Κινέζικη αστρολογία: Το Φίδι και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά του Φιδιού σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Το Φίδι και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ - ΦΙΔΙ
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δίνει γενναιότητα και κινητήρια δύναμη. Αυτά τα Φίδια θέλουν να βγάλουν χρήματα αλλά για να το πετύχουν πρέπει να θεωρούν ότι παλεύουν για μια ανταμοιβή των προσπαθειών τους. Είναι αρκετά ανοιχτοχέρηδες και τους αρέσει να μένουν σπίτι με τα παιδιά τους.

ΤΑΥΡΟΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα Φίδια θυμούνται τα πάντα γιατί έχουν πολύ οξεία μνήμη. Μην υποτιμάτε τις δυνατότητες αυτού του Φιδιού, γιατί θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να πάρει αυτό που θέλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΦΙΔΙ
Οι Δίδυμοι - Φίδια είναι ικανοί να σας μεταπείσουν για το οτιδήποτε, έτσι μια αντιπαράθεση μαζί τους είναι χαμένη από χέρι. Συνήθως έχουν μεγάλη μόρφωση αλλά δεκτικοί κι αυτό τους κάνει αρκετά ενδιαφέροντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΦΙΔΙ
Ο Καρκίνος – Φίδι θέλει να αναγνωρίζεται για τις προσπάθειές του. Γι' αυτόν, το να εργάζεται σκληρά για να παρέχει στην οικογένειά του τα πάντα είναι η πρώτη προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ - ΦΙΔΙ
Γεμάτος αυτοπεποίθηση και περήφανος, ο Λέων - Φίδι μισεί να έρχεται δεύτερος. Θέλει να παίρνει τα εύσημα από τους άλλους γιατί ενισχύεται ψυχολογικά, αλλά θα γίνει λίγο αντιπαθητικός, αν κάποιος δεν πάει με τα νερά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΦΙΔΙ
Σε αυτά τα Φίδια αρέσει να λένε στους άλλους τι να κάνουν. Διοχετεύουν την ενέργειά τους για να οργανώσουν διάφορα σχέδια και χρησιμοποιούν την νοημοσύνη τους για τη βελτίωση του τίτλου και της θέσης τους στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ - ΦΙΔΙ
Ένας από τους πιο ωραίους συνδυασμούς, ο Ζυγός - Φίδι είναι ο πιο ευγενικός και χαριτωμένος απ' όλους. Πάντα ακολουθείται από κάποιον που ενδιαφέρεται πολύ γι' αυτόν και θα ερωτευτεί πολύ τον κατάλληλο σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα άτομα έχουν κρυμμένα συναισθήματα και τα αισθήματά τους σπάνια έρχονται στην επιφάνεια. Δεν εκδηλώνουν τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους και δεν διαταράσσονται εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΦΙΔΙ
Γεννήθηκε με υπέροχο γούστο σε όλα. Αυτό το Φίδι είναι το πιο αριστοκρατικό και κομψό. Απολαμβάνει διάφορα πολιτιστικά δρώμενα και θα βρει ένα σύντροφο που να μοιράζεται τα ίδια ιδανικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα Φίδια αυξάνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους μέσω της οργάνωσης και των κινήτρων. Μπορεί να θεωρούνται σνομπ, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά ήσυχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΦΙΔΙ
Ευφυής και ανοιχτόμυαλος, ο Υδροχόος - Φίδι θέλει μεν ένα σύντροφο για να βασίζεται πάνω του, ωστόσο, μισεί τις δεσμεύσεις και χρειάζεται την ελευθερία του χώρου.

ΙΧΘΥΕΣ - ΦΙΔΙ
Αυτά τα Φίδια είναι συμπονετικά και ευαίσθητα στις ανάγκες των άλλων. Επηρεάζονται πολύ συναισθηματικά και όταν ερωτεύονται, δεσμεύονται απόλυτα.

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

Διαβάστε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved