Η Ήρα στην συντηρητική και ορθολογιστική Παρθένο

Η εργασία και η καθημερινή ζωή
Παπασταύρου Λίντα
Η Ήρα στην συντηρητική και ορθολογιστική Παρθένο

από τον Δρ. Χρήστο Παΐζη

20100627_Christos_Paizis_6JPEG






Ο σύντροφος πρέπει να είναι συνεπής, υπεύθυνος, εργατικός, οπωσδήποτε «καθαρός» (γνωστή η μανία ή υστερία, αν θέλετε, του ζωδίου με την καθαριότητα) και, γενικά, για να θυμηθούμε την παλιά γαλλική έκφραση που κάποτε ήταν στη μόδα, comme il faut, δηλαδή «καθώς πρέπει».

Συνήθως η σχέση γίνεται με άτομο που έχει αντίστοιχα επαγγελματικά ενδιαφέροντα ή φιλοδοξίες και κάποιες φορές, με άτομο που είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Στη σχέση απαιτείται να υπάρχει συγκεκριμένη- έμπρακτη προσφορά και από τις δύο πλευρές σε όλα τα επίπεδα (ακόμα και σε επίπεδο καταμερισμού των εργασιών, αν ζουν στον ίδιο χώρο).

Κάποιες φορές η Ήρα στην Παρθένο μπορεί να δώσει και σχέσεις με άτομα με τα οποία υπήρχαν σχέσεις υπαλληλίας (π.χ. προϊστάμενος με υφιστάμενο).

Σε κάθε περίπτωση όμως η Ήρα στην Παρθένο δίνει δυνατότητα ελέγχου των ακραίων παθών, προάγει το χρησιμοθηρικό στοιχείο σε μια σχέση και επιτρέπει ορθολογιστική διαχείριση ζήλιας, οργής σε περίπτωση απόρριψης ή εξαπάτησης.

Η εργασία και η καθημερινή ζωή είναι παράγοντες που μπορούν να συντελέσουν στο να μείνει «δεμένη» η σχέση· επίσης τέτοιος παράγοντας είναι τα κοινά διανοητικά ενδιαφέροντα (μην το ξεχνάμε ποτέ, η Παρθένος ως μεταβλητό και Ερμαϊκό ζώδιο είναι κατ’ εξοχήν ζώδιο εγκεφαλικό-διανοητικό) ή το ενδιαφέρον για μικρά ζώα (τα μικρά ζώα συνδέονται με το ζώδιο της Παρθένου).

Η πιο συνηθισμένη αντίδραση πάντως σε περίπτωση απόρριψης ή εξαπάτησης είναι η αποχώρηση ή η αδιαφορία και όχι παρορμητικές – υστερικές αντιδράσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved