Τετάρτη 18 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 41' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 14' 25" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 28' 11" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 22' 54" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 25° 16' 36" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 27' 05" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 00' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 33' 43" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 00' 05" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 58" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 30' 48" ΤΑΥΡΟΣ R

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Ποντικός και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Ποντικού

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Ποντικός και τα επαγγελματικά του

 

Ολοκληρώνοντας την πρώτη μας γνωριμία με τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας, θα ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο, πιο εξειδικευμένο, που θα αφορά στα επαγγελματικά τους. Τι δουλειά θα τους ταίριαζε, πώς είναι ως εργαζόμενοι, με ποιούς ταιριάζουν για να συνεργαστούν; Πώς τα πάνε με την οικονομική τους διαχείρηση; Όλα αυτά θα τα δούμε για κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά.

Κι όπως πάντα θα ξεκινήσουμε από το πρώτο ζώδιο του Κινέζικου ζωδιακού, τον Ποντικό.

 

Ο Ποντικός στην εργασία

Οι Κινέζοι λένε άλλοι πρέπει πάντα να ακούτε τις συμβουλές του Ποντικού. Λόγω του μυαλού τους και της έντονης παρατηρητικότητάς τους, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο έχουν σύνεση και αντίληψη. Προβλέπουν τα προβλήματα και είναι πάντα σε θέση να δουν τη «μεγάλη εικόνα». Μπορούν να σκεφτούν, να αναλάβουν και να πάρουν αξιόλογες αποφάσεις. Αυτές οι δεξιότητες, σε συνδυασμό με την αίσθηση της προσδοκίας τους κάνουν έξυπνους επιχειρηματίες. Το status, τα χρήματα, οι τίτλοι και η αναγνώριση είναι σημαντικά για τους Ποντικούς. Έχουν έντονο ένστικτο που τους επιτρέπει να προβλέπουν επικείμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς και τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν. Είναι καλύτερα αφεντικά παρά υπάλληλοι και, παρόλο που τους αρέσει η αλλαγή, μπορούν να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα. Λειτουργούν καλύτερα σε ευέλικτες καταστάσεις στις οποίες έχουν ελευθερία κινήσεων.

 

Η σχέση με τα χρήματα

Πονηρός και λιτός, ο Ποντικός έχει μια ικανότητα με τα χρήματα και την τάση να αποθηκεύει για τους δύσκολους καιρούς. Όταν μπορεί, κάνει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, ώστε να είναι έτοιμος να δημιουργήσει κάτι από το τίποτα ή να γυρίσει τα πράγματα προς το συμφέρον του. Παρά το γεγονός ότι λίγοι Ποντικοί υποφέρουν οικονομικά, οι Κινέζοι έχουν μια παροιμία: Αυτοί που συσσωρεύουν θησαυρούς σιτηρών έχουν πολλά να χάσουν.

 

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Ποντικού έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:
Είναι εξαιρετικοί ως:
Συγγραφείς, σε ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς ή φορείς, σύμβουλοι, δικηγόροι, πολιτικοί, σχεδιαστές, μηχανικοί, διευθυντές, διαχειριστές, επιχειρηματίες, μουσικοί, Stand-up κωμικοί, ερευνητές, ιστορικοί, οδηγοί αγώνων αυτοκινήτων

 

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποια θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Ποντικού          Επωφελούνται από      Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο                      Δράκο Γης                      Πρόβατο Φωτιάς
Νερό                           Λαγό Μετάλλου               Άλογο Γης
Ξύλο                           Πίθηκο Νερού                  Φίδι Μετάλλου
Φωτιά                          Βούβαλο Ξύλου               Ποντικό Νερού
Γη                               Χοίρο Φωτιάς                   Πετεινό Ξύλου

 

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved