Κινέζικη αστρολογία: Το Πρόβατο και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά του Προβάτου (Κατσίκας) σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Το Πρόβατο και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Αυτά τα Πρόβατα λειτουργούν καλύτερα παρασκηνιακά. Μπορεί να είναι πολύ κτητικά στην σχέση τους, αλλά είναι σταθεροί και πιστοί σύντροφοι.

ΤΑΥΡΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγο υλιστές και επιθυμούν τα πλούτη. Αν και δεν τους λείπουν τα χρήματα, βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω απ' όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Έχει χιούμορ και κοινωνικότητα. Αυτό το Πρόβατο είναι θαυμάσιος σύντροφος. Σκέφτεται γρήγορα και θυμάται τα πάντα, ενώ νιώθει άνετα όταν βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένεια ή τους φίλους του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Ευγενικό, τρυφερό, ευαίσθητο, αυτό το άτομο εκφράζει την αγάπη του αλλά έχει ανάγκη και να την εισπράττει. Μπορεί να πιέζεται πολύ αλλά θέλει να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του που είναι πάντα πρώτη σε προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Με μεγάλη αγάπη στη διασκέδαση, αυτοί οι ανεξάρτητοι άνθρωποι είναι λίγο πιο εξωστρεφείς και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ήρεμα Πρόβατα. Είναι δίκαιοι, ειλικρινείς και ευγενικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Υπερβολικά ιδιότροπο, με υψηλές προσδοκίες, αυτό το Πρόβατο συχνά περιμένει πάρα πολλά τόσο από τον εαυτό του όσο και από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Ο Ζυγός – Πρόβατο είναι καλλιεργημένος και με καλλιτεχνική φλέβα. Είναι άνθρωπος του πνεύματος, σοφιστικέ και πάντα ολοκληρώνει ό, τι αρχίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Ο Σκορπιός δίνει στο ήρεμο Πρόβατο ένα μεγάλο κομμάτι επιθετικότητας όμως το ενθαρρύνει να γίνει ανεξάρτητο. Το άτομο είναι πολύ επιθυμητό και έχει μαγνητισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Αυτά τα Πρόβατα χρειάζονται να έχουν αυτάρκεια. Είναι συγκροτημένα όσο κυνηγούν ή κάνουν αυτό που επιθυμούν. Έχουν την ικανότητα να αναλαμβάνουν και να τελειώνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Σε γενικές γραμμές είναι σταθερά σαν βράχοι, αλλά χρειάζονται να αναπνέουν ελεύθερα που και που γιατί πιέζονται αρκετά. Είναι πρακτικά, με πολλούς και υψηλούς στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Υπέροχα, ευρηματικά και ευφάνταστα, αυτά τα πρόβατα είναι πραγματικά ελεύθερα πνεύματα. Είναι άτομα δραστήρια που ζουν μέρα με τη μέρα, στιγμή με στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ - ΠΡΟΒΑΤΟ
Αυτά τα πρόβατα είναι ευγενικά πλάσματα που χρειάζονται ένα υποστηρικτικό σύντροφο για να εκφράσουν όλο το δυναμικό τους. Είναι αρκετά κουλτουριάρικα και συνήθως είναι επαγγελματίες καλλιτέχνες.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved