Το τρίτο πρόσωπο: Ο Ιχθύς σε παράλληλη σχέση

Η μεγάλη ανάγκη να ζήσουν το όνειρο του έρωτα και της αγάπης μπορεί να τους σύρει ή να τους μπλέξει σε μια σχέση που θα γίνουν το τρίτο πρόσωπο

Το τρίτο πρόσωπο: Ο Ιχθύς σε παράλληλη σχέση

Έτυχε – Θύμα των περιστάσεων
Οι συναισθηματικοί Ιχθύες συχνά κολυμπούν σε νερά που φαίνονται όμορφα και ελκυστικά έχοντας άγνοια κινδύνου και μην έχοντας πάρει δελτίο καιρό. Η μεγάλη ανάγκη να ζήσουν το όνειρο του έρωτα και της αγάπης μπορεί να τους σύρει ή να τους μπλέξει σε μια σχέση που θα γίνουν το τρίτο πρόσωπο χωρίς καν να το καταλάβουν. Ακούγοντας «Σ αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για εσένα» η φωνή της διαίσθησης σωπαίνει και νιώθουν ότι έχουν πιάσει εξάρι του τζόκερ μετά πολλαπλών τζακ ποτ.

Πως το μαθαίνει
Είναι καλοί στο «ψάρεμα», ρίχνουν άδεια και πιάνουν γεμάτα. Η διαίσθηση, ακόμα και αν για ένα διάστημα επισκιαστεί από την θεμελιώδη για την ψυχική τους υπόσταση ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη, κάποια στιγμή τους βάζει ψήλους στα αυτιά και τους ανοίγει τα μάτια. Αφήστε που μπορεί να δουν «ψάρια» στον ύπνο τους, να ρίξουν τα ταρό, να διαβάσουν το φλιτζάνι ή να μεταμφιεστούν σε φωτογράφους και να ξεσκεπάσουν τον παρτενέρ τους αποθανατίζοντας την αλήθεια για να μην μπορεί να τους βγάλει μετά τρελούς.

Διεκδικεί ή φεύγει
Αφού πάρουν τη λαχτάρα και σβήσουν τον καημό τους ανάβοντας τσιγάρα, πίνοντας ποτά και κάνοντας κανένα τρισάγιο για να φύγουν τα κακά τα πνεύματα είτε θα αναζητήσουν τη λύτρωση σε κάποιο μοναστήρι ή ησυχαστήριο είτε φτιάχνοντας πρώτα το κατάλληλο άλλοθι θα φροντίσουν να πέσει τηλεφώνημα στο άλλο πρόσωπο που θα λέει «Δεν θα σου πω πολλά αλλά έχεις λύσει το πρόβλημα των μέσων μαζικής μεταφοράς, έχεις γίνει τρόλεϊ» ή πιο απλά «στο φόρεσε η αγαπούλα σου το κέρατο».

Πέτυχε – Σφήνα ανάμεσα σε δύο
«Πέτυχε ανάμεσα σε ζευγάρι, μμμ.. ξεδιαντροπιά». Καθίστε λίγο, εσείς που κρίνετε ειρωνικά ή αποδοκιμαστικά δεν σας έχει τύχει να τραβήξετε δύο τραπουλόχαρτα αντί για ένα ή να βγάλετε δυο εικοσάευρα για να πληρώσετε αντί για ένα; Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά.

Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου
Οι Ιχθύες και βάλτε το καλά στο μυαλό σας είναι η Green peace του ζωδιακού προστατεύοντας σπάνια και εφήμερα ζώα. Αν στην ερώτηση «έχετε καιρό να κάνετε σεξ με το σύντροφο σας» ακούσουν τον άλλο να απαντά με ένα γοερό «ουου» νομίζοντας πως πρόκειται για οπτικοακουστικό πλάνο από το «χορεύοντας με τους λύκους» οι Ιχθύες θα φροντίσουν να το «περιθάλψουν» παίρνοντας το υπό την προστασία τους.

Πως κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα
Σαν την υγρασία διεισδύει στο μυαλό και τη ψυχή του άλλου, περνώντας από τις αμόνωτες περιοχές της σχέσης του ζευγαριού. Η ηρεμία του αποτελεί τη γοητευτική αγκαλιά στην οποία κάποιος νιώθει ότι μπορεί να ξεχαστεί, να αποδράσει από τα προβλήματα της σχέσης του και να έρθει σε επαφή με αυτό που κάθε άνθρωπος νιώθει ότι είναι το αντίδοτο στη θλίψη και τον πόνο... την αγάπη.

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή
Οι Ιχθύες ανήκουν στα διττά και μεταβλητά ζώδια και δεν είναι σίγουροι για τίποτα. Ο κόσμος για αυτούς δεν είναι αυτός που είναι αλλά αυτός που επιλέγει κάποιος να δει. Έτσι ως γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα αδιαφορούν για τις λογικά καμωμένες απόψεις και την κοινωνία που κατηγορεί και παράπτωμα ζητά να βρει. Είναι οι πρωταγωνιστές στον αθέατο κόσμο της αγάπης και για αυτούς αυτό είναι ξεκάθαρο. Κι αν κάποιες φορές κλαίνε λέγοντας «τι αμαρτίες πληρώνω» μετά από λίγο τραγουδούν «Αν είσαι ένα αστέρι... που φως θα φέρει στην άδεια μου ζωή ποτέ μη σβήσεις ποτέ να μη μ' αφήσεις».

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved