Ζώδια: 12 Άντρες σε ερωτικές περιπέτειες

Οι 12 άντρες του ζωδιακού και η ερωτική τους συμπεριφορά

Ζώδια: 12 Άντρες σε ερωτικές περιπέτειες

Παραμερίστε ντροπές και ενοχές και ανακαλύψτε ποιος σας ταιριάζει περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Ο κύριος Κριός δεν θα σας απογοητεύσει. Βέβαια, αν είστε κάποια από τις κύριες που είναι ντροπαλές και δεν θέλουν πολλά, καλύτερα να τον αποφύγετε. Το αίμα κυλάει ορμητικά στις φλέβες ενός Κριού κι αν φτάσετε μέχρι το κρεβάτι, θα πρέπει να είστε έτοιμες για τα πυροτεχνήματα που θα ακολουθήσουν. Αν φοράτε ρούχα προφανώς θα σας τα βγάλει πολύ γρήγορα ή για να πούμε την αλήθεια θα σας τα...σκίσει. Όταν σας θέλει, σας θέλει πραγματικά και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Χμ..τώρα που το σκέπτομαι ίσως και να μπορεί… Ένα σκαμνί, ένας τοίχος, το πάτωμα. Τρελαίνεται για την υποταγή κι ίσως να στριμώξει μια γυναίκα σε έναν τοίχο ή πάλι να την βάλει να καθίσει σε ένα σκαμπό στα τέσσερα ενώ εκείνος θα είναι από πίσω θα κινείται πολύ γρήγορα. Μμμ... ντρέπεστε;
Να είστε έτοιμη να δεχτείτε το απροσδόκητο. Για παράδειγμα τα λακτίσματα στον πισινό, το τράβηγμα των μαλλιών και η σκληρή φρασεολογία του είναι κομμάτια της σεξουαλικής συμπεριφοράς του. Κι αν τολμήσετε να κλαψουρίσετε, αυτό θα αυξήσει την απόλαυση του.
Αυτός ο άνδρας εμφανίζεται με περίεργες ιδέες που σοκάρουν τους άλλους, οπότε το ομαδικό σεξ δεν τον φέρνει σε αμηχανία. Άλλωστε του αρέσει να αποδεικνύει την σεξουαλική του ρώμη. Με μια υποσημείωση, όμως: Ο άνδρας Κριός δεν θα πάρει ποτέ τον παθητικό ρολό γιατί αυτή η στάση είναι μια ‘απειλή’ για τον ανδρισμό του.
Ερωτικό σημείο τους είναι τα άκρα των νεύρων που βρίσκονται στα... κεφάλια τους και στην περιοχή γύρω από το πρόσωπο τους. Περάστε τα χεριά σας μέσα στα μαλλιά του ή δαγκώστε απαλά το αυτί τους και θα τους ανάψετε στο πιτς φυτίλι!

Διαβάστε επίσης: Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος πάλι απολαμβάνει να κάνει σεξ. Άλλωστε εκτιμά όλα τα όμορφα πράγματα που μπορεί να του προσφέρει η ζωή. Καλό φαγητό, καλό ποτό και καλό σεξ. Και τα απολαμβάνει εξίσου ίσως κι όλα μαζί στην πράξη. Τα γούστα του είναι λάγνα και ανδροπρεπή. Ένας άνδρας με όλη την σημασία της λέξης. και ένα μέρος αυτής της σιγουριάς του μπορεί να εντοπιστεί στη σεξουαλικότητα του.
Βγαίνοντας ραντεβού μαζί του θα περάσετε όμορφα αφού σας πάει σε ένα καλό εστιατόριο με καλό κρασί (μην ξεχνάμε τα βασικά ) και αφού σας περιποιηθεί και σας κάνει να νιώσετε κολακευμένη από το ενδιαφέρον του, θα σας οδηγήσει προφανώς σε κάποιο ξενοδοχείο ή στο κομψό του διαμέρισμα. Ένας φίλος μου Ταύρος μου είπε πως αφήνει την γυναίκα να διαλέξει εκείνη που θα πάνε, για να την κάνει να νιώσει ασφαλής και να του παραδοθεί εύκολα. και τότε θα δείτε τον αληθινό Ταύρο να σας ορμάει σαν να είστε το κόκκινο πανί. Τα ερωτόλογα που χρησιμοποιεί και η ήπια και προσεκτική του προσέγγιση αφήνουν μια γυναίκα να χαλαρώσει.
Μην εκπλαγείτε αν ο ίδιος ξεκινήσει την εξερεύνηση του από τα πόδια σας. Του αρέσει να γλείφει τα πόδια των γυναικών και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Μην τον ενοχλείτε αναγκάζοντάς τον να βιαστεί, η τελετουργία είναι δική του και θα προχωρήσει με το πάσο του.
Χαρακτηριστικό των Ταύρων είναι και η ευαισθησία τους στις οσμές του σώματος, οπότε αν τον δείτε να χώνει το πρόσωπο του στην μασχάλη σας και αρχίζει να... ρουθουνίζει μην απορήσετε. Μην σκεφτείτε αν το αποσμητικό σας διαρκεί ακόμη. Οι φυσικές μυρωδιές του σώματος είναι που τους εξιτάρουν!!!
Το «ζώο που ξυπνάει μέσα του» συχνά δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί άνετα να τα βγάλει περά με περισσότερες από δυο συντρόφους ταυτόχρονα και πολλές φόρες να ανακατέψει τα φύλα. Μην σοκάρεστε, ο ακόρεστος σεξουαλισμός τους και η απίστευτη αντοχή τους οδηγούν σε τέτοιου είδος πειράματα.
Γνωστό σημείο ερεθισμού ενός Ταύρου ο λαιμός τους. Αγγίξτε τον στην βάση του λαιμού του σε κάθε τυχαία κίνηση σας και θα τον δείτε να...τινάζεται.ΔΙΔΥΜΟΣ

Ναι, ναι! O κύριος Δίδυμος είναι ο τύπος της επικοινωνίας και δεν βάζει γλώσσα μέσα.. Ούτε στο κρεβάτι!!! Είναι ικανός να πιάσει κουβέντα για τα πιο ασήμαντα πράγματα την ώρα της σεξουαλικής συνεύρεσης. Αλλά ποιά δεν λατρεύει αυτόν τον παιχνιδιάρη κύριο;
Τα παιχνίδια τον ενθουσιάζουν ακόμη περισσότερο αν συνοδεύονται από...ήχο και εικόνα. Τρελαίνεται επίσης για τα προκαταρκτικά χάδια. Θα παίξει μαζί σας, μπορεί να σα δαγκώσει λίγο το αυτί,να γρατσουνίσει λίγο την πλάτη σας ή να σκαρφιστεί κάποιο παιγνιδιάρικο τρόπο για να σας βγάλει τα ρούχα. Είναι ικανός να σας ζητήσει να παίξετε ακόμη και μια παρτίδα στριπ πόκερ έτσι απλά γιατί του αρέσει να συνδυάζει την φαντασία με το παιχνίδι. Είναι όμως ένας άντρας που λέει ακριβώς σε μια γυναίκα αυτό που θέλει να ακούσει και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έξαψης και ρομαντισμού, ανάμικτου με έναν ωμό ρεαλισμό. Όμως προσοχή, μην δίνετε πολύ πίστη σε όσα λέει.
Το ομαδικό σεξ είναι ιδιαίτερα αγαπητό ανάμεσα στους Διδύμους γιατί τους δίνει την δυνατότητα να είναι και ηθοποιοί και θεατές. Διασκεδάζουν με τις πολλαπλές και ποικίλες εμπειρίες που μπορεί να τους προσφέρει. Άλλωστε η ποικιλία είναι το κύριο συστατικό της ζωής του.
Ο άντρας Δίδυμος επίσης θα χρησιμοποιήσει διάφορα σύνεργα για την σεξουαλική πράξη, σκληρά χάπια, συσκευές που μεγαλώνουν το γεννητικό του όργανο και διάφορα σπρέι που διευκολύνουν την σεξουαλική πράξη. Μην είστε στενόμυαλοι και τους κρίνετε γιατί απλά οι Δίδυμοι είναι αιωνίως περίεργοι.
Τώρα αν θέλετε να εξάψετε τον πόθο ενός άνδρα Διδύμου αγγίξτε τον στα χέρια ή τα μπράτσα. Πάρτε τα δάχτυλα του χεριού του στο στόμα σας και παίξτε με αυτά. Αυτό και μόνο είναι ικανό να πυροδοτήσει τη φαντασία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ποτέ μην πείτε σε άντρα Καρκίνο: «μήπως έχουμε συναντηθεί κάπου;». Οι Καρκίνοι έχουν φοβερή μνήμη και θυμούνται κάθε περιστατικό, κάθε μέρος και κάθε πρόσωπο. Άλλωστε είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τους που τους κάνει κατάλληλους και ιδανικούς εραστές.
Ο άνδρας Καρκίνος ενδιαφέρεται να σας ικανοποιήσει και να σας κάνει ευτυχισμένη. Θυμάται το καθετί που έκανε και διέγειρε το πάθος μιας γυναίκας. Τα βήματα του είναι μελετημένα και όχι βιαστικά. Αγαπημένη του τεχνική-εκτός από την μωρουδίστικη αγκαλιά του-το ζευγάρωμα χωρίς χέρια (ακροβάτης μπορεί να το κάνει μόνο αυτό!). Καθώς δένει τα χέρια πίσω στην μέση προσπαθεί να κάνει έρωτα με αδέξιες κινήσεις.
Επίσης έχει μια μαεστρία στα δάχτυλα του, κάτι που τον κάνει ειδικό στον ερεθισμό μιας γυναίκας.
Προειδοποίηση: Πρόσεξτε τον τα βράδια με πανσέληνο, γιατί η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κυκλοθυμική. Εγώ βέβαια θα σας πρότεινα να τον πάτε κοντά στην θάλασσα που λατρεύει και να τον οδηγήσετε στα μονοπάτια του έρωτα κάτω από το φως της Σελήνης.. Θα σας λατρέψει σαν Θεά.
Ευαίσθητη περιοχή του είναι το στήθος. Αγγίξτε το με τα δάχτυλα σας, φιλήστε το η δαγκώστε το απαλά και θα τον ακούσετε να...βαριαναστενάζει. Φυσικά, ο ίδιος τρελαίνεται να βλέπει και να αγγίζει το δικό σας, ιδιαίτερα αν έχει... εξαιρετικά προσόντα.
Εκτός από τη λατρεία του στήθους (κατάλοιπο από την μαμά) του αρέσουν και τα εσώρουχα με λεπτά κορδόνια. Το παρατραβηγμένο βέβαια είναι ότι πολλές φορές τα φορά.... και ο ίδιος!!!ΛΕΩΝ

Η εποχή του κυνηγιού δεν τελειώνει ποτέ για έναν άντρα Λέοντα. Άλλωστε ποια γυναίκα θα ήθελε να τελειώσει; Μιλάμε για Το Αρσενικό. Θα μου πείτε κόψε κάτι αλλά δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά σε έναν βασιλιά; Η αντοχή του είναι αξιοσημείωτη και η όρεξη του για έρωτα μεγάλη. Βέβαια, αν σας τραβήξει από τα πόδια και σας σύρει σε ένα κρεβάτι χωρίς προκαταρκτικά, μην του γκρινιάξετε. Γι’ αυτόν η ευχαρίστηση μιας γυναίκας πηγάζει μόνο και από ότι πήγε μαζί του. Μμμ... τι μας λες;
Να μην αναφερθώ και στην ανάγκη έλεγχου και υποταγής που βρίσκει πλήρως εφαρμογή όταν κάθεται σε μια καρέκλα και απολαμβάνει τις στοματικές σας περιποιήσεις. Ένας γνωστός μου Λέων, μου είπε ότι χαίρεται να βλέπει μια γυναίκα να του κάνει στοματικό έρωτα, γιατί του προκαλεί θαυμασμό. Όχι η γυναίκα…
Επίσης η ιεραποστολική στάση είναι τέλεια γι αυτόν. Γνωρίζει την δύναμη του και δεν χρειάζεται να σπαταλιέται σε πειραματισμούς και οτιδήποτε νεωτεριστικό. και εσείς ντε, μην μένετε βουβή και απαθής. Φωνάξτε χωρίς έλεγχο, άλλωστε έτσι θα του δείξετε την επιβεβαίωση σας ότι είναι ο καλύτερος στο είδος του. Για να τον ανάψετε ακόμη περισσότερο αξιοποιείστε τα ευαίσθητα σημεία του. Η πλάτη και η σπονδυλική στήλη γενικότερα είναι οι πλέον ερωτογενείς ζώνες. Γαργαλήστε ή ξυστέ την πλάτη τους με τα νυχιά σας. Θα τον δείτε να βρυχάται σαν αληθινό λιοντάρι.
Μόνο μια χάρη... Αποφύγετε τους καθρέπτες γιατί είναι ικανός να κοιτάζεται συνέχεια...
Αν πάλι δείτε κάποιον ύποπτο κύριο με καμπαρτίνα ή αδιάβροχο να την ανοίγει και να επιδεικνύει την γύμνια του μην αναρωτηθείτε τι ζώδιο μπορεί να είναι. Αυτό το είδος επίδειξης είναι κοινό ανάμεσα στους Λέοντες.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν πρόκειται να υποδεχθείτε έναν Παρθένο στο σπίτι σας θα πρέπει απαραιτήτως να το τακτοποιήσετε επιμελώς. Ίχνη σκόνης, τασάκια γεμάτα γόπες, πεταμένα κουτιά από delivery, βρώμικα σεντόνια και ιδίως ένα απεριποίητο μπάνιο είναι ότι πρέπει για να τον στείλετε από εκεί που ήρθε. Θα πρέπει επίσης να ανασύρετε τους καλούς τρόπους που σας είχε μάθει η μαμά σας και γενικά να είστε ήπιων τόνων.
Θα μου πείτε βέβαια τόσος κόπος για έναν μίζερο ή «ξινό» Παρθένο;
Εντάξει δεν φημίζεται για την φαντασία του στο σεξ και ίσως πριν φτάσετε στην μεγάλη στιγμή θέλει να το συζητήσετε γιατί το τι σας αρέσει αλλά παρόλα αυτά θα δουλέψει (ακριβολογώ...) με πολύ ζήλο για την ευχαρίστηση σας. Ξέρω βέβαια πως ο άνδρας από πάνω και η γυναίκα από κάτω, σκεπασμένοι με τις κουβέρτες, δεν είναι και η αγαπημένη σας στάση. Όμως όλα διορθώνονται! Αν του προτείνετε κάτι διαφορετικό, μπορεί και να του κινήσετε την περιέργεια και την προθυμία να σας εξυπηρετήσει. Απλά μην το κάνετε πολύ απότομα...
Οι ιστορίες που ακούγονται για την αδράνεια του απέναντι στο σεξ μπορεί και να μην είναι ψεύτικες αλλά εσείς προσπαθήστε γιατί είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένη τέτοια μελετημένη και μεθοδική προσέγγιση της γυναίκειας ανατομίας.
Αν θέλετε να προκαλέσετε ερεθισμό σε ένα Παρθένο να θυμάστε πως η περιοχή γύρω από το στομάχι είναι μία «φλογερή» ερωτογενής ζώνη. Πάρτε ένα λαδί και αλείψτε τον κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ή ακόμη καλύτερα επιτρέψτε του να σας κάνει το ίδιο. Λιώνει για την παροχή υπηρεσιών και θα τον διεγείρετε αφάνταστα!
Ααα!!! Μην ξεχάσω μπορεί να είναι καταπληκτικός συλλέκτης πορνοφιλμ ή πορνοπεριοδικών! Μην παραλείψετε να τους ρίξετε μια μάτια...

Διαβάστε επίσης: Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τουςΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι πολύ ελκυστικός τόσο μεταξύ των γυναικών όσο και μεταξύ των αντρών. Και πώς να μην είναι; Ο συνδυασμός του περίτεχνου έρωτά του (είναι εξπέρ σε οποιοδήποτε είδος...γαργαλίσματος), με την πολύ καλή γνώση της γυναίκειας ανατομίας και η δραστήρια ερωτική φαντασία του μπορεί να τον αναδείξει σε έναν από τους καλυτέρους εραστές.
Καθίστε αναπαυτικά γιατί ξέρει πώς να χαϊδέψει μια γυναίκα. Όταν θα προχωρήσει θα είναι ήδη φτιαγμένος. Δεν του αρέσει ο άγριος και ωμός έρωτας.
Προσέξτε πολύ το περιβάλλον σας. Ο Ζυγός επηρεάζεται καταλυτικά από την ατμόσφαιρα γύρω του. Διαλέξτε έναν απαλό φωτισμό, ένα ήσυχο μέρος, στρώστε τα σατέν σεντόνια, ανοίξτε την σαμπάνια (όχι της Τζούλιας) και αγγίξτε τον. Δεν θα σας απογοητεύσει στα προκαταρκτικά είναι επινοητικός, υπομονετικός και στοργικός. Θα σας φιλήσει, θα σας αγκαλιάσει και μπορεί με την γλώσσα του να σας βάλει φωτιές ακόμη και στα πιο απόκρυφα σημεία.
Όμως να ξέρετε ότι δεν είναι πιστός, επειδή σπάνια αισθάνεται μια βαθιά αγάπη. Οπότε δεν βρίσκει τίποτα κακό στο να έχει ταυτόχρονα δυο ή περισσότερους δεσμούς. Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψω να σας πω ότι του αρέσει να παρακολουθεί αλλά ζευγάρια να κάνουν έρωτα άσχετα αν είναι θηλυκά ή αρσενικά ή ανάμικτα. Λέτε να παίρνει ιδέες για το πώς να βελτιώσει την τεχνική του;
Συχνό σπορ ανάμεσα στους Ζυγούς είναι και η αυτοϊκανοποίηση, άλλωστε μην ξεχνάμε διαθέτουν ένα είδος ναρκισσισμού και νιώθουν πολύ καλά με την σεξουαλικότητα του κορμιού τους. Γι’ αυτό, αν τον θέλετε εντελώς δικό σας, καλού κακού απομακρύνετε οποιοδήποτε αντικείμενο έχει μια τρύπα στην μέση. Για ευνόητους λόγους είναι...επικίνδυνο.
Αν θέλετε να ερεθίσετε έναν Ζυγό ακουμπήστε τον με το στήθος σας χαμηλά στην πλάτη του. Δεν χρειάζεται να το ξανακάνετε.. Έχει πάθει το ηλεκτρικό σοκ με την πρώτη.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άνδρας Σκορπιός είναι ένας πραγματικός επιβήτορας με ακόρεστη επιθυμία για σεξ. Παλεύει για την κυριαρχία,για τον πλήρη έλεγχο πάνω στην λίμπιντο του, τα αισθήματα του και...εσάς.
Αν σας θέλει ερωτικά είμαι σίγουρη πως θα το καταλάβετε αμέσως. Άλλωστε δεν νομίζω ότι από την στιγμή που ερεθιστεί θα σας απομείνει και πολύς χρόνος … Απλά σκεφτείτε έναν κομήτη με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούει στην επιφάνεια της γης. Χμ ίσως και να τα παραλέω, αλλά άμα δοκιμάσετε την εμπειρία μπορεί και να αναθεωρήσετε.
Έρχεται δυναμικά, τα φιλιά του δεν είναι παιδικά αλλά «σκληρά» φιλιά ενός άντρα. Του αρέσει να δαγκώνει, να ρουφά και ίσως να σας τσιμπήσει ή να σας πιέσει τόσο δυνατά που να σας αφήσει μελανιές. Ο πόνος που προκαλεί στην γυναίκα τον διεγείρει αφάνταστα. Αγαπημένη του ερωτική φαντασίωση είναι η σεξουαλική βία και τα σωματικά βασανιστήρια. Κάτι που μπορεί να γίνει και πράξη, ιδιαίτερα αν η αγαπημένη του δείχνει τάσεις...αυτονόμησης.
Ο έρωτας μαζί του μπορεί να φτάσει στα πιο μεγάλα ύψη του πάθους ή να κατρακυλήσει στις πιο άθλιες πράξεις. Τίποτε δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να φτάσει στον στόχο του. Αν είστε απρόθυμη να δοθείτε, θα κάνει στην κυριολεξία το καθετί,θα κάνει οποιαδήποτε κίνηση για να σας κάνει να οπισθοχωρήσετε. Αν όλα αυτά αποτύχουν, τότε λυπάμαι αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένη για όλα…
Ο Σκορπιός συχνά αντλεί ευχαρίστηση από τον πόνο του άλλου-συχνά και το δικό του-και αυτό τον οδηγεί σε σαδο-μαζοχιστικές πρακτικές. Σχοινιά, χειροπέδες, μαστίγια και διάφορα ερωτικά αξεσουάρ που προκαλούν πόνο αλλά και ηδονή είναι πιθανότατα μες το συρτάρι του.
Είναι ένα ζώο με απεριόριστη σεξουαλικότητα και στο κρεβάτι θα έχετε περισσότερα από όσα ζητάτε. Γι’ αυτόν δεν υπάρχουν φράγματα,ούτε σεμνοτυφίες. Κάθε ερωτική πράξη πρέπει να παράγει το μάξιμουμ της ηδονής. Αν θέλετε να φλερτάρετε με τον κίνδυνο και δεν αντέχετε τις συνέπειες απλώς κρατηθείτε μακριά..
Όπως θα έχετε ήδη υποθέσει, το πιο hot ερωτικό σημείο ενός Σκορπιού είναι τα γεννητικά του όργανα. Ακόμη και ένα πολύ ελαφρύ ερωτικό χάδι γύρω από την επίμαχη περιοχή μπορεί να τους κάνει να τους παίζετε στα δάχτυλα…ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρετε το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου που λέει «Ήταν ένας γάτος μαύρος πονηρός, κάθε που βράδιαζε ντύνονταν γαμπρός»; Ταιριάζει τέλεια στον κύριο Τοξότη μας. Αυτός ο άντρας είναι μια μέλισσα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι και μαζεύει το νέκταρ της καθεμίας!
Σίγουρα δεν είναι ο πιστός άνδρας του ζωδιακού και το σεξ μαζί του μπορεί να μην είναι τα πυροτεχνήματα στον ουρανό που θα θέλατε να δείτε. Αλλά ο σκανδαλιάρης και παιχνιδιάρης κύριος θα σας αποζημιώσει σε φαντασία και ποικιλία. Μαζί του το σεξ είναι σαν να πηγαίνετε στο λούνα παρκ. Η έξαψη για αυτόν βρίσκεται στην διασκέδαση, στο παιχνίδι και στα προκαταρκτικά. Θα δοκιμάσει οποιαδήποτε στάση. Απλά ίσως το κάνει πολύ γρήγορα και μείνετε με την χαρά. Όμως θα σας αποζημιώσει γιατί έχει τεράστια αντοχή και όρεξη για περισσότερες από μια φορές. Δεν ξέρω αν προτιμάτε την ποιότητα η την ποσότητα. Your choice!
Ο Τοξότης επίσης ρέπει προς τον φετιχισμό και τρελαίνεται για τα γυναίκεια πόδια. Ένα εφαρμοστό διάφανο καλσόν που αφήνει να φαίνονται οι γλουτοί και οι μηροί μέσα από αυτό είναι ικανά να τον εξιτάρουν. Μυστικό: Καλύτερα μην το βγάζετε καθόλου ή προτιμήστε καλσόν αυτοκίνητου που είναι ανοικτά στην επίμαχη περιοχή... Θα σας λατρέψει!
Αγαπημένη στάση του είναι εκείνη που αγκαλιάζει τη γυναίκα από πίσω (νομίζω ότι το είπα όσο πιο κομψά γίνεται).
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του άνδρα Τοξότη είναι ότι χρησιμοποιεί πολύ καλά την γλώσσα και τα χέρια του ταυτόχρονα. Μπορεί να σας μιλάει, να σας φιλάει, να σας δαγκώνει και τα χέρια του να βρίσκονται οπουδήποτε πάνω σας και να διατρέχουν το κορμί σας. Σαν μικρό χταπόδι που δουλεύει πάνω σας...
Όπως και να έχει, αν θέλετε να κρατήσετε ήσυχο για λίγη ώρα τον αεικίνητο Τοξότη στο κρεβάτι σας φιλήστε τον στους μηρούς ή σύρετε την γλωσσά σας από το γόνατο μέχρι τον καβάλο. Θα τον αποστομώσετε. Για λίγο…ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας αυτός έχει την ίδια ακόρεστη σεξουαλικότητα ενός Σκορπιού και θεωρεί το σεξ τόσο απαραίτητο όσο ένας Ταύρος. Ένα ωραίο μίγμα φιλήδονου και θερμόαιμου άνδρα που καμία γυναίκα δεν θα του αντιστέκεται. Αν πάλι του αντισταθεί και τον απορρίψει, εκείνη χάνει, γιατί το σεξ-μετά τη διοίκηση-είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να προσφέρει.
Έχει απίστευτες αντοχές και τρομερό αυτοέλεγχο. Είναι από τους άντρες που θα φτάσουν πολύ κοντά στην κορύφωση θα σταματήσουν, θα ασχοληθούν με την γυναίκα, θα την ανεβάσουν στα ύψη και θα περιμένουν την κοινή κορύφωση. Είναι περήφανος όταν μπορεί να σας ικανοποιήσει, απλά δώστε του να καταλάβει ότι τον θέλετε και ότι σας αρέσει ο έρωτας μαζί του.
Το μέρος που θα κάνετε έρωτα θα πρέπει να είναι κομψά επιπλωμένο και πολυτελές γιατί ο Αιγόκερως σιχαίνεται οτιδήποτε φτηνό και βρώμικο. Απαλός φωτισμός, χαλαρή μουσική, λίγο ποτό, αναμμένο τζάκι και εσείς ξαπλωμένη σε μια προβιά να του κάνετε μασάζ ανεβαίνοντας από την μέση ως την πλάτη κυκλικά. Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό για τον άνδρα Αιγόκερω. Μέχρι την στιγμή που του λέτε ναι…
Γιατί αν τυχόν και του πείτε όχι, πραγματικά μπορεί να δείτε ένα άλλο πρόσωπο, που πλησιάζει πολύ την ιδιοσυγκρασία του άνδρα Σκορπιού.
Τότε μπορεί πραγματικά να σας πονέσει. Να σκίσει τα ρούχα σας, να σας ζουλήξει, να σας τσιμπήσει και να σας φιμώσει. Όσο θα προσπαθείτε να τον αποφύγετε, τόσο πιο ορμητικός θα γίνεται. Και μπορεί να ξεπεράσει τα όρια θεωρώντας δεδομένο ότι σας αρέσει… Στην πραγματικότητα ο άνδρας Αιγόκερως δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τις γυναίκες και δυσκολεύεται να τις δει ισότιμα. Εκείνο που σκέφτεται περισσότερο και... φορτσάρει είναι η ενδεχόμενη αποτυχία του να σας «τουμπάρει» και η σύγκριση του με άλλους αρσενικούς...
Διαδομένο ερωτικό αξεσουάρ ανάμεσα στους άντρες Αιγόκερους το δονούμενο ερωτικό δαχτυλίδι. Οπού εκτός από ότι διατηρεί την σεξουαλική ρώμη, την ενισχύει για λίγο περισσότερο προσφέροντας μέγιστη απόλαυση και στην σύντροφο τους.
Για να ανεβάσετε τον ερωτικό πυρετό σε έναν Αιγόκερω αγγίξτε τον πίσω από το γόνατο ή γύρω από τον αφαλό. Επίσης έχω ακούσει ότι τρελαίνονται με το ξύσιμο της μασχάλης. Είναι μια πηγή σεξουαλικής ηδονής. Αν με ρωτούσατε πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να σας απαντήσω ευθέως γιατί θα με κόψουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και κάτι θα βρείτε!ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόλις βρήκατε το ταίρι σας για να δοκιμάσετε το Κάμα Σούτρα.!
Ο άνδρας Υδροχόος όταν δεν χάνεται στις ονειροπολήσεις και δεν σπαταλά την σεξουαλική του ενέργεια στις φαντασιώσεις και την αυτοϊκανοποίηση του, μπορεί να γίνει ένας παρά πολύ εφευρετικός εραστής.
Θα σας πλησιάσει με αργό και μελετημένο τρόπο και θα περάσει μεγάλο διάστημα προτού μπει στο «ψητό». Στην αρχή θα παίξει με το μυαλό σας, μετά θα σας εισάγει σε μια ποικιλία προκαταρκτικών σαν πραγματικός καλλιτέχνης σε τέτοιο βαθμό που ίσως να… τελειώσει εκεί όλο το θέμα. Καλό είναι μερικές φορές να σπρώχνετε λίγο την κατάσταση, αν δεν θέλετε να μείνετε μόνο στο ορεκτικό. Το κυρίως πιάτο που προσφέρει είναι εξίσου σκανδαλώδες και εξωτικό. Είναι ένας αληθινός...επιστήμονας του σεξ και θα είναι πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε του προτείνετε. Αν η γυναίκα του προτείνει ένα ερωτικό τρίγωνο αυτός θα είναι μέσα. Την επομένη εβδομάδα ίσως να φέρει αυτός τον τέταρτο…
Διάβασα ότι μια «ξανθιά» κυρία που είχε σύντροφο Υδροχόο ήθελε να βρει έναν τρόπο να τον πείσει να της κάνει στοματικό έρωτα. Πήγε και ρώτησε λοιπόν με ποιο τρόπο θα το κατάφερνε και της είπαν να βάλει λίγο μέλι. Το κόλπο έπιασε. Από εκείνη την στιγμή ο Υδροχόος της ζήταγε και άλλη γεύση κάθε φορά!
Βαριέται πολύ εύκολα μια στάση και θα δοκιμάσει τα πάντα αρκεί να αντλήσει ευχαρίστηση. Όμως το μεγαλύτερο μέρος της ευχαρίστησης του προέρχεται από την πνευματική κατάκτηση της γυναίκας, οπότε η πραγματική σεξουαλική πράξη έρχεται σε δευτερεύουσα μοίρα.
Έχει μεγάλη σεξουαλική φαντασία και μπορεί να γίνει πολύ ερεθιστικός για την κατάλληλη γυναίκα…
Οι ερωτογενείς ζώνες του βρίσκονται στους αστράγαλους και τις γάμπες. Δοκιμάστε να κάνετε έρωτα όρθιοι, όπου η γυναίκα τυλίγει τις γάμπες γύρω από τα γόνατα του άνδρα. Οποιοδήποτε άγγιγμα σε αυτά τα σημεία είναι ικανό να του προκαλέσει ερωτική διέγερση.ΙΧΘΥΣ

Ο άντρας Ιχθύς είναι ο πιο ερωτιάρης αρσενικός του ζωδιακού. Συνήθως μπλέκεται σε παράνομους κρυφούς δεσμούς με παντρεμένες γυναίκες και βέβαια αδιαφορεί αν το σεξ είναι νόμιμο η παράνομο!
Αγαπημένη του στάση είναι αυτή που κάθεται σε μια καρέκλα με τη γυναίκα πάνω του και τετ α- τετ. Ένα άλλο παιχνίδι που του αρέσει είναι το «φωτιά και πάγος». Ευτυχώς τα κεριά και τα παγάκια υπάρχουν σχεδόν παντού... Δοκιμάστε να βάλετε πάγο στο στόμα σας κατά την διάρκεια του στοματικού έρωτα,την στιγμή που κοντεύει ο Ιχθύς να φτάσει στην κορύφωση και θα τον ικανοποιήσετε αφάνταστα.
Επίσης είναι λάτρης των ποδιών μιας γυναίκας και ενεργός φετιχιστής. Τρελαίνεται να τα βλέπει τυλιγμένα μέσα σε νάιλον καλσόν και πιθανώς θα ξεκινήσει την εξερεύνηση του από τα δάχτυλα των ποδιών σας. Μην σας πω μπορεί να μείνει εκεί και να κάνει έρωτα ακόμη και με τις πατούσες σας! Τίποτα δεν είναι υπερβολικό η παράλογο για τον Ιχθύ. Θα ικανοποιήσει με χαρά ακόμη και τις πιο...αποκρουστικές απαιτήσεις σας.
Αν η γυναίκα του θέλει να την παρακολουθεί, καθώς κάνει έρωτα με κάποιο άλλο άτομο αυτός θα πάει να κρυφτεί και θα παρακολουθεί. Αν η σύντροφος του, του ζητήσει να ντυθεί με γυναικεία ρούχα αυτός θα υπακούσει.
Δεν μπορούμε άλλωστε να τον κρίνουμε αυστηρά γιατί είναι πέρα από ένα συναισθηματικό άτομο και ένας ονειροπόλος που εξιδανικεύει την σύντροφο του και θα γίνει χαλί να τον πατήσει.
Ερωτικό τους σημείο; Μα τι άλλο, τα πόδια… Φιλήστε, δαγκώστε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και θα στείλετε ηλεκτρικά κύματα σε όλο το κορμί ενός Ιχθύ. Απαλά και τρυφερά κάντε του μασάζ στις πατούσες κι έχετε καταφέρει το ψαράκι να...βγει από την γυάλα του!

Διαβάστε επίσης: Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους

Για να δείτε τις προδιαγραφές της δικής σας σχέσης σας, πατήστε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved