Τι ζώδιο πιστεύετε είναι ο Αϊ- Βασίλης;

Δώστε δώρα στους γύρω σας, όπως θα έκανε με ενθουσιασμό, κάθε Άγιος Βασίλης.

Τι ζώδιο πιστεύετε είναι ο Αϊ- Βασίλης;

Ο Αϊ- Βασίλης για εμένα είναι σαφώς ένας Τοξότης. Είναι χαρούμενος και γενναιόδωρος.

Η πλήρης εικόνα του Αϊ-Βασίλη είναι μια ένδειξη της φύσης του, ενδίδει ευχάριστα σε όλα τα μπισκοτάκια που τον αφορούν, κοντά στν φωτιά του τζάκι. Ζει στο πάνω μέρος του ημισφαιρίου, στον Βόρειο Πόλο, βολτάροντας στον ουρανό και παραδίδει τα δώρα μέσα στη νύχτα, χωρίς να ζητά ανταλλάγματα από κανέναν. Και, το σημαντικότερο, εμφανίζεται στη ζωή μας κατά τη διάρκεια μιας γιορτής χαράς και ενθουσιασμού. Μιας εποχής γεμάτης πολύχρωμα λαμπιόνια και άφθονα δώρα.

Αλήθεια δεν σκέφτεστε ότι πρέπει να είναι πραγματικά υπέροχο να είναι κάποιος Τοξότης; Εγώ πάντως τους λατρεύω και θα ήθελα να είχα γεννηθεί στο ζώδιο τους.

Μόλις ο Ήλιος κινηθεί από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, ανοίγουμε τα δώρα, πηγαίνουμε στην εκκλησία και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του κρύου μήνα Ιανουαρίου, σκεπτόμαστε για το πώς θα πάμε να πληρώσουμε τους Χριστουγεννιάτικους λογαριασμούς και να χάσουμε το βάρος των Χριστουγέννων που έχουμε αποκτήσει.

Επίσης καταστρώνουμε την λίστα της Νέας χρονιάς με τα πράγματα που θέλουμε να επιτύχουμε. Αρχίζει και μπαίνει μέσα μας η Αιγοκερίσια λογική!

Όμως να θυμάστε Τοξότη έχουμε όλοι σε κάποιον από τους 12 οίκους που περιλαμβάνονται στους γενέθλιους χάρτες μας. Σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου μας, εξαρτάται από την ώρα γέννησής μας, είμαστε Αϊ Βασίληδες και οι ίδιοι. Πρόκειται πραγματικά για μια παιχνιδιάρικη και τρομερή ενέργεια.

7122013 MESA

Η ενέργεια του Αϊ Βασίλη είναι η ενέργεια της ειλικρίνειας, της περιπέτειας, της εξερεύνησης και της γενναιοδωρίας. Είναι η ενέργεια που για να ικανοποιηθεί μας παρακινεί να ψάξουμε τη γνώση και μας ωθεί να αναζητήσουμετο "γιατί" στη ζωή μας.

Αν και φαίνεται οξύμωρο, από τη μια φτιάχνουμε για λίγο το μύθο του Αϊ- Βασίλη στην κουλτούρα μας και μετά τον καταστρέφουμε. Μεγαλώνουμε μαθαίνοντας τα παιδιά μας το παραμύθι της γενναιοδωρίας και σαν ενήλικες δεν εμπιστευόμαστε παρά μόνο τη λογική, ενώ παύουμε να πιστεύουμε ότι κάποιος θα μας δώσει πραγματικά δώρα χωρίς να δεσμεύει κανέναν. Χωρίς αντάλλαγμα.
Αναρωτηθείτε, έχετε ποτέ αγοράσει κάτι για κάποιον, εκτός εποχής ή χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος; Ποια ήταν η αντίδραση του;

Και θα μου πείτε τώρα, αφού δεν υπάρχει ο Αϊ Βασίλης, τι μας ενδιαφέρει το ζώδιο του;
Λάθος. Υπάρχει ο Αϊ Βασίλης. Μπορούμε να πιστεύουμε σε αυτόν πάντα. «Αυτός» είναι μια ενέργεια, η ενέργεια της γενναιόδωρης αφθονίας, αλλά και η ενέργεια της ανεύθυνης επιείκειας. Ζητάει «να στοχεύσουμε ψηλά, πάνω από τον γήινο κόσμο», αλλά μπορεί επίσης να χαθεί μέσα στα σύννεφα από τις πολλές διαδρομές.

Ο Αϊ Βασίλης μας λέει ότι είναι εντάξει να επιδοθούμε μερικές φορές σε νέες περιπέτειες, να δώσουμε γενναιόδωρα γνώση και αγάπη. Και είναι τόσο σημαντικό, κατά τη διάρκεια του τέλους Νοεμβρίου προς αρχές Δεκεμβρίου, καθώς η ημέρα μικραίνει, να δείχνουμε μια ανοχή σε λίγες απολαύσεις ή γνώσεις που βοηθούν στη διαδρομή μας μέσα στο το σκοτάδι του χειμώνα.


Αν έχετε μια καρδιά γεμάτη αγάπη, ειλικρίνεια, χιούμορ και γνώση φέτος, απολαύστε το. Δώστε τα στους γύρω σας, όπως θα έκανε με ενθουσιασμό, κάθε Άγιος Βασίλης. Όπως θα έκανε κάθε Τοξότης.

Φυσικά αυτή είναι η δική μου οπτική. Αν νομίζετε ότι ο Άγιος Βασίλης θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο ζώδιο, χαρά μου να σας ακούσω!

Διαβάστε επίσης:

Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved