Ζώδια Κινέζικης αστρολογίας: Πώς θα τα κατακτήσετε;

Τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε για να μπορέσετε να κερδίσετε την καρδιά του κάθε ζωδίου

Ζώδια Κινέζικης αστρολογίας: Πώς θα τα κατακτήσετε;

Είναι καλό να γνωρίζετε τι συμπαθεί και τι αντιπαθεί το αντικείμενο του έρωτά σας, ώστε να το αποφύγετε, προκειμένου να το κατακτήσετε ή να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη σχέση μαζί του.

Ποντικός
Δώστε του την αίσθηση της ανεξαρτησίας γιατί δεν κάνει ποτέ πράγματα που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μην επιμείνετε να είναι ακριβής γιατί δεν τηρεί τους χρόνους, απεχθάνεται τη ρουτίνα, την καθημερινόητητα και τις προθεσμίες.

Βούβαλος
Να είστε σαφείς και ξεκάθαροι τι θέλετε από αυτόν αλλά όχι φειδωλοί στα λόγια γιατί αντιπαθεί τις μονολεκτικές τοποθετήσεις. Επίσης, δεν του αρέσουν τα παιχνιδάκια για να τον «ψήσετε και θέλει να αισθάνεται ανασφαλής.

Τίγρη
Τονίστε το Εγώ του και τις προσπάθειές του. Απεχθάνεται να περνά απαρατήρητο το ό, τι κάνει και θέλει να αναγνωρίζεται. Ακόμα, αποφύγετε κριτικές που πιθανόν να τον μειώσουν (έτσι το εκλαμβάνει) και να έχετε καλούς τρόπους.

Λαγός
Να έχετε ψύχραιμη αντιμετώπιση γιατί δεν του αρέσουν οι ευερέθιστοι άνθρωποι. Επίσης, δεν μπορεί τις απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά του και την αποδιοργάνωση.

Δράκος
Να είστε πρόθυμοι να συζητήσετε τι δε σας αρέσει κι αποφύγετε δια ροπάλου τις εντολές. Απεχθάνεται την περίσσια ταλαιπωρία, τους ρηχούς ανθρώπους και αυτούς που δε δίνουν το 100 % του εαυτού τους σε ό, τι κάνουν.

Φίδι
Να είστε ειλικρινείς και ο εαυτός σας γιατί το πρώτο που απεχθάνεται είναι να παραπλανάται και να δημιουργεί άλλη εικόνα από αυτή που ισχύει. Το δεύτερο είναι η αποτυχία. Επίσης μην πετάγεστε να τον διακόψετε, όταν μιλά.

Άλογο
Δώστε του την απαιτούμενη προσοχή και μην του κάνετε σκηνές ζήλιας, καθότι δεν συμπαθεί καθόλου να τον αγνοούν, να τον ζηλεύουν, να τον περιορίζουν ή να νιώθει ότι εξαρτάται από κάποιον.

Πρόβατο
Να γνωρίσετε την οικογένεια και τους φίλους του και να τους αποδεχτείτε και μην διανοηθείτε να τον ξεκόψετε από αυτούς. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε επίσης τους καυγάδες και τις εντάσεις και να είστε υποστηρικτικοί μαζί του.

Πίθηκος
Να μην τον «μαντρώσετε» για να έχετε την αποκλειστικότητά του. Θέλει κόσμο γύρω του, να είναι δημοφιλής και δεν μπορεί κάτσει σε μια μεριά. Επίσης αντιπαθεί τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ ή δε γελούν με τα αστεία του.

Πετεινός
Εκτιμά πολύ το έξυπνο χιούμορ σε κάποιον όχι όμως τις πλάκες, ιδιαίτερα όταν γίνονται εις βάρος του γιατί δεν του αρέσει να τον διακωμωδούν. Επίσης απεχθάνεται τη βρωμιά, την αγένεια και τους ανθρώπους χωρίς στόχους στη ζωή τους.

Σκύλος
Να είστε δίκαιοι στην κρίση σας και να δείχνετε ευαισθησία. Άνθρωποι που πληγώνουν τα συναισθήματα των άλλων αυτόματα για το Σκύλο γίνονται αντιπαθείς, όπως επίσης οι επιθετικοί ή οι άδικοι στη μεταχείρισή τους.

Χοίρος
Να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι γιατί οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά ή τσακωμός τον αποξενώνει. Επίσης, αν κρύβετε σκελετούς στη ντουλάπα σας, καλό είναι να το πείτε, πριν το μάθει από αλλού. Εκτιμά πολύ τους ανθρώπους που ξέρουν να μαγειρεύουν.

Διαβάστε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved