Κινέζικη αστρολογία: Ο Πίθηκος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά του Πιθήκου σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Ο Πίθηκος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπερήφανοι, αρκετά δημοφιλείς κι απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τους αρέσει να διασκεδάζουν και θα έκαναν ή θα δοκίμαζαν τα πάντα για να αποφύγουν την πλήξη.

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Σε αυτά τα άτομα αρέσει η χλιδή και να αγοράζουν ακριβά πράγματα. Ωστόσο, αυτός ο ζωδιακός συνδυασμός είναι δύσκολος γιατί το ένα κομμάτι επιδιώκει την σταθερότητα ενώ το άλλο σπρώχνει προς τολμηρές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι Πίθηκοι έχουν γρήγορη σκέψη και μπορούν με ευκολία να επεξεργαστούν και να λύσουν προβλήματα. Διαθέτουν πάρα πολύ ενέργεια και θέλουν να είναι συνεχώς σε κίνηση. Χρειάζονται κάποιον να τους λατρεύει για να είναι ευτυχισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Ο Καρκίνος δίνει στο συνήθως εξωστρεφή και περιπετειώδη Πίθηκο την αίσθηση της σπιτίσιας ζωής. Απολαμβάνει την ήσυχη ζωή περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο και θέλει να περνάει τον χρόνο του με την οικογένειά του.

ΛΕΩΝ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτός ο Πίθηκος πρέπει να είναι αρεστός και να τον στηρίζουν. Του αρέσει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του και να γυρνούν κεφάλια στο πέρασμά του. Θέλει να επιδεικνύει τα ταλέντα και την ομορφιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτό το άτομο είναι τελειομανές. Δίνει σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και συχνά είναι εργασιομανές. Μπορεί να αναπτύξει εύκολα μια νέα δεξιότητα, εν μέρει λόγω της εξυπνάδας του.

ΖΥΓΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτό το άτομο ξέρει ακριβώς τι να πει για να πάρει αυτό που θέλει. Είναι γλυκομίλητο και ικανό να γυρίσει μια κατάσταση προς όφελός του. Επίσης, είναι πολύ διπλωματικό και μπορεί να μεσολαβήσει οπουδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι Πίθηκοι είναι αρκετά διασκεδαστικοί. Τους αρέσει να περνούν καλά και μπλέκονται σε περιπέτειες. Ωστόσο, ο Σκορπιός μπορεί να φέρει πονηριά, αρνητικές σκέψεις και δυσπιστία που δημιουργεί δυσκολίες στον χαλαρό Πίθηκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτά τα άτομα είναι ξέγνοιαστα κι έχουν την τύχη με το μέρος τους. Τους αρέσει να σκέφτονται και να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Θα προσπαθήσουν και θα ξαναπροσπαθήσουν, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι γενικά οι πιο αποφασιστικοί και με υψηλούς στόχους απ' όλους. Είναι επιμελείς εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους για να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Με κοφτερό μυαλό σαν ξυράφι, αυτός ο Πίθηκος είναι ένα άτομο με πολύχρωμη και ζωηρή προσωπικότητα. Γεννήθηκε με έντονη περιέργεια και έμφυτη ικανότητα να λύνει προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτά τα άτομα είναι έξυπνα και χαρισματικά. Είναι καλλιεργημένα και κουλτουριάρικα και αναπτύσσουν τα ταλέντα που τους χάρισε ο Θεός. Έχουν, ωστόσο, την τάση να επινοούν διάφορες ιστορίες προκειμένου να γλυτώνουν από τα δύσκολα.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved