Κινέζικη Αστρολογία: Ο Λαγός και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Λαγού

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Λαγός και τα επαγγελματικά του

Ο Λαγός στην εργασία

Οι Λαγοί έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται σε διευθυντικές θέσεις. Γίνονται πολύ καλοί δάσκαλοι ή καθηγητές, όπως επίσης και άτομα που ασχολούνται με Δημόσιες Σχέσεις γιατί είναι αρκετά διπλωμάτες και καλά οργανωμένοι. Ακόμα, μπορούν να γίνουν μεγάλοι ζωγράφοι και μουσικοί λόγω της αίσθησης της ομορφιάς και της αγάπης τους για δημιουργικότητα.

Η σχέση με τα χρήματα

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Λαγού είναι συνήθως αρκετά προσεκτικοί, όταν πρόκειται για τα οικονομικά τους. Το τυχερό λαγοπόδαρο, όμως, δεν προέκυψε έτσι, τυχαία. Οι Λαγοί είναι αρκετά τυχεροί! Χρησιμοποιούν μεγάλο μέρος των χρημάτων τους για να αυξήσουν τα υπάρχοντά όπως τα σπίτια, τα αυτοκίνητα ή σε έπιπλα. Θα προτιμούσαν να επενδύσουν τα χρήματά τους σε gadgets και άλλα υλικά παρά ας πούμε στο χρηματιστήριο. Επειδή τους αρέσουν πάρα πολύ, κυνηγούν έργα τέχνης και αντίκες ενώ τείνουν να κάνουν υγιείς επενδύσεις πάνω σε αυτά τα είδη.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Λαγού έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Θεραπευτές, ψυχίατροι, γιατροί, οφθαλμίατροι, συγγραφείς, μασέρ, εκπαιδευτικοί, εκδότες, σχεδιαστές, ηθοποιοί, μουσικοί, διπλωμάτες, διαχειριστές, επικοινωνιολόγοι, δημοσιοσχετίστες, σχεδιαστές μόδας.

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Λάγου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Πρόβατο Γης Δράκο Φωτιάς
Νερό Σκύλο Μετάλλου Πετεινό Γης
Ξύλο Λαγό Νερού Άλογο Μετάλλου
Φωτιά Φίδι Ξύλου Τίγρη Νερού
Γη Χοίρο Φωτιάς Πίθηκο Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved