Ζώδια: Πώς θα ξεφορτωθείτε τους ανεπιθύμητους θαυμαστές;

Οδηγίες για να διώξετε όσους δεν θέλετε πια στη ζωή σας

Ζώδια: Πώς θα ξεφορτωθείτε τους ανεπιθύμητους θαυμαστές;

Αν θέλετε να δείξετε κόκκινη κάρτα σε κάποιο πρόσωπο, κλείστε του το ραντεβού της καταστροφής κι ανάλογα με το ζώδιό του ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες!

Κριός

Μόλις πάει να μιλήσει για τον εαυτό του, αυξήστε τον τόνο της φωνής σας και μην τον αφήσετε να σταυρώσει κουβέντα. Για καλύτερα αποτελέσματα μάλιστα αρχίστε όλες σας τις προτάσεις με το «Εγώ».

Ταύρος

Προτείνετε ένα εστιατόριο, διαλέξτε τα πιο ωραία και ακριβά πιάτα και μόλις έρθει ο λογαριασμός, πέστε του ότι ξεχάσατε το πορτοφόλι σας ή πηγαίνετε στην τουαλέτα για να τα πληρώσει αυτός.

Δίδυμοι

Πηγαίνετε κάπου όπου απαιτείται ησυχία και κάθε φορά που θα πάει να ανοίξει το στόμα του να του λέτε «σσσουτ»! Προτιμείστε επίσης τα μέρη που απαγορεύονται τα κινητά.

Καρκίνος

Πέστε του ότι ήρθε η ώρα να του αποκαλύψετε το μυστικό σας ότι δηλαδή δεν είστε για οικογένεια γιατί δεν μπορείτε να κάνετε παιδιά λόγω μιας κληρονομικής σας ασθένειας. Ή ότι το επιχειρήσατε ήδη μια φορά αλλά αποτύχατε και δεν πρόκειται να το ξανακάνετε.

Λέων

Την ώρα που σας μιλάει στρέψτε την απόλυτη προσοχή σας σε κάποιον άλλον ή άλλην καρφώνοντάς τον και επαναλάβετε συχνά το «ναι ε;» με ύφος αδιάφορο.

Παρθένος

Κάντε του στο κάθε τι που θα πει ή θα κάνει κριτική και ανά τρεις και δύο διορθώστε τον. Αν δεν μπορείτε, τότε φάτε κάτι λιπαρό π.χ. γαρίδες σαγανάκι και προσπαθήστε να τον αγγίξετε με τα λερωμένα χέρια σας.

**Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ**

Ζυγός

Τραβήξτε την προσοχή με αρνητικό τρόπο. Ντυθείτε πρόχειρα και τελείως αταίριαστα, μιλήστε ή γελάστε δυνατά, ρευτείτε, βρίστε και γενικώς καταπατήστε όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.

Σκορπιός

Αρχίστε να μιλάτε και να εκθειάζετε τον ή την πρώην σας. Εδώ χρειάζεται προσοχή να μην το παρακάνετε, ιδίως αν αναφερθείτε στις καταπληκτικές του επιδόσεις στο σεξ, αν θέλετε να φύγετε σώοι από το ραντεβού.

Τοξότης

Απορρίψτε όλες τους τις ιδέες μία προς μία. Πείτε ότι δεν έχετε μία, ότι πρέπει να σοβαρευτεί, ότι είστε κουρασμένοι, ότι έχετε τα κάτω σας ή βαριέστε να κάνετε το οτιδήποτε πέρα από το να φάτε και να ξαπλώσετε.

Αιγόκερως

Πείτε του ότι ζείτε για το τώρα και σκασίλα σας τι θα γίνει μετά από ένα ή πέντε χρόνια, αφού δεν έχετε κανέναν στόχο ή καμιά διάθεση να κάνετε καριέρα κάπου παρά μόνο να την αράξετε, να πέφτει το μεροκάματο και ό, τι βρέξει ας κατεβάσει...

Υδροχόος

Βάλτε ένα μπουζουκοτράγουδο στο κινητό σας και αφήστε το να κτυπάει, τραγουδώντας το, πέστε του ηλίθια γλυκόλογα και πηγαίνετέ τον στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή την ψησταριά, παραγγείλετε δύο από όλα με μπόλικο τζατζίκι και πατάτες τηγανιτές και φάτε με τα χέρια.

Ιχθύες

Γίνετε ο "αντίχριστος" και αναλύστε πόσο δεν αντέχετε τους κλάψες, τους αρρώστους, τους ζητιάνους, τους μετανάστες, τα αδέσποτα και τους ναρκομανείς. Μη δείξετε καμία συμπάθεια και καμία επιείκεια σε κανέναν.

Τώρα, αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιάσει και παραμείνουν δίπλα σας, συνεχίζοντας να σας θέλουν, μήπως (λέμε μήπως) να το ξανασκεφτόσασταν και να τους δίνατε μια ακόμα ευκαιρία;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved