Ζώδια: Τι είδους οικοδεσπότης θα είστε τα Χριστούγεννα;

Χρησιμοποιήστε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας για να δημιουργήσετε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα με άφθονο καλό φαγητό και ευθυμία.

Ζώδια: Τι είδους οικοδεσπότης θα είστε τα Χριστούγεννα;

Είναι η σειρά σας να ετοιμάσετε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι φέτος; Μην αγχώνεστε! Χρησιμοποιήστε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας για να δημιουργήσετε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα με άφθονο καλό φαγητό και ευθυμία.

Σας αρέσει να φιλοξενείτε κόσμο ή τρέμετε με αυτό; Είστε η ζωή του πάρτι ή μήπως ο οικοδεσπότης που κρύβεται στην κουζίνα κοιτάζοντας το ρολόι και περιμένοντας τους επισκέπτες να φύγουν;

Δείτε αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στις περιγραφές του ζωδίου σας παρακάτω και πάρτε κάποιες ιδέες για το πώς μπορείτε να γίνετε ένας υπέροχος οικοδεσπότης τα φετινά Χριστούγεννα!


Κριός

Όπως και τις υπόλοιπες στιγμές του χρόνου, οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές δεν είναι μια στιγμή ανάπαυσης για εσάς και αυτό το σκεπτικό θα το περάσετε εξίσου στους επισκέπτες σας. Η διακόσμηση του πάρτι σας θα είναι σύγχρονη και μοντέρνα και θα κρατήσετε τους καλεσμένους σας απασχολημένους με μια σταθερή ροή γρήγορης και έντονης μουσικής και με ζεστό και πικάντικο φαγητό. Επειδή αγαπάτε το στοιχείο της έκπληξης, θα δημιουργήσετε επιδέξια μια αυθόρμητη και παρορμητική "τι θα κάνουμε τώρα;" ατμόσφαιρα.


Ταύρος

Σαν οικοδεσπότης στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, σας αρέσει να φέρνετε τη φύση στους εσωτερικούς χώρους. Έτσι οι διακοσμήσεις σας θα είναι φυσικές και ρουστίκ και κατά πάσα πιθανότητα κατασκευασμένες από τα χεράκια σας. Θα δαπανήσετε αρκετά για πολυτελείς απολαύσεις, καλό κρασί και υπέροχα γεύματα, ενώ στη συνέχεια, όταν ο καθένας θα νιώθει πάρα πολύ βαρύς για να κινηθεί, θα είστε περισσότερο από ευτυχής αν οι καλεσμένοι σας χαλαρώσουν μπροστά από την τηλεόραση με το πρόσχημα της οικογένειας που απολαμβάνει την μάζωξη.

22122013 mesa tayros


Δίδυμοι

Τα πάρτι που οργανώνετε είναι διασκεδαστικά και ζωντανά, με έμφαση στο ότι όλοι θα πρέπει να περάσουν υπέροχα. Έχετε συνήθως ένα ασφυκτικά γεμάτο σπίτι από φίλους, οικογένεια και κάποια τυχαία πρόσωπα που συναντήσατε και τους καλέσατε να μοιραστούν μαζί σας, αυτές τις στιγμές αγάπης. Οι λαμπερές διακοσμήσεις αφθονούν και προτιμάτε μια εντυπωσιακή σειρά από φώτα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μόνο και μόνο για να υπογραμμίσετε το γεγονός ότι είστε στο σπίτι και θα πρέπει κάθε γείτονας να κοντοσταθεί να τα χαζέψει. Τα γεύματα είναι ανεπίσημα και ίσως σερβίρονται σε μπουφέ, έτσι ώστε να μην παρεμβαίνει τίποτα στην κοινωνικοποίηση και το πλούσιο πρόγραμμα των παιχνιδιών που έχετε οργανώσει.


Καρκίνος

Η νοσταλγία και οι οικογενειακές παραδόσεις των Χριστουγέννων είναι μέσα στη φύση σας και θα βάλετε τα δυνατά σας να μπουν και οι καλεσμένοι σας σε αυτή την διάθεση. Είστε ειδικοί στο να κάνετε τους επισκέπτες να αισθανθούν άνετα και ζεστά, καθώς θα είστε εκεί να ικανοποιήσετε κάθε ανάγκη τους. Επειδή για εσάς προέχει η οικογένεια, αποκλείεται να βάλετε ξεχωριστό τραπεζάκι για τα παιδάκια. Το ντεκόρ σας χαρακτηρίζεται από μια σπιτική ατμόσφαιρα, με διακοσμήσεις από την παιδική σας ηλικία, κειμήλια και αναμνηστικά. Η τηλεόραση και τα video games απαγορεύονται και η οικογένεια ενώνεται μαζί για επιτραπέζια παιχνίδια και παντομίμα... είτε τους αρέσει, είτε όχι.


Λέων

Στο πάρτι σας, τα πάντα αφορούν την επίδειξη. Από το άψογα και ακριβά διακοσμημένο σπίτι σας μέχρι την επιλογή των μοναδικών ρούχων σας και το πλούσιο φαγητό, θα δαπανήσετε πολλά χρήματα, είτε μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά είτε όχι, σε μια προσπάθεια να φιλοξενήσετε το πιο γκλάμουρους πάρτι. Τα κομψά στολίδια κοσμούν μοναδικά τον χώρο, ενώ μπορεί να προσλάβετε και έναν επαγγελματία καλλιτέχνη, έτσι ώστε να κρατήσει τα παιδιά χαρούμενα. Είναι όλα πολύ ισορροπημένα και τέλεια, αλλά ίσως λείπει κάτι από τη γοητεία της καθημερινότητας.

22122013mesa leon


Παρθένος

Θα οργανώσετε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι, όπως προσεγγίζετε τα πάντα στη ζωή - με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και, το πιο σημαντικό, με πρόγραμμα. Έχετε ξεκάθαρες ιδέες για το τι θέλετε και είστε στο στοιχείο σας, όταν οργανώνετε τα πάντα. Μέσα σε όλα αυτά μπορεί να παρασυρθείτε με τις λεπτομέρειες και ίσως ξεχάσετε πως η μάζωξη της οικογένειας είναι πιο σημαντική, απ' ό, τι αν οι χαρτοπετσέτες ταιριάζουν με το τραπεζομάντιλο. Θα διακοσμήσετε το σπίτι σας με απλό, φυσικό πράσινο και εποχιακά λουλούδια, ενώ η οργανωμένη και εκλεπτυσμένη απόλαυση είναι στην κορυφή της λίστας σας για τους καλεσμένους.


Ζυγός

Οι επισκέπτες στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια του πάρτι, είναι πιθανό να απολαύσουν μια ευχάριστη και κοινωνική γιορτή, με πολύ κουτσομπολιό και άφθονο χρόνο για να χαλαρώσουν. Είστε δημιουργικοί με την εορταστική διακόσμηση, αν και το φυσικό καλό γούστο σας τείνει να ξεχνιέται αυτή την εποχή του έτους, καθώς θέλετε να δείξετε μονομιάς όλες τις τελευταίες αγορές σας. Το καλό φαγητό και οι πολλές γλυκές λιχουδιές είναι σίγουρα εγγύηση, ενώ η διπλωματική φύση σας θα εργαστεί σκληρά για να διατηρήσει την ειρήνη πάνω από το τραπέζι.

22122013 mesa zygos


Σκορπιός

Μια δραματική διακόσμηση και μια ποικιλία από παράξενες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες περιμένουν τους επισκέπτες στο σπίτι σας. Η ανάγκη σας να σοκάρετε, θα μπορούσε ακόμη και να σας φτάσει στο σημείο να εγκαταλείψετε τους επισκέπτες την στιγμή του πάρτι! Επίσης, ναι μεν αγαπάτε τα παιδιά και θέλετε να απολαύσετε τις γιορτές μαζί τους, αλλά θα θέλατε επίσης να τα στείλετε για ύπνο, έτσι ώστε οι ενήλικες να μπορούν να διασκεδάσουν και να χάσουν κάποιες αναστολές τους. Το δείπνο θα είναι τολμηρό και ασυνήθιστο και θα το συντροφεύσετε με την αίσθηση του καυστικού χιούμορ σας, το όποιο θα εκτοξεύετε με απρόσμενες μικρές πινελιές.


Τοξότης

Είστε μια φωτεινή ψυχή που θα προσεγγίσει την φιλοξενία των καλεσμένων σας με χαρακτηριστική όρεξη και ενθουσιασμό. Οι λεπτομέρειες δεν είναι πραγματικά το δυνατό σημείο σας και δεν σας νοιάζει αν οι διακοσμήσεις σας είναι λίγο παλιές ή αταίριαστες, αλλά αν ο καθένας διασκεδάζει πραγματικά. Δεν είστε ο τύπος του προγράμματος, έτσι το πάρτι εξελίσσεται φυσιολογικά, χωρίς καμία επισημότητα. Πρόκειται περισσότερο για μια υγιή και εγκάρδια εορταστική ατμόσφαιρα, που μπορεί να υστερεί σε κάποια θέματα πρακτικής φύσης, αλλά με ατού πως ό,τι γίνεται, γίνεται περισσότερο με την καρδιά.


Αιγόκερως

Το πάρτι σας θα είναι μια ακριβή, αλλά αριστοκρατική υπόθεση, όπου θα έχετε δώσει σχολαστική προσοχή στα πάντα, από το φαγητό ως το ντεκόρ. Η διακόσμηση είναι συνήθως αρκετά απλή και μινιμαλιστική, αλλά αξιοπρεπής και υψηλής ποιότητας. Το σπίτι σας αποπνέει έναν αέρα ήρεμης προσδοκίας. Παρά το γεγονός ότι οι επισκέπτες ίσως αισθάνονται ότι πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά τριγύρω σας, όταν είστε με αυτούς που αγαπάτε, η ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ σας θα τους κρατήσει γελαστούς και χαλαρούς.


Υδροχόος

Είστε ένας ανεξάρτητος, ιδιόμορφος οικοδεσπότης και θα σας είναι δύσκολο να μην καταλήξετε σε ένα διαφορετικό και ασυνήθιστο τρόπο για να διοργανώσετε το χριστουγεννιάτικο πάρτι. Επειδή σπάνια ακολουθείτε τις παραδόσεις, θα ήταν καλό να είστε προετοιμασμένοι, για το λόγο ότι μπορεί μερικά μέλη της οικογένειας σας, να άβρουν την πρωτότυπη άποψη σας για τα πράγματα λίγο περίεργη για τα γούστα τους. Η διακόσμηση θα είναι μοντέρνα, νεανική και λαμπερή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματώνει ψηφιακά στοιχεία και ηλεκτρονικά. Ομοίως, το φαγητό δεν θα είναι το παραδοσιακό φαγητό των Χριστουγέννων, αλλά κάτι πιο ελαφρύ και εξωτικό.

22122012 mesa ydroxoos


Ιχθύες

Σαν οικοδεσπότης, θα θέλετε τα πράγματα να είναι παραδοσιακά, αλλά με μαγικές πινελιές και θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας, για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι αξέχαστα για όλους. Δεν είστε σίγουρα το πιο οργανωτικό πρόσωπο, αλλά με πολλές λίστες και πολλές υπενθυμίσεις, θα φτάσετε στον τελικό στόχο. Οποιαδήποτε έλλειψη σχεδιασμού από την πλευρά σας, συμπληρώνετε από την μαγευτική ατμόσφαιρα, που μέσα από τις ευφάνταστες διακοσμήσεις και τα πολλά εποχιακά vibes, καταφέρνετε να κάνετε το σπίτι σας σχεδόν παραμυθένιο.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιο ζώδιο κανει την καλύτερη παρέα;

Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved