Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Λαγός ή Γάτα

Στο Ζώδιο του Λαγού ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011...

Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Λαγός ή Γάτα

Γενικά στοιχεία

Είναι το Τέταρτο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι TU.

Η *ώρα που ανήκει είναι: 5:00 - 6:59 πμ

Ο μήνας: Μάρτιος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στους Ιχθύες

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Οι Λαγοί (ή Γάτες κατά τους Βιετναμέζους) είναι εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς και δεν τους αρέσει να τραβούν την προσοχή. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο θα προτιμούσαν να εργάζονται στα παρασκήνια, αντί να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μην το παρεξηγήσετε όμως... ο Λαγός δεν είναι ένα ερημίτης. Στην πραγματικότητα, είναι ένα αρκετά φιλικό άτομο που απολαμβάνει την παρέα καλών φίλων ή ομάδων είτε σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Απλά, θα ήθελε να είναι μέλος της ομάδας κι όχι ο ηγέτης της.

Οι Λαγοί είναι αρκετά ήρεμοι άνθρωποι που δεν εμφανίζουν επιθετική συμπεριφορά και θα αποφύγουν με κάθε κόστος τις αντιπαραθέσεις. Όταν θυμώσουν με κάποιον, θα τον προσεγγίσουν ήρεμα και διακριτικά και σχεδόν ποτέ δε θα αυξήσουν την ένταση της φωνής τους και δε θα δείξουν πόσο πολύ ενοχλημένοι είναι. Λόγω της ήρεμης φύσης τους, οι Λαγοί δείχνουν την εντύπωση ότι δεν μετέχουν ή ότι χάνουν διάφορα πράγματα. Ωστόσο, έχουν προσαρμοστικότητα, διαίσθηση και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει γύρω τους. Είναι έξυπνοι και γρήγοροι και μπορούν να μπαίνουν ή να βγαίνουν από τις περισσότερες καταστάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στην κινεζική αστρολογία, οι Λαγοί θεωρούνται ότι είναι από τα πιο κομψά ζώδια και ενδιαφέρονται για διαφορετικούς πολιτισμούς. Είναι προσεγμένοι στην εμφάνισή τους και εκλεπτυσμένοι και ίσως κοσμούν και κάποιο εξώφυλλο περιοδικού με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Επίσης, έχουν καλλιτεχνικές τάσεις, όπως η ζωγραφική και η μουσική και εκφράζουν τον εαυτό τους μέσα από αυτές.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά του Λαγού ανάλογα με το στοιχείο του:

Μέταλλο

Είναι σκληρά εργαζόμενοι, φιλόδοξοι, με καλό σχεδιασμό, αγαπούν να βοηθούν τους άλλους, με αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να χαλαρώσουν για να αποφευχθεί νευρική κατάρρευση.

Ξύλο

Ευγενικοί, καλόκαρδοι, λιγότερο φιλόδοξοι, εραστές της ειρήνης και της φύσης. Η ανάπτυξη σε καλλιτεχνικούς τομείς μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία.

Νερό

Έχουν έλλειψη φιλοδοξίας, αυτάρκεις και τείνει να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, αν δεν κάτι δεν είναι σύμφωνο με τις επιθυμίες τους.

Φωτιά

Πάθος, κοινωνικότητα, πάντα με χαμόγελο στα πρόσωπά τους, δεν είναι καλοί στο σχεδιασμό.

Γη

Αγαπούν την ειρήνη, εργάζονται σκληρά, είναι ρεαλιστές και καθόλου φιλόδοξοι.

Διάσημοι Λαγοί:

Tiger woods, Brad Pitt, Zac Efron, Winston Churchill, Gorge Washington, Angelina Jolie, Prince Charles, Johnny Depp

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved