Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Σκύλος

Στο Ζώδιο του Σκύλου ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Σκύλος

Γενικά στοιχεία

Είναι το Ενδέκατο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι GOU.

Η *ώρα που ανήκει είναι: 19:00 - 20:59 μμ

Ο μήνας: Οκτώβριος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στο Ζυγό

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Ο Σκύλος είναι γεμάτος δοτικότητα και συμπόνια. Προσφέρει ευγενικά λόγια, υποστήριξη και συμβουλές στους φίλους και την οικογένεια. Είναι καλός ακροατής και πάντα δίνει τον ώμο του να κλάψει ένας φίλος του που έχει ανάγκη. Συχνά, ξέρουν περισσότερα για τους δικούς τους ανθρώπους απ' ό, τι οι ίδιοι! Ανησυχούν για πολλούς και πολλά, μερικές φορές όμως, θα πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις δικές τους ανάγκες.

Μπορεί να υπερβάλουν λίγο, αλλά από τη φύση τους είναι προσεκτικοί. Μπαίνουν μέσα σε μια κατάσταση κι αναλαμβάνουν τον έλεγχό της, ακόμη και όταν δεν τους αφορά άμεσα. Αυτό ίσως οδηγήσει τους ανθρώπους να σκεφτούν ότι οι Σκύλοι είναι περίεργοι ή κουτσομπόληδες, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς καλοί. Τα χρήματα και το κοινωνικό status δεν έχουν καμία σημασία για αυτούς. Ασχολούνται περισσότερο με την ευημερία της οικογένειας και των φίλων τους και θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να τους βοηθήσουν. Πιστοί φίλοι και σύντροφοι, θέλουν πάντα να ολοκληρώνουν αυτό που αρχίζουν κι είναι ειλικρινείς, αξιόπιστοι άνθρωποι, διατηρώντας τις ηθικές τους αξίες.

Έντονα αμυντικοί σε ό, τι αφορά στους φίλους και την οικογένεια, θα πάρουν το μέρος όποιου κακολογείται, αλλά μερικές φορές η άρνηση να ακούσουν τις προειδοποιήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών τους ή άλλων αγαπημένων πρόσωπων τους μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά εσωτερικά προβλήματα.
Σπάνια έχουν ξεσπάσματα θυμού και όποτε συμβεί, σχεδόν πάντα, είναι δικαιολογημένοι. Γρήγορα ξεχνούν τα λάθη και μπορούν να γίνουν μνησίκακοι μόνο σε εκείνους που είναι έξω από το στενό κύκλο της οικογένειας και των φίλων.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά του Σκύλου ανάλογα με το στοιχείο του:

Μέταλλο

Πιστοί, έχουν έντονη διαίσθηση σε θέματα εργασίας, ξέρουν πώς να ελέγχουν τις δαπάνες, η ηρεμία θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Ξύλο

Ανεξάρτητοι, δημιουργικοί, προστατευτικοί, αν αυξηθεί η αυτοπεποίθησή τους θα οδηγηθούν στην επιτυχία.

Νερό

Ενεργητικοί, γοητευτικοί, κοινωνικοί, συστηματικοί, αν δεχτούν συμβουλές από φίλους θα κάνουν αρκετούς.

Φωτιά

Ατίθασοι αλλά καλόκαρδοι, υπομονετικοί, αν ελέγξουν το έντονο ταμπεραμέντο τους θα οδηγηθούν στην επιτυχία.

Γη

Υλιστές, φιλόδοξοι, σκληρά εργαζόμενοι, ορισμένες φορές χρησιμοποιούν τη φιλία να κερδίσουν την επιτυχία, δεν έχουν πολλούς στενούς φίλους.

Διάσημοι Σκύλοι:

Madonna, George W. Bush, Gary Oldman, Sharon Stone, Sylvester Stallone, Jamie Lee Curtis, Andre Agassi, Cher, Michael Jackson, Claudia Schiffer, Mariah Carey, Kate Bush, Freddie Mercury, Mother Teresa, Winston Churchill, Lenin, Voltaire, Debussy, Golda Meir, Jose Carreras, Jacques Cousteau, Sally Field, Elvis Presley, Victor Hugo, George Gershwin, David Niven, Judy Garland, Liza Minelli, Norman Mailer, Linda Ronstadt, Shirley MacLaine, Brigitte Bardot, Bill Clinton, Prince William, Donald Sutherland

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved