Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Πίθηκος

Στο Ζώδιο του Πιθήκου ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016...

Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Πίθηκος

Γενικά στοιχεία

Είναι το Ένατο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι HOU.

Η *ώρα που ανήκει είναι: 15:00 - 16:59 μμ

Ο μήνας: Αύγουστος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στον Λέοντα

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Οι Πίθηκοι είναι περίεργοι, πονηροί, με χιούμορ, καινοτόμοι και γενικά εύστροφοι άνθρωποι. Μπορούν να εκπληρώσουν οποιαδήποτε εργασία και εκτιμούν ιδιαίτερα ένα δύσκολο ή προκλητικό έργο, καθώς τους διεγείρει το μυαλό και τους κάνει να σκεφτούν διάφορους τρόπους.

Αγαπούν τη διασκέδαση και απολαμβάνουν πραγματικά μια καλή στιγμή με τους φίλους, την οικογένεια ή με μια καλή παρέα. Επίσης, τους αρέσουν οι φάρσες και τα πειράγματα στους συναδέλφους και τους φίλους τους.

Οι Πίθηκοι τείνουν να προκαλέσουν αναστάτωση από βαρεμάρα ή εξαιτίας της αλαζονείας που δείχνουν ορισμένες φορές που μπορεί να καταλήξουν πιο άσχημα από ό, τι περίμεναν. Αν προκληθεί κάποια παρεξήγηση, περιμένουν από τους άλλους να καταλάβουν ότι όλα ήταν ένα αστείο, ότι δεν το εννοούσαν και να το αντιμετωπίσουν κατά αυτόν τον τρόπο.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Η περιέργειά τους πολλές φορές φτάνει στα όρια της αδιακρισίας. Οι ίδιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι το κάνουν από ενδιαφέρον, οι Κινέζοι λένε ότι είναι απλώς περίεργοι. Παρόλο που είναι προικισμένοι με εξυπνάδα, δημιουργικότητα και έντονη διαίσθηση, συχνά δεν μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά τους τα στοιχεία, γιατί όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν μπορούν να μπουν στη θέση του άλλου για να αποκτήσουν σωστή κρίση και εύκολα αποσπάται η προσοχή τους ή περιέρχονται σε σύγχυση.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά του Πιθήκου ανάλογα με το στοιχείο του

Μέταλλο

Ριψοκίνδυνοι, εργάζονται σκληρά προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους, ανεξάρτητοι, Καζανόβες.

Ξύλο

Ταλαντούχοι, δημιουργικοί, καλόκαρδοι, η μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα τους οδηγήσει σε επιτυχία.

Νερό

Υπομονετικοί, με γρήγορη σκέψη, περιπετειώδεις, δημοφιλείς σε κοινωνικούς κύκλους, αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες.

Φωτιά

Καλαίσθητοι, επιθετικοί, εριστικοί, φιλόδοξοι, η αποδοχή των δικών τους λαθών και των συμβουλών θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Γη

Αστείοι, εφευρετικοί στον έρωτα, δεν τους αρέσει η περιπέτεια, δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία όταν κάνουν ερωτική σχέση.

Διάσημοι Πίθηκοι

Gillian Anderson, Will Smith, Jennifer Aniston, Tom Hanks, Tom Selleck, Patricia Arquette, Michael Douglas, Chelsea Clinton, Danny De Vito, Jerry Hall, Elizabeth Taylor, Macaulay Culkin, Harry Houdini, Little Richard, Johnny Cash, Ted Kennedy, Eleanor Roosevelt, Alice Walker, Martina Navratilova, Andy Garcia, David Copperfield, Joe Cocker, Bette Davis, Julius Caesar, Leonardo da Vinci, Byron, Charles Dickens, Buster Keaton, Frederico Fellini,Rex Harrison, Annie Oakley, the Marquis de Sade, Harry S. Truman, Lyndon B. Johnson

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved