόντα ομορφιάς και υγείας που τα περιέχουν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ο Σκορπιός είναι ευλογημένος με πολύ έντονα μάτια ή βλέμμα και πρέπει να φωτίζονται.
Συμβουλή: Βράστε μερικά φύλλα Μελιάς με νερό. Αφήστε το να κρυώσει, σουρώστε το, ρίξτε το σε ένα καθαρό βαζάκι και βάλτε το στο ψυγείο. Κάντε με αυτό κομπρέσες στα μάτια σας δύο φορές την ημέρα.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυβερνά τους γοφούς και τους μηρούς γι' αυτό είστε επιρρεπείς στο να παίρνετε βάρος σε αυτά τα σημεία. Για να το εξουδετερώσετε το περιττό λίπος σε αυτές τις περιοχές πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης. Τα σπαράγγια, κεράσια, φράουλες, μήλα, ροδάκινα, ελιές, ρόδια, ανανάς, σταφύλια, αμύγδαλα, σύκα και το σιτάρι είναι καλά για σας.
Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε συχνά χυμό σταφυλιών για απαλή, λεία και καθαρή επιδερμίδα. Βάλτε το στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Αιγόκερως

Είστε οι άνθρωποι του καθήκοντος και γι' αυτό σκληρά εργαζόμενοι. Είστε προικισμένοι με «γήινη» ομορφιά και οι περισσότεροι έχετε ελκυστικά πόδια γι' αυτό και το πεντικιούρ ανήκει στα «πρέπει» σας. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε φυτικά προϊόντα για το δέρμα, τα μαλλιά και την φροντίδα της υγείας σας. Καταναλώστε σπανάκι, καρότα, μπρόκολο, σέλινο και σέλερι για ζωτικότητα, ενέργεια και λαμπερή εμφάνιση.
Συμβουλή Αν έχετε σκασμένες φτέρνες φτιάξτε ένα πολύ παχύ μείγμα από σκόνη κουρκουμά και λάδι μουστάρδας. Βάλτε το κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε και θα δείτε άμεση βελτίωση.

Υδροχόος

Οι απότομες αλλαγές και το άγχος που δημιουργούν μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο όχι μόνο στη υγεία αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση γι' αυτό πρέπει να ηρεμείτε. Το σπανάκι και το φασκόμηλο είναι πολύ ωφέλιμα για σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να τα χρησιμοποιείτε σε αφθονία. Μπορείτε να ηρεμήσετε πίνοντας ένα αφέψημα φασκόμηλου με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
Συμβουλή: Γεμίστε την μπανιέρα σας με χλιαρό νερό και ρίξτε μέσα 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο γερανιού, 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο βασιλικού, 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού και 1 χούφτα χοντρό θαλασσινό αλάτι. Βυθιστείτε στην μπανιέρα και μείνετε μέσα για 10-20΄. Έτσι, θα αποσυμφορήσετε τα πόδια σας, θα τονώσετε το κυκλοφορικό, θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και θα αποκτήσετε ένα αίσθημα ευεξίας.

Ιχθύες

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε δέρμα πολύ ευερέθιστο και ευαίσθητο στον ήλιο και είστε επιρρεπείς σε δερματικές ασθένειες. Αποφύγετε να κυκλοφορείτε -όχι μόνο το καλοκαίρι- χωρίς καλό αντηλιακό. Το Μαρούλι, λάχανο, αγγούρι, μανιτάρια, μήλα και οι χυμοί από όλα τα φρούτα συνιστώνται για σας.

Συμβουλή: Φτιάξτε το δικό σας αντηλιακό από 2 κουταλιές της σούπας λάδι jojoba, 2 κουταλιές λάδι καρύδας, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 2 κουταλιές από σιταρέλαιο, ηλιέλαιο και σησαμέλαιο, 1 κουταλιά λάδι καλέντουλας και 2 κουταλιές εκχύλισμα τριφυλλιού. Βάλτε όλα τα έλαια σε ένα μπλέντερ, χτυπήστε για λίγο και στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα σε καθαρό μπουκαλάκι. Χρησιμοποιείστε το μισή ώρα πριν εκτεθείτε στο ήλιο αλλά και μετά από την ηλιοθεραπεία.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τα άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved