Κινέζικη Αστρολογία: Το Άλογο και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Αλόγου

Κινέζικη Αστρολογία: Το Άλογο και τα επαγγελματικά του

Το Άλογο στην εργασία

Τα Άλογα είναι πρόθυμα να δοκιμάσουν οτιδήποτε και έχουν την ικανότητα να αναλαμβάνουν διάφορους ρόλους γι' αυτό και είναι κατάλληλα για τις περισσότερες επαγγελματικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Παρόλα αυτά, θα το σκεφτούν διπλά αν είναι να δεχτούν διαταγές ή πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά την ρουτίνα. Είναι όμως τα άτομα που απολαμβάνουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με ανθρώπους και τους επιτρέπουν να αλληλεπιδρούν με τους άλλους. Η ανάγκη τους να είναι ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι τους κάνει να επιθυμούν θέσεις εξουσίας και είναι κατάλληλοι για επαγγελματική καριέρα στον τομέα των επικοινωνιών. Τα Άλογα είναι έξυπνοι, υπέροχοι ομιλητές που έχουν το χάρισμα να επηρεάζουν άλλους ανθρώπους.

Η σχέση με τα χρήματα

Τα Άλογα δεν είναι πολύ των χρημάτων. Όταν τα έχουν, τα ξοδεύουν. Όταν εξαντληθούν, ψάχνονται για περισσότερα. Τα λεφτά δεν αποτελούν την ευτυχία ενός Αλόγου ή την ευημερία του. Αισθάνονται ότι είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα για να έχουν κάποια ευχέρεια να αγοράζουν μάλλον διασκεδαστικά πράγματα. Δεν τα επενδύουν ούτε τα αποταμιεύουν. Η φιλοσοφία τους είναι: Δεν μπορείς να τα πάρεις μαζί σου.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Αλόγου έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Καθηγητές ξένων γλωσσών, μεταφραστές, δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, bar man/woman, πιλότοι, ερμηνευτές, βιβλιοθηκονόμοι, τουριστικοί πράκτορες, αντιπρόσωποι πωλήσεων, τεχνολόγοι, τεχνικοί πληροφορικής.

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Αλόγου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Πρόβατο Γης Φίδι Φωτιάς
Νερό Σκύλο Μετάλλου Χοίρο Γης
Ξύλο Πετεινό Νερού Ποντικό Μετάλλου
Φωτιά Άλογο Ξύλου Λαγό Νερού
Γη Τίγρη Φωτιάς Πίθηκο Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved